Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo skvelé! Síce naozaj trochu otrepané témy, ale každý film je trochu v inom podaní. Toto sa mi veľmi páčilo. Bezchybná Ali Larter v úlohe posadnutej asistentky. Absolútne skvele zvolená hudba, ako na začiatku, tak na konci. Beyoncé nemusím, ale čo sa dá robiť, do snímky mi vôbec nesedela. Neznášam keď sa speváčky snažia byť aj herečkami. Úplný začiatok bol vystrihnutý ako z toho najviac zamilovaného filmu a bol to veľmi pekný úvod do filmu. Ďalej sa to potom trošku vlieklo a koniec sa celkom rozbehol. Posledná časť mi prišla trošku prehnaná. Inak mám túto snímku veľmi rád, bolo to v čase kedy som miloval Ali Larter a istého času som túto snímku mal dokonca medzi top 10 filmami. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Dereka by mali vytesať do mramoru ako stelesnený symbol manželskej vernosti. Sexuálna promiskuita je mu cudzia ako eskimákovi úpal, je vzorným otcom a o všetkých zážitkoch sa s manželkou porozprávajú. Proste harmónia ako zo Strážnej veže. Nedivme sa potom, že ak ho chce kolegyňa z práce zviesť, musí sa uchýliť ku všelijakým svinstvám, nech to skúša hocijako, Derek sa nedá. To sa môže radšej rovno zblázniť. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty snad máš v prdeli podkovu. Jseš největší klikař, kterýho znám." To si Derek rozhodně nemyslí, ale já tvrdím, že pokud se má někdo pokusit rozvrátit mou skvělou rodinu, tak cosi vypadajícího jako Lisa považuju za ideální volbu. Ovšem Derek se ani nenechal pořádně znásilnit, takže mi nebylo příliš příjemné sledovat tohoto dobráka, kterak se zmítá v nastražené pavučině lží lstivé krásky a přitom nenalézá příliš pochopení ani u manželky. Ještěže dámy nakonec pochopily, co chce divák nemrava vidět, dospěly k poctivé fyzické konfrontaci a daly mi tak důvod udělit druhou hvězdu. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se připojím k té pozitivní naladěné půlce, která filmu odpustila ten ryze televizní syndrom. Co se týče zápletky, tak je okoukaná a neoriginální, ale zároveň si myslím, že se ubírá lehce jinde, než ostatní filmy s psychopatickou zamilovanou krasavicí a taky se musí uznat, že celý tento žánr ještě není tak vyčpělý, jak jsem si myslel. Byly místa, kdy jsem byl hodně napjatý. Závěrečná bitva je celkem povedená. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Davam tri hviezdicky aj ked film si ich tento film asi nezasluzi. Zaciatok celom dobre navnadil a Ali Larter posobila viac ako dobre. Bohuzial po tridciatich minutach to zacalo byt tak trochu nudne a dost casto som kukal na hodinky. Z casti to napravila zaverecna akcna bitka v ktorej vsak bolo od zaciatku jasne kto bude vitazom. Jedna sa proste o film, ktory sa kostrou pribehu opiera a ovela lepsi film Osudova Pritazlivost. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Derek Charles (Idris Elba) nosí hodinky značky Counterfeit Omega Speedmaster. (dyfur)
  • Jde o první film Beyoncé Knowles, ve kterém její postava nezpívá. (Hal_Moore)
  • Aj keď Beyoncé v tomto filme nespieva, predsa na konci odznie jej pesnička z nového albumu "Smash into you". (ČSFD)

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama