Reklama

Reklama

Bryn a Paul jsou manželé, kteří se pokouší zavést svůj život do starých kolejí, poté co zmizel a pravděpodobně se utopil jejich čtyřletý syn. Nastěhují se do bytu v okouzlujícím starém domě. Zanedlouho se ale začínají dít zvláštní věci. Bryn vidí ve výtahu malého chlapce, o kterém se později dozvídá, že už je dávno mrtvý. Zemřel právě ve výtahu, který se utrhl zrovna ve chvíli, kdy se chlapec snažil utéct před svým násilnickým otcem. Bryn se rozhodne chlapcovu duši vysvobodit. Netuší, že dává v sázku svůj život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdříve to vypadá jako další předvídatelná tuctová a nudná US remake vykrádačka minimálně tří asijských horrorů (zrovna nedávno jsem na jeden, na který to odkazovalo minimálně první půlku, koukal), pak to začne být trošku zajímavé a i malinko napínavé, pak dojde ke zvratu a všechno to zase zasmrádne tím typickým americkým dojákem. Jako masky byly fajn, když se objevovaly jen tu a tam, pak, když už je přestali skrývat, odhalili všechny jejich zápory. No a vyžilá zapomenutá pavoukonohá hérečka alespoň za něco stála. Ony jsou tyhle levné US horrory hrozný prefabrikáty a hlavně hrozně "rodinné", to je na nich asi nejhorší, že útočí spíše na ty rodinný hodnoty než na obyčejný lidský strach. 2,5* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to žiaľ bola len podpriemerná duchárina, ktorá sa miestami až neuveriteľne ťahala. Keby to celé nezachránil celkom vydarený záver, dovolil by som si tento film označiť za odpad. Ale aj tak som bol sklamaný, čakal som, že sa aspoň raz zľaknem. Nestalo sa. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavý a neskutečně nudný kus, bez jakékoliv atmosféry s děsivými herci a směšnými maskami, který trochu zachraňuje závěr, ale za tu první hodinu naprostého utrpení si nezaslouží ani bod... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

takýchto filmov tu už bolo dosť. Rodina po traume sa sťahuje niekam inam, kde ich opäť začnú strašiť staré nočné mory. Tento krát ide o ženu, ktorá kvôli svojej chybe stratila dieťa a v novom byte začne vídať ducha iného dieťaťa, ktoré zomrelo nedopatrením jeho rodičov. Dej je to síce bohovo otrepaný, ale výrazným plusom snímku je, že zbytočne nečaká a hneď začína rozvíjať pointu. K tomu končí tak, že sa to nedá očakávať. škoda tých hereckých výkonov, išiel by som vyššie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na koleni a s minimálním rozpočtem splácaná žánrová klišé evidentního hororového nadšence.Zase jednou ten snímek, který už od prvního záběru křičí laciností, hlavně díky té televizní kameře a totálně neznámým hercům, kteří se už když nic jiného aspoň snaží a navíc dvě herečky ve filmu jsou fakt nádherný kočičky, takže i to hraje divákoj do karet.Ve filmu se objeví neksutečný množství klišé, dialogů o hovně a totálně zbytečných scén, jen aby jste se místy přes zajímavý děj televizní duchařské kriminálky dopracovali ke kýžené pointě.Atmosféra nebyla špatná, místy jsem se zase pořádně lekl a v týhle době plný mizernýho hororovýho zboží se i tohle prostě počítá.Hvězdu přidám za pointu, kterou rozlouskla výjmečně má drahá a ne já, za efektivní sejmutí a následný pád z okna a za tu pěknou blondýnku s nohama až k zemi.I když film od první do poslední minuty smrdí korunou a klišé, režisér je evidentně fanda a když už nic jiného, prokázal aspoň nadšení.49%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek má hodně pomalý rozjezd což má za důsledek dostavení tolik neoblíbené nudy, kterou jistě nikdo při podobných kouscích nevyhledává. Bohužel tento fakt se nemění ani po první půlhodině, kdy jediné co stojí za povšimnutí jsou vzpomínkové pasáže Teri Polo. Celé mi to přišlo, jako by se tvůrci nemohli pořád rozhodnout, kdy mají přitvrdit. Herecké výkony v tu chvíli byli tak chabé, že jsem měl sto chutí film vypnout. Obrat k lepšímu nastal teprve s příchodem ducha malého chlapce, který pobíhal po domě, nebo se vozil ve výtahu. Tady přišla na scénu detektivní část příběhu a konečně se děj trochu prokrvil. Samotné pátrání začne nabírat obrátek vstupem hlavní hrdinky do bytu rodičů mrtvého chlapce. Konečně se zde dostavila trocha té mysteriózní atmosféry, která má být hlavní náplní duchařského žánru. Od této chvíle nám začal film poodhalovat své tajemství a zápletka konečně dostala impuls k lepším zítřkům. Čím víc se blížil závěr filmu, tím víc mě začal film zajímat. Poslední patnáctiminutovka konečně ukázala směr, jakým se měl film ubírat celou dobu. Jenomže už bylo trochu pozdě, aby mě dokázal přesvědčit o vyšším hodnocení než je obyčejný průměr. Ještě se budu dlouho rozmýšlet, než si tohle pustím znovu. 50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor a duchové mají vždycky co nabídnou ale tohle nebude bohužel ten případ, a každé vysvobození otvírá horší zlo než vůbec čekáte. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Tenhle horror se dá v pohodě odstřelit k jedný-dvěma hvězdám a nikdo by asi moc nenamítal. Je tu hodně směšných scén, které jsou asi myšleny vážně a děsivě. K tomu se to celý jeví hrozně levně a docela i naivně. I když si to trošku těžko přiznávám, tak celkově je to docela zábava. Nápad není vůbec špatnej a když to vezmu celkově, tak jsem se vlastně skoro vůbec nenudil. A to nejsou duchařiny s lekačkama mým oblíbeným subžánrem. Něco se tomu ale fakt nechat musí. [5.5/10 duben 2010] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tuctová blbina se schématem ztráta-stěhování-strašidlo, která ale nepostrádá místy solidní atmosféru a celkem překvapivou pointu i konec. Co tvůrci trošku přepískli, byly masky, protože ty ve mě přinejmenším vzbudily rozpaky. průměr, ale zabavit to dokáže. 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Michael Stokes. Kamera - Don Reddy. Hudba - John Majkut. Celkem jsem se těšil, ale hned od začátku jsem tušil, že to bude o ničem. A bylo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno prvých 10-15 min, to diváka láka. Potom, to je už jedno. Nefunguje to ani ako semidetektívka a ani ako horor ( tu sa naozaj nedá hovoriť o nejakom strašení diváka, pretože rejža zrejme nevie, čo ten výraz znamená ). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

S americkým snímkem „Mrtví mezi námi“ rozhodně nedostáváte tunu originality, ale v konečném důsledku to tolik nevadí, protože dějový vývoj je celkem fajn a rozhodně zde najdete momenty, které vás budou bavit, ať už je to díky atmosféře, o jejíž budování se tvůrci docela snaží, tak i pro zajímavé masky, které postupně dostávají více prostoru a stojí a pozornost. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Obal nám slibuje další "Šestý smysl", ale nenechte se zmást, do něj to má daleko. Že by ale snímek neměl své plus tvrdit nemůžu, protože celý závěr je celkem povedený. Kdyby se první hodina filmu odehrála v tempu posledních dvaceti minut, jako závěrečné odhalení všech duchů, ukvapenost policistky atd. určitě bych hodnotil výše. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Neškodná,x-tá variace na omšelej příběh,průměrný herecký obsazení,prostě film na jedno použití.40%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Duchařina o mrtvém chlapci, jemuž se rozhodne pomoci matka , která sama přišla o dítě. Takových filmů už tu byla celá řada. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Asi do dvou třetin solidně fungující duchařina, náhlý zvrat v zápletce a změna v parodii sebe sama ji bohužel posílá hluboko pod kytky. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel tak tragickú ducharinu, pri ktorej som už od tretiny filmu chcel aby to skončilo. Hrozné a tragické béčko, ktoré sa silou mocou snažilo byť niečim viac ako je. Na pripečený scenár by doplatil asi každý, aj keby to mal nastarosti popredný hollywoodksy režisér. Nuda, neskutočná nuda s príšerným záverom. Ako pri pozeraní som už nič neočakával, ale ten koniec to úplne pochoval. A čo tam robil Michael Ironside? U mňa klesol. 28% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo skôr ako dáka fraška...a nie plnohodnotný film......Našťastie záver mierne vylepšil celkový dojem z filmu, ale žiadna sláva to veru nebola.....A až príliš to budilo dojem lacných trikov, masiek ...vlastne všetkého....počnúc hereckými výkonmi......( sorry Teri ). ()

Reklama

Reklama