Reklama

Reklama

Dům na prodej

(TV film)

Po samovražde manžela a otca v jednej osobe sa hlavná hrdinka (Ally Walker) presťahuje spolu so svojim synom a začne nový život ako realitná maklérka. Jej prvý predaj domu však neprebieha tak úplne typicky. Vlastník domu, generál vo výslužbe, sa stratí a miesto neho je v dome jeho domnelý synovec Steven. Všetko však nie je úplne tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak děsnou kameru jsem už dlouho neviděla... A příběh? Nic moc, mohl by být lépe propracován. Taky takové filmy dávají jen dopoledne na Nově během pracovního týdne. Na lepší čas bych to neviděla... ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Na televizní film celkem slušné, byť s tisíckrát omletou zápletkou. Herecky je to podáno průměrně, přecijen je to TV film, nicméně díval jsem se na to dopoledne v televizi, takže mi nevadily místy dost divné dialogy a špatně zahrané vedlejší postavy. Film je předvídatelný jako muž padající z letadla bez padáku, od začátku víte jak to dopadne a bylo to hodně mdlé, ale každopádně se na to dá dívat. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Přestože nejde o žádnou velkou podívanou, film má spád a šlape přesně tak, jak jsme zvyklí. Na televizní film docela ucházející. 50% hvězdiček ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Takýto scénar mohol uspieť tak v osemdesiatych rokoch, dnes to ale nestačí. Dej je nezaujímavý, predvídateľný a nudný. Hudba má nízku úroveň. Celkovo to na mňa pôsobilo lacným dojmom. 25% ()

Reklama

Reklama