Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

"Ok, tak já jsem Kim, patnáctiletá lesbická panna, posedlá svou nejlepší kamarádkou Sugar," představuje se nám vypravěčka britského seriálu Sugar Rush. Kim se nedávno přistěhovala spolu se svými rodiči, Stellou a Nathanem, a mladším bratrem Mattem. Brzy poznává poněkud sobeckou Marii Sweet zvanou Sugar, které však z jistých důvodů nedokáže nic odmítnout. Sugar má ráda vyzývavé oblečení, alkohol a sex... s kýmkoli, kdo má penis, samozřejmě. Aby byl život pro Kim ještě těžší, jejím rodičům to zrovna neklape, její bratr trvá na tom, že pochází z jiné planety, a Tom, frustrovaný syn dvou gayů ze sousedství, projevuje svůj nesmělý zájem právě o ni. Kimin příběh, často připomínající tragikomedii, právě začíná... (Wendy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Miluji Brighton a krásný britský přízvuk, proto se mi líbí prostředí a atmosféra. A ikdyž je herecké obsazení i děj zajímavý, vadí mi ta obrovská dávka dětské zvrácenosti. Možná bych přidala více britského humoru a ubrala té zkaženosti. Na mě to místy působí až moc úchylně, přesto chápu, že si Sugar rush našel své diváky. U některých dílů jsem se docela bavila. Zvlášť doporučuji fanouškům filmu Třináctka. Silnější 3*. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Prvá séria bola ešte výborná, neopozerané charaktery a vcelku fungujúci humor(aj keď nie ten typický britský) fungovali veľmi dobre. V druhej sérii to však všetko šlo do hája - a ťažko povedať čím to bolo. Možno absolútne nesympatickou Sarah-Jane Potts, z ktorej mi v každej scéne bolo na zvracanie. Každopádne ma v druhej sérii osudy Kim a Sugar nebavili/nezaujímali. Zato rodičia Stella a Nathan, tí boli skvelí v obidvoch sériách. ()

Reklama

Rover 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a jsem nadšený. Britové tenhle typ seriálů umí (jak dokazují např. Skins). Emocionálně různorodé situace skvěle doplňuje výtečně vybraná hudba (Portishead, Emiliana Torrini, Nouvelle Vague, Moloko nebo Frou Frou). Potěšilo rovněž zasazení příběhu do Brightonu - rád díky seriálům poznávám různá města. Druhá série je o něco slabší (3,5*) - je natočená daleko více podle šablony a některé zvraty jsou i na fikci až příliš neuvěřitelné. Hudební podkres také není zdaleka tak zajímavý jako u první řady. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 20minutách jsem si říkala, co je to za přímočarý seriál, který jen lesbo-fanatičí po jedné holce, ale čím více dílů jsem viděla, tím to bylo lepší. Tohle je "mini seriál", který patří mezi ty, u kterých jsou další série lepší než ty předchozí :-) Rozhodně doporučuji každému kdo je na holky a má rád praštěné seriály. Nečekejte něco jako The L word, tohle je opak. Krása spočívá v jednoduchosti, krátkosti každého dílu a střeštěnosti. Parádně si u toho odpočinete a "Sughs and Kizzer" si zajisté oblíbíte! :-) PS: Velmi, velmi mě mrzí, že tento seriál nemá pokračování... :-( ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

shlédnutí seriálu jsem odkládala co to dalo, celé to na mě působilo nějak lacině, ale nuda v práci byla silnější než já a tak jsem se do toho pustila a za jeden den shlédla obě dvě série. Sice mi herecké výkony Sugar vadily, ale za to Kim byla v druhé sérii k zulíbání... Není to tak dobré jako LS, ale příjemně hořko-sladké a zajímavé. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál cenu Emmy za nejlepší britskou televizní komedii. (Lenny.M)

Reklama

Reklama