Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

"Ok, tak já jsem Kim, patnáctiletá lesbická panna, posedlá svou nejlepší kamarádkou Sugar," představuje se nám vypravěčka britského seriálu Sugar Rush. Kim se nedávno přistěhovala spolu se svými rodiči, Stellou a Nathanem, a mladším bratrem Mattem. Brzy poznává poněkud sobeckou Marii Sweet zvanou Sugar, které však z jistých důvodů nedokáže nic odmítnout. Sugar má ráda vyzývavé oblečení, alkohol a sex... s kýmkoli, kdo má penis, samozřejmě. Aby byl život pro Kim ještě těžší, jejím rodičům to zrovna neklape, její bratr trvá na tom, že pochází z jiné planety, a Tom, frustrovaný syn dvou gayů ze sousedství, projevuje svůj nesmělý zájem právě o ni. Kimin příběh, často připomínající tragikomedii, právě začíná... (Wendy)

(více)

Recenze (37)

Rover 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a jsem nadšený. Britové tenhle typ seriálů umí (jak dokazují např. Skins). Emocionálně různorodé situace skvěle doplňuje výtečně vybraná hudba (Portishead, Emiliana Torrini, Nouvelle Vague, Moloko nebo Frou Frou). Potěšilo rovněž zasazení příběhu do Brightonu - rád díky seriálům poznávám různá města. Druhá série je o něco slabší (3,5*) - je natočená daleko více podle šablony a některé zvraty jsou i na fikci až příliš neuvěřitelné. Hudební podkres také není zdaleka tak zajímavý jako u první řady. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Starosti bezstarostného mládí lesbičky Kim zamilované do svojí nejlepší kamarádky, divoké Sugar. Rozháraná duše, pocity odcizení a britský humor. Zvláštní kombinace, moc povedeně zpracovaná, a utíká to zatraceně rychle. P.S. britský přízvuk je ku.evsky sexy. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Miluji Brighton a krásný britský přízvuk, proto se mi líbí prostředí a atmosféra. A ikdyž je herecké obsazení i děj zajímavý, vadí mi ta obrovská dávka dětské zvrácenosti. Možná bych přidala více britského humoru a ubrala té zkaženosti. Na mě to místy působí až moc úchylně, přesto chápu, že si Sugar rush našel své diváky. U některých dílů jsem se docela bavila. Zvlášť doporučuji fanouškům filmu Třináctka. Silnější 3*. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl kdysi dávno, teď si sopřávám druhou a neodpustím si komentář - je to takové britské Californication pro náctileté, "britskost" se nezapře, při (takřka neustálých) narážkách na sex si vybavím Coupling a ten sytl tam prostě je. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo co jsem čekala a dostala jsem sondu do života jedné puberťačky se vším tím co se mi na pubertě nelíbilo ještě když mi bylo taky patnáct :). Beru ale, že u každého člověka je to s pubertou jinak, takže mi nevadilo, že se koukám na takovou tu "nepěknou pubertu" a navíc, když je v tomhle seriálu i spousta velmi zábavných scének a hodně humoru. Každopádně co se mi nelíbilo ze všeho nejvíc byla postava Sugar, která byla něco šíleného. Člověk, co snad nemá jedinou dobrou vlastnost a neustále terorizuje hlavní postavu seriálu Kim, která jí to všechno navíc hnedka sežere, protože je do ní celá zblázněná, i když Sugar z určitého úhlu vypadá jak Lenny Kravitz :), tak možná jestli to nebylo tím :). Každopádně Sugar strašně sabotuje snad všechny stránky Kimina života a i když to vede k různým zábavným scénkám, tak jako ráda jsem za to nebyla. To co jsem čekala, že ten seriál bude, tak bylo v osmé a deváté epizodě první série (než to Sugar zas celý podělala v poslední epizodě) a pak většinu druhé série, protože prostě se tam objevili mnohem sympatičtější lidi, než příšerná Sugar :). Jinak to ale byla zábava a určitě stojí za to kouknout i pro lidi jako já, kterým nefunkční rodiny, puberťácké odmlouvání, falešní zloduši typu Sugar a další strasti puberty nepřijdou jako lákavé téma :). Ale i tak by to bylo lepší kdyby tam bylo víc Kim a jiných holek a míň Sugar :). ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No, kamera sice kejklí ostošest, s vizuálem se pracuje tak experimentálně, až je to v mnoha případech kontraproduktivní, ne-li nepříjemný, ale kromě toho hodně fajn britskej seriál. Jednotlivý díly nabízej solidní zápletku, hlavní hrdince se dá normálně fandit, mladej Garfield je vyloženě rozkošnej, k tomu Brighton, pravej britskej přízvuk, sem tam vymazlenej humor, příjemnej soundtrack kombinující starý vypalovačky se starýma neznámejma, jedna z mých nejoblíbenějších "mamin" filmovýho plátna (Sara, yep), vybraný praktiky HNTLYL ("co bych mohla a naopak neměla udělat", mísení reality s černou/světlou fantazií) ... zkrátka pro fajnšmekry britskýho sitcomu jako dělaný. :) ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Britské drama o dospívající dívce Kim, která si po přestěhování najde kamarádku Sugar, do které se zamiluje. Jenže Sugar má až moc ráda kluky, a tak za ní Kim běhá jako poslušný pejsek a doufá, že se karty obrátí. A pak přijde pár šmodrchanců a všechno je jinak. Za zmínku určitě stojí i její pošahaná rodina. Rodiče Stella a Nathan, kteří mají docela obyčejné manželské problémy (ale způsoby, jakými je řeší, často rozesmějí) a bratr Matt, který je údajně z jiné planety. Pár dílů mi trvalo, než jsem si k Sugar Rush našla cestu. V závěru mi je docela líto, že jsou pouhé dvě série. I když jsem za celou dobu nepochopila, proč se Kim tak moc líbila zrovna Sugar, která chodila s nápisem děvka na čele. Mě přišla jednoduchá a neatraktivní. Jinak jde o naprosto odzbrojující koktejl dá se říct reálného dramatu a nejáčkovějšího britského humoru, který je navíc namíchán s precizností nejlepšího barmana na Bahamách. K tomu navíc skvělý soundtrack. - "That's because you adults are so full of shit." ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Channel 4 dělá opravdu radost. Tohle tak trochu nadnesené lesbické koukání na teen děvčata. V některých chvílích jsem se vážně bavila. Je škoda, že není 3 série, i když to by možná bylo moc. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Prvá séria bola ešte výborná, neopozerané charaktery a vcelku fungujúci humor(aj keď nie ten typický britský) fungovali veľmi dobre. V druhej sérii to však všetko šlo do hája - a ťažko povedať čím to bolo. Možno absolútne nesympatickou Sarah-Jane Potts, z ktorej mi v každej scéne bolo na zvracanie. Každopádne ma v druhej sérii osudy Kim a Sugar nebavili/nezaujímali. Zato rodičia Stella a Nathan, tí boli skvelí v obidvoch sériách. ()

Suzana 

všechny recenze uživatele

I. série – komediální seriál plný břitkého, místy až krutého britského humoru…hlavní hrdinka Kim prožívá své první lásky a problémy s rodiči stejně jako každý teenager. Situace je pro ní o to složitější, že je lesba, zamilovaná do své kamarádky Sugar, která žije značně divoký, nespoutaný život. Nic si neodpírá – sex, sex, alkohol, spousty alkoholu, drogy, muži…hlavně muži, což Kim trápí asi nejvíce, ale znáte to…láska má slepé oči. Mimo to, Kim všechny své eskapády komentuje s notnou dávkou sebeironie a sarkasmu…sympatická první řada. ()

magnolia 

všechny recenze uživatele

sorry, ale přes druhý díl jsem se prostě nedostala... možná by to chtělo víc "anglického" humoru, možná víc garfielda, možná víc čehokoli, díky čemu by se na to dalo dívat... ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 20minutách jsem si říkala, co je to za přímočarý seriál, který jen lesbo-fanatičí po jedné holce, ale čím více dílů jsem viděla, tím to bylo lepší. Tohle je "mini seriál", který patří mezi ty, u kterých jsou další série lepší než ty předchozí :-) Rozhodně doporučuji každému kdo je na holky a má rád praštěné seriály. Nečekejte něco jako The L word, tohle je opak. Krása spočívá v jednoduchosti, krátkosti každého dílu a střeštěnosti. Parádně si u toho odpočinete a "Sughs and Kizzer" si zajisté oblíbíte! :-) PS: Velmi, velmi mě mrzí, že tento seriál nemá pokračování... :-( ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Jojojo přéésně! Moje Sugar se jmenovala Terka a všechno probíhalo asi nějak takhle :D kde jsou ty doby, kdy jsem se mohla vymlouvat na nízký věk..Thumbs up! ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Vše je tu řečeno, takže nic víc psát nebudu. Jenom snad pokud uděláte seriál o lesbičce, která se snaží získat svou nejlepší kamarádku a dokonce je ten seriál po té kamarádce pojmenovaný, člověk by čekal, že spolu skončí. Škoda no. 1. Série 7/10 2. Série 8/10 Dávám 4*, ale opravdu jsem se výjimečně bavil. ()

Brasi 

všechny recenze uživatele

A to si člověk pořád říká:"Hlavně se nezabouchni do lesbičky!" a najednou BUM! a ještě k tomu tumáš! do fiktivní. ;D Nejlepší seriál, na kterej jsem v tomhle roce (2010) zatím narazil a vůbec jeden z Nej, se kterýma jsem doposud měl co dočinění. Opravdu málo seriálů mě donutí sedět u počítače ve tři ráno a ještě u žádnýho jsem se necejtil, jako bych byl na tripu. Přecejenom možná začnu věřit na flashbacky. :) Hurá na druhou sérii! She don't think straight, She's got such a dirty mind and it never ever stops... Balíček pozitivní energie o dvaceti dílech. ()

Bansheee 

všechny recenze uživatele

Patnáctileté lesba, která je hotová z jedné malé coury. Šílená rodina. Šílení herci. Vlastně celý tenhle seriál je šílený, ale nedá se mu upřít aspoň nějaká svižnost a docela lehkost s jakou je natočený. Hudba a Brighton to zachraňují. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Britské drama o dospívající dívce Kim, která si po přestěhování najde kamarádku Sugar , do které se zamiluje. Jenže Sugar má až moc ráda kluky, tak za ní Kim běhá jako poslušnej pejsek a doufá, že se jí taky něčeho dostane.. A pak přijde pár šmodrchanců a všechno je jinak. Za zmínku určitě stojí i její pošahaná rodina - rodiče Stella a Nathan, kteří mají docela obyčejné manželské problémy (ale způsoby, jakými je řeší, často rozesmějí) a bratr Matt, který je údajně z jiné planety (docela bych tomu věřila). Pár dílů mi trvalo, než jsem si k Sugar Rush našla cestu. V závěru mi je docela líto, že jsou pouhé dvě série. I když jsem za celou dobu nepochopila, proč se Kim tak moc líbila zrovna Sugar, která měla na čele nápis DĚVKA, mně přišla jednoduchá a nechutná. Jako nejlepší postavu hodnotím na 100% Matta, vždycky mě dostal, na scény s ním jsem se těšila nejvíc, škoda, že se tam neobjevoval víc. Nejde si neoblíbit někoho, kdo spí v rakvi! Nakonec hodnotím trochu rozpačitými čtyřmi hvězdičkami. Ale jo, zaslouží si to. ()

Reklama

Reklama