Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren...doufám, že Van Dammovi nezkazí reputaci, drsnýho týpka a člověka, kterej po JCVD chce otočit kariéru o 360 stupňů a začít v áčkovejch vodách. Třeba Lundgren začne s ním. Ještě že Univerzální voják a Expendables jsou až na rok 2010. Tak strašně natočenej akčňák jsem totiž snad ještě ani neviděl. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po předchozí nudě DIAMOND DOGS přichází tahle nechtěná komedie. Má to spoustu honiček, výbuchů, střílení a krve, ale celý je to hrozně neumětelsky udělaný. Předešlé novodobé Lundgrenovky se mi vesměs líbily a moje hodnocení opovážlivě vyčnívalo, žádná z nich nebyla zdaleka taková šaškárna jako tohle. Nedrží to pohromadě, hudba je úplně mimo, nedává to smysl, a tak dál a tak dál... režisér musí být imbecil. Ono zhruba do půlky to ještě působí srandovně (včetně rádoby šokujícího vraždění civilistů), ale pak už spíš jen trapně a tím pádem je to velká nuda. Prostě ten typ béčka, kterého se fakt nechytám. 3/10. Je vyloženě na čase, aby Dolph zazářil v potencionálních peckách THE EXPENDABLES a UNIVERSAL SOLDIERS, nebo alespoň zůstal u vlastní režie. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím administrátory, aby k hodnocení přidali možnost "shitburger", protože tohle je opravdu jako kdybyste žvejkali housku s hovnem... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Najít na tomhle něco pozitivního je stejně obtížné, jako najít pouhým okem veš ve fešném kožichu generála Draga! Možná to, že se pořád něco děje, ale musíte si odmyslet jak.. Lundgren připomíná podnapilého ledního medvěda s paralýzou obličeje a po kapsách nosí granáty jak hroznový cukr, zrychleným automobilovým honičkám schází jen utíkající jednotka Keystonských poldů s obušky, střelba nekryjících se postav má takřka westernové parametry (ta dvojitá na fotbalovém stadionu byla obzvláště výživná), chvilku se tam mihne pozoruhodná Volha pick-up(!) a vše završí zlotřilý agent Míša Paré, který to nevydrží a prostě se rozprskne smíchy. Můj první Přímý kontakt s Lernerem musí být i poslední, protože na tohle prostě nemám. Ani kdyby vymyslel nějakou blbost, třeba parybu ve Venezii.. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho priemerné až slabšie filmy. Má dobrý príbeh o únose a následnej ochrane jednej ženy pred armádou. Akcie je tu dosť, nechýbajú súboje, prestrelky, rôzne naháńačky a aj viaceré výbuchy. Som spokojný so súbojmi a celkom aj s prestrelkami, Lundgrenovi to ešte stále celkom ide. Najviac sa mi páči úvodná bitka vo väzení a súboj s jedným vojakom na vojenskej základni alebo dosť dobrá prestrelka na štadióne a na konci filmu. A tam musím určite pochváliť smrť hlavného záporáka. Tento film má jednu dosť veľkú nevýhodu a to neuvedomenie si veľkosti rozpočtu. Podľa mńa, ked´ akčný film nemá moc veľký rozpočet, tak sa má hlavne zamerať na lacnejšie akčné scény ako súboje a prestrelky, ale tento film obsahuje aj veľa naháńačiek, ktoré nie sú najhoršie, ale pôsobia až moc lacno. A to ešte ani neviem, ktoré sú natočené pre tento film, pretože napríklad naháńačka s taxi bola vo filme Teror vo vlaku s Van Dammom a všimol som si aj jednu scénu z filmu Zabijak so Seagalom. A tiež si myslím, že lacnejší film by sa mal odohrávať na menšom množstve miest a tento film sa odohráva na dosť veľkej ploche. Zaujímavo je tu zobrazená táto balkánska krajina, pretože sa tu úplne bez problémov zabíjajú civilisti, obrnené vozidlá v meste prechádzajú po autách a podobne. Toto je veľmi rozporuplný film a tak úplne chápem všetky hodnotenia. Na jednej strane je to film, kde sa stále niečo deje a nuda tu nemá šancu, ale na druhú stranu je tu až moc nezmyslov ako napríklad Americká ambasáda uprostred lesa a vedľa nej skoro rozpadnutá opustená budova a film tiež pôsobí až moc céčkovo. Musím povedať, že som čakal o niečo viac, ale aj tak nie som sklamaný. Lundgrenových fanúšikov poteší a ostatní by sa mu mali radšej vyhnúť. Ja som spokojný, ale Lundgren podľa mńa v poslednej dobe natočil aj podstatne lepšie filmy ako napríklad Priamy zásah alebo Diamantoví psi. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 60%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph opet pobavil a potesil je to sice ultrabecko ale na to ze film slepili v Rumunsku nebo kde na kolene za par milionu to vypada velmi slusne Dolphino se pere a strili ostosest akce je solidne natocena [mohli si teda pravda odpustit tu vykradenou automobilovou honicku z filmu Teror ve vlaku prisel jsem na to hned] ale jinak v poho film slusne to odsejpa Dolph svym projevem tradicne zdravi a bavi a Pare jako zaporak je taky kvalitni po par pruserech ktere ani Dolphino svou pritomnosti nezachranil opet slusny kousek aspon z myho pohledu ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film neměl nic zajímavějšího než dost přestřek, pár honiček atd. Díky tomu ale film rozhodně nenudil. Hudba taky ušla. Na tomhle filmu se prostě nedalo skoro nic pokazit. Mohl být lepší závěr, nějaká věččí nápoditost v akčních scénách a tak. Ale přesto je to příjemné béčko. Hodnotím 75% = **** ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najstupídnejších filmov kategorie ' C ' vôbec, potriasajúci si rukou so Seagalovým '' Against the Dark " ! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lacinější než laciné céčko, které je tak hloupé a špatně natočené, že jsem se po celou dobu královsky bavil. Honičkami zrychlenými až na hranici grotesky s keystonskými strážníky, Lundgrenem bloumajícím akčními scénami nebo scénářem, který určitě vymysleli kluci na pískovišti za školkou. Tvůrci všemožných „scary bijáků“ mohou jen tiše závidět. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

To není jak ty dnešní barevný rádoby “akční filmy”, kde hvězda dostane jen výkřik do tmy, furt se tam žvatlá, akce nezáživná a skoro žadná za doprovodu nekonečných nudných keců...tohle prostě je dobrej akčnák s Dolphem, u kterýho v klidu vypnu a dokážu se i bavit a nenasrat se. Zápletka není jednorázová..Dolph má typku zachráněnou během prvních dvaceti minut a pak se jde z akce do akce..výbuchy, střílení, žádny vyprcaný barvičky a žádny cgi to nepotřebuje aby to aspoň pobavilo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si opäť pozrel Lundgrena a zistil som, že pre tento film čas neplatí. Ostal kdesi v 80-tych rokoch, rýchly, priamy, jednoduchý... ale na dnešnú dobu neuspokojivý. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren a Michael Paré v jednom filmu, to si jako milovník akčních béček nechám líbit :-) Film má všechny atributy současného akčního béčka - natáčel se někde v Bulharsku nebo Rumunsku, hlavní hrdina kroutí v kriminále, odkud se dostane jen, že slíbí pomoci americké vládě osvobodit jednu holku ze spárů jistého kruťase Karadžova nebo tak nějak slovansky, pěstní bitka přijde na řadu tři minuty po úvodu filmu, jsou tu krásky nahoře bez kroutící se v luxusním baru kolem tyče, další bitka přijde do 12 minut od úvodu filmu, návštěva arzenálu zbraní, přepadení tábora zlosyna v podání one man show do čtvrt hodinky... Prostě není čas na blbosti, jedem jedem, odsýpá to. Žádné větší a zbytečné řečičky, tohle nikdo od těchto filmů nechce, stejně jako originalitu.Zločinec je prostě kruťas a vraždí maminky a div ne děti, a Dolpha sice párkrát krutě zmlátěj', ale on v sobě nakonec nalezne vnitřní sílu bojovat dál a zvítězit. Co na tom, že střihač držel v ruce nůžky asi podruhé v životě, hudba je recyklovaná a herecké výkony poněkud ochotnické? Na druhé straně musím pochválit vcelku slušnou kameru i pár podařených záběrů (zvlášť ten kruhový objezd na náměstí je úžasný, nebo jak tank pronásleduje Dolpha na motorce), i to, že se neklepe. Sice i zde otravuje product placement, ale ne až tak okatě, a na druhou stranu, nebýt toho, netuším, že v Bulharsku mají McDonald. Jde prostě o jeden z mála filmů, kde se nedá přetáčet, pokud si chcete akci užít... No a vo to de, že jo? Btw, Michael Paré hraje hlavního hajzla. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Od filmu Blackjack natocil Dolph Lundgren konecne zase pozeratelny film. Je to blbe? Ano velmi, scenar ako keby bol napisany v 80 rokoch. Ale co sa tyka akcie, tak sa neustale nieco deje. Film obsahuje 4 celkom dlhe nahanacky, niekolko prestreliek, jeden velkolepy vybuch vojenskej zakladne na zaciatku a explozivne finale na konci. A to vsetko stalo smiesnych 6 mega. Je pravda, ze neustalu akciu zakamuflovali tym, ze vyhadzuju do vzduchu opustene budovy kratko pred samovolnym zrutenim, a superdrahe sportaky znacky Trabant, Skoda, Lada a vojenske auta maju tiez dobrych 30-40 rokov. Oproti predchadzajucej Lundgrenovke Diamantoví psi, kde bolo vrcholom zrutenie jedneho auta do utesu je to setsakramantsky pokrok. Aj posledne Seagalovky s rozpoctom 12-15 mega vyzeraju oproti Direct Contact uboho. Dalsim plusom je, ze sa Lundgren v solidne choreografovanych bitkach celkom snazil bez okateho pouzitia kaskadera a strihac mu to nepokazil gulometnym strihom ako je bezne v poslednych Seagalovkach. Direct Contact je sice neskutocne stupidny, zastaraly film, ale tentokrat si zasluzi aj privlastok akcny. Co je oproti poslednym ukecanym Lundgrenovkam s minimom akcie velky pokrok. 5/10. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Lungren dostává stále do držky (po patnácti minutách dvakrát) a pak ho ještě vyhodí z jedoucího auta. O to je pak z podivem jeho následná likvidace celého vojenského tábora. Proč mu to nechci věřit, když třeba John R. to dokázal? Film má stupidní scénář i hudbu. Po honičce na motorce už brečím smíchem. Třicet tři minut a třicet tři vteřin jsem to vydržel, dál ne, vypínám....... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dolph's comeback?! To fakt nein. Film je naprostá sračka, působí až moc uměle, nelogicky v mnoha situacích, často nereálně a uspěchaně. Ale kdybych měl z těch 80ti minut vystřihnout dialogy, snad to nevyjde ani na 10 minut. Ono se furt něco děje, furt se střílí, mlátí, utíká, ujíždí, přesouvá, je mnoho výbuchů, rozpočet určitě nebude nějako velký, ale bylo z něj vyždímáno maximum. Podíváme se do nespočet lokací, Dolph se s nikým nesere, ale celé to působí až moc přímočaře, ale ani sám Dolph to neměl jednoduchý, často sám nestíhal, nestačil, záporáku bylo dost, ti dva hlavní jsou dementi, čekal jsem něco ve stylu, že po Anně a Dolphovi půjde nějaká ta mafie, či profi zabijáci, ale armáda budiž. Akčňáky s tímhle námětem miluju a Dolphovi fakt fandím, hlavní hrdinka krásná. Nesedne každému, já nic neřešil a plavil se v akci:) 7/10 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

nooo...tak to jsem čekal víc akor když jsem předtím viděl lepší snímek s Lundgrenem a to zemřít je snadné.Tohle je klasické běčko nic jiného od toho nečekejte.Toť můj názor a hodnocení tak 35 %. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Máme klasického antihrdinu který necítí bolest, vždy je v klidu, a hláškuje (někdy dost trapně). tenhle film je opravdu akční, protože od začátk udo konce se furt něco děje. No já sem celkem spokojený. Béčko jako hrom. ()

Reklama

Reklama