Reklama

Reklama

V hlavní roli tohoto psího filmu vystupuje pět roztomilých mluvících štěňat zlatého retrívra. Náhodně se ocitnou na Aljašce, kde se tito předčasně vyspělí psíci zúčastní závodu psích spřežení! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Stačil jediný pohled do těch nádherných modrých očí a Verunce se podlomili kolena. Všichni pánové prominou, ale žádný nemá takový pohled jako hlavní hrdina Shasty, kterým není nikdo jiný než pes, štěňátko hááskyho :o) Přiznávám, že díky němu a jeho hereckým kolegům, tedy dalším 5 štěňátkům zlatých retrívrů, jde celé objektivní hodnocení (které stejně nikdy nedodržuji) stranou, páč nedokážu takovým roztomiloučkým pejsánkům dát špatné hodnocení. Nebýt kolegy Kajdy, který se na to semnou díval, bych oslintala celou obrazovku, popřípadě bych ji láskou snědla (a to by se mu jistě nelíbilo, protože patřila jemu). Takže pokud máte v plánu si Sněžné přátele pustit, měla bych Vás varovat, pokud se chystáte mi je hanit, umím velice dobře hrát pejska a můj kousací stisk je vražedný! :o) Sněžní přátelé jsou další z řady samoúčelných rodinných komedií, kde nezáleží na ničem jiným, než že všechno dobře dopadlo. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Nádherná aljašská príroda a roztomilí psíkovia robia z Dobrodružstva na Aljaške veľmi príjemný rodinný film. Aj ja by som veľmi chcel pri pohľade z okna uvidieť krásnu zasneženú krajinu a na oblohe polárnu žiaru. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Průměrný rodinný film. Chvílema mi to přišlo až moc přitažené za vlasy, ale jinak jsem se vůbec nenudila. Hodně se mi líbila ta krásná příroda na Aljašce. Pro tu mám velkou slabost. 55%. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Veterinári a chovatelia psov určite zo štenacieho záprahu nemali radosť, ale keďže sa blížia Vianoce, sučka v ružovej čiapočke bola fakt roztomilá a je to rodinný film pre deti, tak za ***. ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele

Milý, príjemný a vtipný film. Rodinné komédie s hovoriacimi zvieratkami sú môj obľúbený žáner, a tento film tam určite patrí. Celkom milý príbeh, prijateľné herecké výkony a prostredie, to bola nádhera. Za ten nereálny príbeh dávam hviezdu dole, ale film sa oplatí si pozrieť. 80% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Čím víc pejsků, tím úspěšnější film? Možná, ale tahle partička zlatých huňáčků je naprosto neodolatelná: běhají, padají, mají svoje nešvary, ale hlavně - jsou TAK roztomilí! A dost, rozhodně nejsem fanda polidštěných plišákoidním zviřátkek, ale tohle se povedlo: má to spád a uteče to jako voda. Děti (a nejen je), které mají rády pejsky tímto naprosto dostanete. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Whaw!!! A to nemyslím k filmu, ale ke zdejšímu nadšení. Vám se to vážně jako líbilo? Vám to vážně nepřišlo jako vrchol trapnosti? Tak mně ano! Chtěl jsem dát * za nádherné štěně Shasta (či jak se to píše), ale to bych tomuto filmu prokázal laskavost, a to rozhodně nemám v plánu. Totální kravina, úplná sračka, která, když už je teda pro ty malé diváky, nemá nejmenší kousek nějakého výchovného aspektu! Prostě pitomá pohádka s hodně zle nadabovanými stěňaty. Vsadit zde na roztomilost je úplně mimo mísu, páč se to nedaří. Ten malý husky je supr, ale totálně ho shodil jeho debilní dabér. Jak nemám ve zvyku používat hrubých slov, zde to nejde jinak. Ubožejší film jsem snad možná ani neviděl. S úsměvem souhlasím s Three Brave, který asi jediný zde má stejný názor. Dokud budou takovéto filmy brázdit tv, naše děti budou blbější a blbější. Nic z toho, co se ve filmu stalo se v životě nestane. Bože, jak může skvadra štěňat utáhnout saně!!! Nelze! Fuj! ||||| Ty vole, ono to má více dílů???? ()

Misacek22 

všechny recenze uživatele

Dějově tento film sice není nijak výjimečný, ale co se týče hereckého obsazení, tak je naprosto dokonalý :) Štěňátka jsou nesmírně roztomilá a při pohledu na ně jde všechno ostatní stranou, a o tom to právě je. Milovníci "psích" filmů by si tento neměli nechat ujít :) ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

50% - Typický rodinný film z produkce Walt Disney. Nic hlubokomyslného, jednoduše zábava především pro děti a jejich stejně naladěné rodiče. Myslím si, že cílovou skupinu film zasahuje poměrně s přehledem. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se bude zdát že je to další kravina na téma " pes hrdina " Doporučuju takovou frázi hodit za hlavu a v klidu si to pusťte. Je to zábavný film který by mohl zaujmout i dospělého. Takový koukatelný film o kamarádství se psy ( a ty štěňátka byly tak roztomiloučký ) ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak predovšetkým ma film zaujal hlavnými hrdinami -čo sú samozrejme úplne nádherné šteniatka. Zlatý Retriever a Husky sú moje najobľúbenejšie psie plemená a som z nich úplne hotová (hlavne, keď sú to k tomu šteniatka) :D Ale zázrakom, čo sa mne nikdy pri takých filmoch (kde sú hlavné zvieratá) nestáva, obľúbila som si aj ľudského hlavného hrdinu Adama (či ako sa volal) xD Film sa odohráva v prenádhernej atmosfére, tá polárna žiara je skutočná nádhera. Príbeh veľmi dojemný a v neposlednom rade -hudba -proste úžasná a strašne chytľavá... No proste niečo neskutočné... Takže -Najkrajší a najroztomilejší psíci, nádherné Aljašské prostredie, veľmi dojímavý, okúzľujúci príbeh aj hudba. Ani náhodou si to nezaslúži odpad. Napokon, je to detský film, tak čo si priať viac. Ja som viac, než spokojná a tento film rozhodne patrí do môjho rebríčku naj filmov. Najlepší diel z celej série Buddovcov. ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia z dielne Disney Channel naväzuje na filmovú sériu Air Bud. Samozrejme, najkrajšími a najprepracovanejšími postavami sú psie šteňatá, ľudské charaktery za nimi v mnohom zaostávajú. Za menej šťastné riešenie považujem, že psi rozprávajú. Počítačom vymodelovaný pohyb ústami je vo filme rušivým faktorom a zároveň dokazuje neschopnosť scenáristov pracovať s mimojazykovými prostriedkami. Hlavná dejová línia tiež neprináša originálne myšlienky, ale húževnatosť šteniatok pri snahe zvíťaziť v pretekoch je verne a pôsobivo vyobrazená. Dobrodružstvo na Aljaške neprináša nič viac, ani nič menej, než ako je to už jasné zo slovenského názvu - milý rodinný príbeh na jeden večer, ktorý sa v pamäti diváka dlho nezachová. (19.12.2010) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Rozprávajúcich psov už bolo, síce na začiatku boli zlaté retrívery roztomilé, neskôr mi ich rozhovory neskutočne liezli na nervy. Dosť mimo boli veľké múdrosti malej feny, šteňaťa. To je rovnako pravdepodobné, akoby začal 8-ročný chlapec rozprávať o jadrovej fyzike a štiepení atómu. Film sa ani trocha nesnaží byť originálny, od začiatku je koniec jasný, i keď to v podstate nevadí. Ďalší film, ktorý vznikol len na to, aby mala čo pozerať pohromade rodina na Vianoce. 45% ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Milujem psikov a rozkosne steniatka si 3 hviezdy zaslusia,ale strašny slovensky dabing znižuje hodnotenie.Beriem to,ako film určený deťom,takze celkovo ta naivita,hovoriace psicky sa dajú stolerovat. ()

han.ci 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo sladké! Děsně. Rozhodně doporučuju, určitě bych to pustila i dětem. Štěnda jsou k sežrání, navíc mají docela naivně vtipné hlášky, které nikoho neurazí. I lidské obsazení a jejich příbeh se dá snést, když opominu přehnanou postavu jednoho mushera, který na závodech škodí komu může. ()

Reklama

Reklama