Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na zpustlém hřbitově je nalezena zardoušená dívka Alena Táborská. Kriminalisté prověřují bezdomovce, který na hřbitově přespává, a členy soukromé bezpečnostní služby, která tu hlídá. Zásadní změna v pátrání nastane ve chvíli, kdy patolog najde pod dívčiným jazykem starou řeckou minci. Vyšetřování se postupně zaměří na okruh lidí zabývajících se spiritismem. V jejich středu stojí Evžen Lenc, který pořádá seance zabývající se rozmluvami se záhrobím. Na nich se Alena seznámila s hudebníkem Josefem Michekem. Vyšetřovatelé nacházejí další oběti, které v nedávné minulosti měly pod jazykem řeckou minci. Všichni si z nejrůznějších důvodů přáli zemřít a využívali k tomu služby tajemné bytosti, která si říká Slečna Smrt. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma mi přijde opakované, ale možná se v tom množství dílů seriálu mýlím. Každopádně rutina, poměrně málo humoru a navíc za mě bez napětí. Závěr je spíše směšný než napínavý. Tvůrci už dost vaří z vody. Dva a půl. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu mytologický díl, ve kterém se moderní kriminalisté od začátku ztrácejí. Mrtvoly přibývají a podezřelý nikde, i když divák to od poloviny filmu více než tuší. Sem tam nějaká hláška, ale tady mi přišlo, že si scénárista moc nevěděl rady. Zachraňuje to dobytek Budař, který krásně přehrává a svým herectvím je vtipný. Slušné, ale těžce průměrné. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně divný a těžko věrohodný díl se šíleným Budařem... Člověk by čekal, že s takovým obsazením to bude solidní kriminálka, ale tohle je nehorázná slátanina. ()

Reklama

Reklama