Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tropickém skleníku botanické zahrady je vykopána mrtvola ženy z Vietnamu. Nález je výzvou pro patologa Macha, protože tropický skleník je pro rozklad netypické prostředí. Podezřelým je mimo jiné i ředitel botanické zahrady, profesor Krátký, který před lety z Vietnamu propašoval vzácný cykas, pro jehož záchranu neváhá překračovat hranice zákona. Správný směr vyšetřování dostane ve chvíli, kdy Mach stanoví překvapivou dobu smrti oběti. Podezřelým se tak stane syn profesora Krátkého, který v botanické zahradě krade vzácné rostliny, ale i profesorova vietnamská asistentka Lan. Oliver se připravuje na poslední zkoušku prvního ročníku. Lan mu poradí, jak si zlepšit paměť, a Oliver se chce před atraktivní dívkou blýsknout dobrým výsledkem. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražedný skleník s přesahem do Vietnamu. Tento případ byl tak komplikovaný, že ve složitých vztazích se podle mého těžko orientoval i profesor. Chudák Oliver se ani nemohl učit. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zmatené. Ani sami detektivové pořádně neví, po čem pátrat a když konečně na něco přijdou, zase to není kdoví jaká výhra. Ano, případ je na konci úspěšně dokončen, ale bylo to tak překombinované a "umělé", že tomuto případu ani nešlo věřit. Jeden z těch mála opravdu nepovedených příběhů. ()

Reklama

Reklama