Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (203)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

dejte si bacha na Hromoještěra.. a to myslím smrtelně vážně.. :) nebo Vás chytne, roztrhá na kousky a sežere jak malinu :) ale jinak je to gurmán, před tím než Vaše srdce sní, oblízne ho, aby zjistil, jestli má cenu se vracet :) i já jsem si srdce filmu oblízla a vím, že se vracet nebudu ;) efekty byli příšerný, herecké výkony slabé :( snažila jsem se najít alespoň maličkost, která by stála za hvězdu.. možná za snahu, možná za smích, který ve mě vyvolal.. ee.. Rexiku promiň, radši zůstaň vyhynulým :) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je tolik historických informací až se mi vzrušením chvějí stydký pysky. Konečně jsem se dozvěděla jak to bylo doopravdy s Cortésem a víte co? Byl to fakt pěknej zmrd, kterej málem bídně zahynul rukou mocnýho Aztéckýho náčelníka, co na těle nosil nakreslený německý vlajky a měl honosný jméno Matlal. Ten však se nechá ukecat hodným Španělem Ernestem a rozhodne se Cortése a spol ušetřit, přes hysterickej záchvat šamana co je obětovat chce jelikož je to kolosální zmrd co mu škube v lososovi když může vyrvat srdce z těla mrtvé panny. Má to ale háček. Španěláci se musí vykoupit tím že zabijí strašlivého homoještěra ééé pardon Hromoještěra, šest metrů vysokého TýRexe, kterej se umí schovat v hustým lese tak mocně, že ho nikdo nevidí dokud ho nemá za prdelí. Jak že se hrdinný Ernesto domluví s aztékama? Jednoduše. Mnich Sangria, co tam kdysi ztroskotal je naučil španělsky a krom této zásluhy mu poděkujte i za super chlast. Ano je to ten, co vytvořil to čůčo co všem tak chutná a koupíte ho za 30 kč 2 litry. Ernesto se zabouchne do Matlavovi dcery a ta do něj, ale prcat jí chce již zmíněnej šaman Čokozyn (kurva to jsou jména) a ten se budoucí nabíječky, co mu nechce podržet, nehodlá lehce vzdát. Takže tu máme intriky a do toho krásný počítačový duo Hromoještěra a Hromoještěřice (grafilcky minimálně jak dob PS 1 ) a jelikož nemaj mladý tak Hromoješter byl určitě Homoještěr, ha já to říkala že je teplej !! Na mě si nepřijdou. Dále tu máme týpka kterýho probudí ze spánku až ukousnutí nohy a to ještě tak, že si zívne a kouká co se vlastně děje. A mnoho dalšího uvidíte v tomto filmu, ale to už neprozradím. Jenže tahle kolosální píčovina nebeských rozměrů má své obrovské plus a to již zmíněnou dceru Matlala, která je brutálně šukézní, běhá tam celou dobu skoro nahá (skoro nahá volové, zastrčte ptáky zpátky) a pak se i svlíkne...Wooooow. A to nemluvím o větříku, kterej si celej film hraje s její bederní skorosukýnkou a když zafouká pod ní tak se ukáže krásnej zadeček a....takže celkem dobrej film to nakonec byl, ty dva kulaťoučký půlměsíce to vytáhly nahoru, takhle má vypadat zadek !! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nejprve přijdou o koně, vzápětí jim úplně překazí plány s obléháním údolí, ve kterém aztéčtí bojovníci střeží zlato. Španělský dobyvatel myslel, že to bude snadný lup, nakonec se ale musí postavit samotnému (ano!) Tyranosauru Rexovi. Tvůrce zavřít do truhly a zamknout titanovým zámkem. Nesnažili se divákům alespoň něco skrýt, prostě to na plné pecky vypálili a nekoukali doprava ani doleva. Ani sebesilnější drink by nepomohl, prostě stačí vypnout a nad tím neumětelství se královsky bavit. Naše potvora se náhodně objeví a vypadá tak, jakoby ji nechal oživit školák s lepšími znalostmi programování. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil režisér Sahary? Nechce se mi věřit.... ačkoliv při pohledu na Trenchard-Smithovu filmografii posledních deseti let... Z námětu by byl při troše snahy průměrný TV seriál - a protože bych chtěl takový seriál vidět a nápad se mi líbí, dávám za něj hvězdu. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tenhle film a jemu podobné mají smůlu v tom, že nestojí žádné úsilí zjistit, že nebudou zrovna zářit na oscarovém večeru. Jasně, má to špatné triky, naprosto antiambiciózní zápletku, sem tam je to lehce úsměvné (abych se něčemu v tomhle snímku opravdu od srdce zasmál, to bych nesměl vidět stovky dalších tohoto typu), ale ve výsledku to není o nic blbější, než celá řada blockbusterů, které ty triky mají jakože skvělé, ale které tu svou vnitřní stupiditu dokáží lépe před většinou diváků skrýt. Zhouba Aztéků nic neskrývá a proto je snadné si do ní kopnout. Co nemůžu upřít, je fakt, že mě film držel v pozornosti po celou dobu a bavil mě, hlavní hrdinové si získali moje sympatie, dialogy mě neurážely, některé postavy (kapitán, vůdce kmene) nebyly zas tak jednorozměrné, jak by se dalo čekat. Přišlo mi to v pohodě. Film zdaleka nesplnil moje očekávání, v pozitivním slova smyslu. Byl by to i celkem dobrej gore, kdyby ty efekty nebyly až tak špatné (SPOILER: nestává se moc často, aby člověk viděl brutální smrt a vnitřní orgány krásné dívky KONEC SPOILERU). Dvě hvězdy jsou moc, jedna je málo, dám ale dvě, jelikož jsem čekal, že mě ten film bude strašně štvát, a neštval. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Muhehe. Mám pro Trencharda Smithe slabost, ale tohle se mu hodně nepovedlo, ale aspoň jsem se pochcal smíchy z toho tyranosaura, protože ten byl fakt příšernej. To i Wynorski měl svého času ve svých filmech lepší triky. Takže jedna hvězda za pobavení. Jinak to nemá z filmem nic společnýho.15% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu hodnotit, protože jsem při sledování smíchy umřela už po slabých 20-ti minutách, ale mám pocit, že když něco smrdí jako hovno a vypadá jako hovno, tak to prostě s nejvyšší pravděpodobností JE ... "Tyrannosaurus Azteca". EDIT 2012: Měla jsem ten blbý nápad doplnit si při repríze pár dalších kousků do tohoto připitomělého puzzle a nezbývá než konstatovat cosi o debilitě scénáře, zoufalosti trikových defektů, amatérské trapnosti, nechtěné vtipnosti a hercích(?), které by bylo lepší zaměnit za loutky... Takový Spejbl a Hurvínek zachraňující Máničku a Žeryka ze spárů tyranosaura, to by mělo šťávu! Zasloužených 10% za exteriéry, za občasné chechtání a za dva chlapy, co měli celkem hezké oči. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy, to je zvláštní kategorie. Samozřejmě, je to odpad , ale zároveň je nelze nemilovat. Ba co víc. Všiml jsem si, že po nich začínám cíleně jít. Čistě pro tu neskutečnou zábavu, kterou nabízí. A že srandy tam je kupa a často víc než v lecjaké soudobé komedii, to je vidět i z příspěvků těch, co měli s Tyranosaurem už tu čest. Já jsem k DVD přišel v jednom bazáči bratru za 10 Kč. Není to DVD jen tak lecjaké v nějaké ušmudlané pošetce s utrženou sponkou ze sešívačky. Je to pevný plastový obal ohraničený stříbrnými proužky ve kterých hrdě stojí - Sběratelská edice, remasterovaný obraz (jak asi vypadali ještěři bez remasterování, raději nemyslet! :-)! Chtěl bych vidět toho fajnšmekra co si tyhle filmy sbírá... :-) No i když ... vlastnějá sám jich mám vlastně také už pěknou sbírku. Ona je asi sbírka a sbírka a kdo ví jak to prodejce vlastně myslel. :-) . Děj nebudu sáhodlouze rozebírat. Už to tu udělali jiní a skvěle. Dělat conquistu v šesti lidech, to byla pořádná frajeřina. Naštěstí těch domorodců nebylo moc a tak by se to i snad podařilo nebýt Hromoještěrů. V roli samotného Cortéze si nezahraje nikdo jiný než blonďatý kudrnatý Steve z Beverly Hills 90210. Dále tam máme obdobu Bobbyho Sixkillera a Pocahontas Yoko Ono. Jo a ještě jednoho záporáka (kterého v české verzi daboval Spongebob v kalhotách) a pak komparz co dělal Hromoještěrům jídlo. Tohle bych nikde seriózně nepouštěl a snad se ani nehlásil veřejně, že jsem to viděl :-) Věřím ale, že někde na chatě s přáteli (a my jednu takovou máme!) se to dá nějaký večer s lahvinkou či dvěmi vidět dokonce ještě jednou a pořádně si to užít! Jelikož ta zábava a humor byla asi tvůrci nezamýšlená - musím dát ODPAD! Ale uznávám, že je to veselý odpad. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Hustý, ten T-rex vypadal fakt luxusně a celkové zpracování také bída. Nevím co bych hledal za klady... 1/10 = 5% ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím kdy jsem naposledy takhle mrhal svým časem. Opravdu tohle není tak blbé až by to bylo dobré. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Neředěné Trololo! Hernán "ta nejlevnější paruka z fundusu" Cortés a banda jeho neschopných poskoků dobývají kmen o síle cca sedmi obyvatel a jedné chýše a bojují sedvěma úžasně animovanými dinosaury - mám dojem, že první Quake měl lepší textury, než zdejší příšerky. Neuvěřitelné repliky - Proč ho držíš jako zajatce? - Napadl nás! - Ale pouze preventivně! Spletli jsme si vás s nepřáteli. střídá dýchavičná akce a všichni nehrají jak o život. Zvláštní pozornost si zaslouží triky orgánového charakteru, tolik dřevěně vypadajích nohou, kečupu a prašpatných masek i rekvizit jsem neviděla, ani nepamatuju. Výtku si však zaslouží trapná cudnost; koženkové bikini model milion let před Kristem (TM) sice pro Rusáki toprí, ale tohle je počin, který si o hrdé ukázání koz vyloženě říká. Pro dokonalý zážitek sleduje s CZ dabingem. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

U těchle nízkorozpočtových filmů je problém,že režiséři mají moc velké ambice jako amatéři a nemaj na to nebo počítačová animace ja tak primitivní,že film kazí. Tady se snoubí obě věci,ale taková ptákovina na zabití času,docela dobré. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Ja tak milujem dinosaurov, ale toto prosííím nie! Bože chudáčik Rex, šaq v tom filme vyzeral akoby ho vystrihli z časopisu, preskenovali a spravili väčšiu kópiu a nalepili na plátno, ktoré sa dookola točí. No a posledný obrázok v galérii snáď vraví za všetko... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Osoby a obsadenie: Ian Ziering v parochni zdedenej po Paľovi Haberovi a jeho 5 (!!!) (slovom päť) conquistadorov v plastových brneniach. Šesť pomaľovaných aztéckych týpkov, ktorí z nedostatku inej činnosti vo voľnom čase vytrhávajú ľuďom srdcia na betónovej (!!!) pyramíde o veľkosti manželkinej skalky na zadnej záhrade, hocikomu, kto ide okolo a dvaja ohavne animovaní tyranosauri (podľa filmárov azteca). Dej: Bohužial žiadny. Výsledný efekt po zhliadnutí: Lepší pocit ako po dopozeraní tohto filmu sa mi dostavil už len po rannej defekácii. Tak teraz tak nejak neviem, čo sa viac oplatí. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejzabitějších 60minut mého života, neboť jsem to naštěstí ve dvou třetinách vypnul. Parta aztéků utíká před rozpixelovaným čímsi, co se pohybuje rychlostí pět kilometrů za hodinu, pak na jednoho vylejou plechovku s červenou barvou, udělá Au a ostatní běží dál.....jedna hvězdička za nápad, ale k odpadu to daleko nemá. 15% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trenchard-Smith je děsný hovado. Jak se mu podaří vždycky poslat neherce někam do pěkného prostředí a tam je nechat improvizovat. Celý prostředí filmu mi přišlo divné postavy tam neměly co dělat, a všechno vypadalo děsně divně. Efekty zmiňovat nebudu protože narozdíl od ostatních "znalců" vím že na efektech častokrát nesejde. Já takovýhle sci-fi od Syfy channelu mám rozhodně rád a nedávám je automaticky do odpadu. Tohle je další pokus o natočení filmu s dinosaurem, no není to povedené ale je to prostě ten typ filmu na který nejspíš rychle zapomentu, tak nevidím důvod tomu nedat 3*. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem samozřejmě fandit tyranosaurusovi, ale ten tam vykouknul tak dvakrát. Zbytek filmu koukám na nějaký nejapný neandtrálce co chlastaj, kecaj, brečej, čuměj.. neba ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Řada příšerných herců, nicotný scénář a Tyranosaurus, který byl vytvořen v nějakém free grafickém editoru. Standardní film bývalého miláčka mladých dívek Iana Zieringa. Jako komedie film funguje prakticky dokonale. ()

Reklama

Reklama