Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Finanční problémy zapříčiní, že Aono Tsukune se nemůže dostat na žádnou střední školu. Čirou náhodou mu však přijde dopis s potvrzením, že byl nakonec na nějakou přijat. Youkai? O tom nikdy neslyšel. Přesto do této speciální střední nastoupí. Proč speciální? Youkai je střední škola pro nadpřirozené bytosti a Tsukune je obyčejný člověk. Kdo větří problémy, větří správně. Když to náš milý hrdina zjistí, chce utéct, jenomže to už se stačil seznámit s pohlednou spolužačkou Mokou, která se, když přijde o růženec, jež zdobí její krk, promění v upírku. (Zíza)

(více)

Recenze (18)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Nebohý středoškolák Tsukune se dostane na školu, do které chodí jenom strašidla. Jako člověk příliš nezapadá. Ovšem každá ženština v čele s prsatou upírkou Mokou po něm touží. Rosario + Vampire je jedno z řady naprosto ubohých echci. Každý díl se řídí stejným schématem a navíc je toto schéma samo o sobě neskutečně pitomé. Posuďte sami: Nejdříve dojde k setkání Mako a Tsukuneho, při kterém Mako touží po jeho krvi. Pak jde po Tsukunem nějaké monstrum. Vše se stupňuje, až dojde k fyzickému boji, během něhož je odstraněn "seal" v podobě kříže na Mokině hrudi a následuje transformace na drsnější formu Moky, samozřejmě s vyvinutější hrudí. Ve své drsné podobě Moka vše záhy vyřeší a díl můžeme ukončit nějakou rozkošnou "erotickou" nehodou, ale spíše se použije tahanice mezi hlavními hrdinkami o Tsukuneho. Jedna prsatá hrdinka je málo, časem tedy přidáváme další. Opepříme kalhotkami... ale sakra někdo odšrouboval víčko. Nevadí, kalhotek není nikdy dost. Aby si na své přišli i pedofilové, podstrčíme jednu nevyvinutou lolitku. Díl či dva s plavkami nesmí chybět. Nakonec jemně dochutíme řádně provařeným ecchi humorem. Přejeme příjemné zvracení. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je samé Moka-chan, Tsukune, Moka-chan, Tsukune... To si neumí te život otravovat i jinak? Ano, mohl to být dobrý nápad, ano, ale nebyl, vůbec. Jediné, co za to docela stálo, byla plně "dovyvinutá" Moka. Kalhotky kam se podíváš, nudnej netopýr, co ani nevypadá jako netopýr... Za upírku a sem tam dobrý nápad dávám 2*. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[Shlédnuty 3 epizody, drop] Chtěl jsem se trochu zasmát nad blbostí, což se dostavilo pouze první díl. Další dva díly totiž byly úplně stejný, takže mé pocity mi přešly k bezradnosti až na slušnou úroveň otrávení. Scénář probíhá zhruba takto: Ohaio Tsukune, ohaio Moka-san, kalhotky, přichod nové holky do harému, kalhotky, příchod nového špatňáka na scénu, Tsukune, Moka-san, Tsukune, Moka-san, "Je zakázáno prozrazovat svou démonickou podobu!", kalhotky, špatňák chce sežrat nějakou hlavní postavu, Tsukune se snaží alibisticky pomoct, Tsukune, Moka-san, kalhotky, náhodné odstranění křížku, "taková démonická aura!", kalhotky + prsa, naboostěná Moka-san za minutku vyřídí špatňáka, Tsukune má novou lásku, kalhotky, muck do krku a repeat. Geniální. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Subjektiv zapomněl napsat to, kvůli čemu jsem sérii dropnul po 9 dílech mučení. Cituji "fyzickém boji, během něhož je odstraněn "seal" v podobě kříže na Mokině hrudi" -> moje doplnění: Kříž je snad vždy odstraněn tím, že na Moku Tsukune nechtě shodou náhod naprosto nevypočitatelně spadne, nechtě shodou náhod naprosto nevypočitatelně strhávajíc růženec jeho rukou... Následuje ona transformace a .... zbytek už nestojí za komentář. 1 hvězdičku kvůli sympatické ledové dívce a taky "bad ass" Moce. 15% ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že anime jako takové je docela nic moc. Adaptace původní mangy se moc nepovedla - resp. vůbec to není to, co byste našli v manze. Ta je nabitá příběhem a akcí, ovšem když se podívám na anime, vidím jen samé kalhotky a harémy. Ovšem abych jen nekritizoval, je třeba se na to dívat očima anime diváka, nikoliv průměrného Čecha, který kouká na filmy a pak se mu pod ruce dostane toto. Je to prostě průměrná ecchi show. Taková, kterých je opravdu habaděj. Pokud ale oceňujete hodnoty Rosario+Vampire jako takové, opravdu si spíš přečtěte mangu. ()

Cracker odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! ani zďaleka necharakterizuje túto neskutočnú ....... ! Nedokázal som sa prehrýzť ani polovicou seriálu, pretože pri každej epizóde ma chytal silný mikrospánok. Ak by som sa mal slušne vyjadriť, tak Rosario + Vampire je bezvýhradná strata času a v živote by som ju nikomu neodporučil, len toľko k tomuto dielku... ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Väčšinu negatívnych aspektov tu už užívatelia vypichli, nebudem sa teda opakovať. Jednoducho hlúposť a ani záblesky humoru to nedokázali zlepšiť. Veľkým plusom je Mizuki Nana a jej Trinity Cross v druhej sérii, za ten song dávam extra hviezdičku. Season 3, ktorú vraj majú natočiť, pravdepodobne odignorujem, alebo rovno preskočím na poslednú časť, či sa opäť dočkám "Moka-chan....Tsukune" stampeda... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Jeden so seriálov, pri ktorých sa mi až nechce priznať, že som ho sledoval... Pravdupovediac, robil som to preto, lebo som niekde videl štylizovanú kresbu jednej postavy... postavy, ktorá sa tu objavila až v polovici série a tak som to už nejako pretrpel až do konca... Správanie sa "našich hrdinov" tak lezie na mozog, až máte chuť zobrať si niečo tvrdé do ruky a vytrieskať si to z hlavy... Tie ich pohľady - deto... Na druhej strane - sukuba, upírka, "snehová kráľovná",- a nejaké čarodejnice bojujúce proti hromade ďalších príšeriek - to nie je práve tuctová háremovka... Opening a ending, nie, že by som ich aspoň raz dopozeral, ale uši to práve netrhalo.. Takže povedzme, že za lepšiu hviezdičku?... ()

Haide odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anime jsem viděla už doopravdy hodně, ale toto je mé první a poslední ecchi. Všechny díly jsou naprosto stejné a asi bych musela být muž, aby mě ty všudypřítomné kalhotky a pohledy do "výstřihů" nevadily... Občas se objevil vtipný moment, ale to nemění nic na tom, že celkově to je naprostá hrůza. Podívám se ještě na druhou sérii (prý lepší) a myslím si, že tím má exkurze do ecchi žánru končí. Pro ty, kteří mají ecchi rádi, zřejmě koukatelné (nemám s čím srovnávat), ale ostatním doporučuji, tomuto se vyhněte obrovským obloukem! Dodatek: Druhá série lepší není, pokud nepočítáme pokus (naprosto marný) o nějaký děj. ()

Nyan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý nápad se školou pro démony a mohl to být i dost dobrý seriál, kdyby hlavním cílem nebylo vystavovat na odiv ženské přednosti hrdinek. V druhé půlce seriálu naštěstí ustoupila schématičnost děje (všechno pořeší přeměněná upírka Moka) a celkově zápletky byly zajímavější než pouhé "miluju Tsukuneho". Seriál navíc můžeme brát jako vizuálně příjemný bestiář mytologických monster. Sečteno a podtrženo mírně úchylná guilty pleasure, kterou je třeba nebrat vážně. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je stále o tom istom. Tsukune.... Moka-san... Tsukune.... Moka-san... Tsukune... Moka-san.... Toto tam stale opakuju jak priblblý. Uz ma zacali faaakt po tej 3 epizode stvat ale aj tak som zostala. Ak mam byt uprimna taketo anime fakt neznasam. Jeden chalan a tucet bab donho zblaznenych. Moka ma dost stavala, mam rada jemne baby ale niekedy bola fakt neprijemna, potom blondyna bola fakt ale ze fakt otravna a poriadne, carodejnica - ta bola tiez neznesitelna, tsukune - no proste blb, jediny co sa mi tam pacili boli: druha stranka Moky a este Mizore. :D ()

LordArthas 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se musí prostě vidět, nejde se nezamilovat to časových úseků Tsukune Tsukune...Moko...Moko...člověk během dvou sérií uroní i celkem dost slz! Dojemné a nádherné! Moka je sexy symbol! ()

Priest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu co se vám na tom nelíbí...asi máte raději něco jiného . Dle mého názoru je to sranda, která stojí za to, aby byla uznána. Zas na druhou stranu každý má jiný názor...konečný verdikt je u mě 100% :) ()

Isshin 

všechny recenze uživatele

Och, strata času strata času pre mňa. Aj pre tých, ktorí to prekladajú - to by ma mohli radšej naučiť karaoke. 1* za animáciu a ženy. :D ()

DarkDRAGONS 

všechny recenze uživatele

take milé anime pre perverzákov, plno romantickych scien a to čo je pri každom takomto type anime rovnaké je ten ľúbostny nie, že trojuholník ale rovno šesťuholník, každa chce toho jedneho istého chalana ktorý je slabý ako čaj a dostava na frak od každého monštra, nepozeralo sa to zle a niekedy som sa tam aj nasmial, no miestami to bolo až trápne, mohlo tam byť viac bitiek a pribeh mohli vylepšiť tým, že Tsukuneho by premenila na upíra a konečne by sa aj on čapal a nedostaval na hubu...... celkovo to nebolo nič moc, tak akurat na zabitie času vhodné ()

Lightning 

všechny recenze uživatele

Mne to baví, bavilo a hádam, že bavit bude.. :-) Prostě mam rád anime, nápad super, scénky taky, vtip nechybí.. :-) 4/5 ()

Reklama

Reklama