Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nádražním depu, kam se občas vloupají sprejeři, je nalezen ubodaný Viktor Sedlák, uznávaný výtvarník, který s kluky chodil na sprejerské akce. Vyšetřování odhaluje postupně všechny podezřelé. Za vraždou Viktora může být i nevraživost mezi výtvarníky, které autoritářsky vede Filip Valtr, nebo je to odplata za porušení pravidel sprejerské komunity, která žije v nedalekém squatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivní případ ničím extra zajímavý, zapichnutý výtvarník a sprejer v posprejovaném vlaku hlídaném soukromou securitkou není pro hlavní hrdiny ničím složitým. Sice vrah je překvapivý, ale asi od půlky dílu jeden z očekávaných. Ovšem zajímavým zásahem do děje hlavních hrdinů je spojení tohoto případu s Janou Chládkovou a informace, kdo je otcem jejího batolete. Lepší průměr. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....tu bolo asi najzaujímavejšie ,že sa sme sa dozvedeli kto je otcom dieťaťa policajnej psychologičky Jany Chládkovej (Helena Dvořáková).....a to je ozaj málo....a societa sprejerov ?.....tým fakt nerozumiem, kde berú právo si malovať na miesta,ktoré im nepatria a ľudom,ktorí o to nestoja.... ()

Reklama

Reklama