Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik desítek hodin před odletem na vojenskou misi je zabit jeden z válečných veteránů. Někdo vhodil do výtahu, kterým jel, ruční granát. Vyšetřování musí být rychlé, jednotka odlétá. Musí být také korektní, proto se ho, vedle málo zkušené Beránkové, výjimečně ujme její nynější nadřízený z policejního prezidia, zkušený Ivan Tomeček. Kriminalisté postupně odhalují obchod se surovým opiem, do něhož se několik vojáků zapletlo. Lída se Tomášovi přizná, že je v Norsku vdaná. Odjíždí se tam rozvést. Tomáš něco takového nečekal, neví, co si o tom má myslet. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý a zamotaný případ s ostrýma hochama, kteří létají na mise do Afghanistánu. Jenže jeden z nich vyletí ve výtahu do vzduchu díky granátu a malér je na světě. Vyšetřování musí probíhat rychle, ale skrytě a navíc nikam nevede. Naštěstí Stropnický se vrací na místo "činu" a hlavně díky jemu je případ odhalen. Zajímavý Vydra i herci v rolích ostrých hochů. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý a celkem akční díl, kde se "utká" kriminálka s armádou a jejími pravidly. Ke konci sice tvůrci až moc tlačili na pilu, ale dojem zachránil nadhled a celkem slušná pointa. ()

Carney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování dějové linky "Telenovela" : Lída řekla Tomášovi, že se bude rozvádět, Tomáš je očividně zaskočenej, vůbec totiž netušil, že je Lída vdaná ..... ()

Reklama

Reklama