Reklama

Reklama

Kriminálka Anděl - Série 1

(série)
Česko, 2008, 11 h 48 min (Minutáž: 54–56 min)

Hrají:

Martin Stropnický, Marek Taclík, David Švehlík, Helena Dvořáková, Michal Novotný, Ladislav Frej st., Kryštof Rímský, Přemysl Boublík, Vladimír Čapka, Marie Spurná, Natálie Řehořová, Lukáš Jurek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vadí mi ty rozmlžené a roztřepané záběry na paneláky - to bylo zcela zbytečné. Jinak velmi slušné kriminálky, nerušivá hudba a slušné špičkování hlavních postav. První série ukázala, že i Nova dokáže natočit slušné kriminálky, i když ve srovnání třeba s Modravou to nemá tak velkou filmařskou kvalitu, šedý filtr je zcela zbytečný a celkově to je tak o stupínek horší kvality. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, příjemně potěšila civilností postav i když Taclík je někdy na hraně. V podstatě zcela se ignoruje soukromí hlavních hrdinů a vše se soustředí na případy, takže v pohodě. Jediný co mě vysírá jsou ty "moderní" prostřihy, kretena kterej tohle vymyslel bych nechal testovat nakažený. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (15)

  • Točilo se mj. v obci Plavecký Štvrtok na Slovensku. (sator)
  • Případ nese znaky nevypátrané vraždy dvou bezdomovců z roku 2007 z Plzně. Policisté vyloučili, že by vraždil některý z bezdomovců. To byla jedna z vyšetřovacích verzí. Kriminalisté se totiž zpočátku domnívali, že by mohlo jít o vyřizování účtů související s bojem o teritorium. 
    „Žádné takové poznatky jsme ale nezjistili. Vyšetřování se potom začalo ubírat jiným směrem. Dopátrali jsme se k určitému scénáři, kdo a jak vraždy mohl spáchat, ale ve finále nám pro usvědčení pachatele chyběly důkazy.“ (sator)
  • Když Ruda (Michal Novotný) telefonuje se svědkyněmi, říká si o telefon a datum narození, na seznamu má ale jen jména s telefonními čísly, data narození chybí. (sator)

Reklama

Reklama