Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vltavském nábřeží je nalezen barman jedné z výletních lodí. Někdo věděl, že má slabé srdce, a usmrtil ho elektrickým výbojem paralyzéru. Za vraždou zjevně stojí souboj dvou firem vlastnících výletní lodě na Vltavě. Ty se přetahují o zakázky v lukrativním turistickém průmyslu. Beránková chce, aby Ruda chodil víc do terénu, proto musí v nadcházejících zkouškách fyzické zdatnosti obstát lépe než minule. Ujmou se ho doktor Mach i Lída, každý ho trénuje po svém. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěrečný díl bych očekával bombastický případ. Dostal se mi sice na pohled atraktivní, nakonec ale vcelku banální příběh. S povděkem ovšem kvituji, že tým zůstal vcelku a tvůrci nepodlehli pokušení vyvraždit policejní oddělení. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl nepřináší nic jiného než další z řady průměrných dílů, snad jen že případ je přehledný a takový nemastný neslaný. Na konci dílu se z ničeho nic objeví Stropnický, pak si všichni hlavní hrdinové včetně Bižu a Stropnického dají šampíčko a je konec. Takové nijaké, neurazí, ale ani výrazně nezaujme. ()

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody přijde kapitánovi lodi SMS od ředitele se vzkazem: „Zdrž ho!“ V závěru epizody vidíme stejnou situaci, ale z pohledu ředitele, jak odeslal zprávu: „Zdrž ho,“ avšak bez vykřičníku na konci. (Marsu88)

Reklama

Reklama