Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Finanční problémy zapříčiní, že Aono Tsukune se nemůže dostat na žádnou střední školu. Čirou náhodou mu však přijde dopis s potvrzením, že byl nakonec na nějakou přijat. Youkai? O tom nikdy neslyšel. Přesto do této speciální střední nastoupí. Proč speciální? Youkai je střední škola pro nadpřirozené bytosti a Tsukune je obyčejný člověk. Kdo větří problémy, větří správně. Když to náš milý hrdina zjistí, chce utéct, jenomže to už se stačil seznámit s pohlednou spolužačkou Mokou, která se, když přijde o růženec, jež zdobí její krk, promění v upírku. (Zíza)

(více)

Recenze (18)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[Shlédnuty 3 epizody, drop] Chtěl jsem se trochu zasmát nad blbostí, což se dostavilo pouze první díl. Další dva díly totiž byly úplně stejný, takže mé pocity mi přešly k bezradnosti až na slušnou úroveň otrávení. Scénář probíhá zhruba takto: Ohaio Tsukune, ohaio Moka-san, kalhotky, přichod nové holky do harému, kalhotky, příchod nového špatňáka na scénu, Tsukune, Moka-san, Tsukune, Moka-san, "Je zakázáno prozrazovat svou démonickou podobu!", kalhotky, špatňák chce sežrat nějakou hlavní postavu, Tsukune se snaží alibisticky pomoct, Tsukune, Moka-san, kalhotky, náhodné odstranění křížku, "taková démonická aura!", kalhotky + prsa, naboostěná Moka-san za minutku vyřídí špatňáka, Tsukune má novou lásku, kalhotky, muck do krku a repeat. Geniální. ()

Cracker odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! ani zďaleka necharakterizuje túto neskutočnú ....... ! Nedokázal som sa prehrýzť ani polovicou seriálu, pretože pri každej epizóde ma chytal silný mikrospánok. Ak by som sa mal slušne vyjadriť, tak Rosario + Vampire je bezvýhradná strata času a v živote by som ju nikomu neodporučil, len toľko k tomuto dielku... ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je samé Moka-chan, Tsukune, Moka-chan, Tsukune... To si neumí te život otravovat i jinak? Ano, mohl to být dobrý nápad, ano, ale nebyl, vůbec. Jediné, co za to docela stálo, byla plně "dovyvinutá" Moka. Kalhotky kam se podíváš, nudnej netopýr, co ani nevypadá jako netopýr... Za upírku a sem tam dobrý nápad dávám 2*. ()

Haide odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anime jsem viděla už doopravdy hodně, ale toto je mé první a poslední ecchi. Všechny díly jsou naprosto stejné a asi bych musela být muž, aby mě ty všudypřítomné kalhotky a pohledy do "výstřihů" nevadily... Občas se objevil vtipný moment, ale to nemění nic na tom, že celkově to je naprostá hrůza. Podívám se ještě na druhou sérii (prý lepší) a myslím si, že tím má exkurze do ecchi žánru končí. Pro ty, kteří mají ecchi rádi, zřejmě koukatelné (nemám s čím srovnávat), ale ostatním doporučuji, tomuto se vyhněte obrovským obloukem! Dodatek: Druhá série lepší není, pokud nepočítáme pokus (naprosto marný) o nějaký děj. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že anime jako takové je docela nic moc. Adaptace původní mangy se moc nepovedla - resp. vůbec to není to, co byste našli v manze. Ta je nabitá příběhem a akcí, ovšem když se podívám na anime, vidím jen samé kalhotky a harémy. Ovšem abych jen nekritizoval, je třeba se na to dívat očima anime diváka, nikoliv průměrného Čecha, který kouká na filmy a pak se mu pod ruce dostane toto. Je to prostě průměrná ecchi show. Taková, kterých je opravdu habaděj. Pokud ale oceňujete hodnoty Rosario+Vampire jako takové, opravdu si spíš přečtěte mangu. ()

Galerie (488)

Reklama

Reklama