Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Recenze (156)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kvalitné herecké obsadenie v bežne, jednoduchej a predvídateľnej dráme. Takých sa v televíziách objavuje na tony a film spĺňa parametre TV filmu, no niečoho viac ako sa vydáva. Toto bolo čisté nalákanie diváka na známe tváre a podraz v podobe stokrát opísaného scenára. Celý príbeh aj so záverom dokonale spadá do kategórie klišé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Několikrát vylouhované téma, s nejapným scénářem s několika nelogičnostmi a manželkou, která nedrží při svém manželovi a nevěří mu, takže je to fakt manželka za všechny prachy. Dělá tak maximálně hysterické scény, a otočí, až když jí sáhnou na syna. Zdlouhavé a předvídatelné, navíc manžel se chová jak poslední podpantoflák. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně dobry thriller to se mi pači krásna Ali Larter dost dobře to zahrála a celkový děj a vše kolem posedlosti na muže na mně udělalo dojem dobře promyšlené a Beyonce výborná . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná obsedantní stylová jednohubka, u níž autoři ani neměli výraznější ambice a snad právě proto se na ní dá bez problému dívat. Ali Larter žeru, idris Elba dobrý a Beyoncé nevadila. 60% ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Životná rola pre Ali Larter. Tento film ju zaradil medzi najlepšie herečky sveta. Navyše vyhrala ocenenie MTV Movie Award za najlepší súboj práve v tomto filme. Film je určený skôr pre ženy než pre mužov, ( i keď aj muži si prídu na svoje), no mne sa páčil dej aj koniec a taktiež herecké výkony. Beyoncé tiež prekvapila na to, že je speváčka. Chválim vynikajúci soundtrack. Predovšetkým intro je skvelé s pesničkou Sam Sparro - Black and gold a scénou v aute. Thrilleru nechýbalo napätie a plno sexi scén, škoda len, že väčšina takýchto thrillerov sa končí rovnako. 100% ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

dobře stravitelná a vcelku neškodná podívaná, kterou bych skoro ani nenazval thrillerem.. ale bavil jsem se dobře i přes to, že děj byl místy docela hloupý a nebyl nijak zvlášť originální.. na 4* to ale nestačí.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Začíná to pěkně, pohoda, klídek, vánoce a pak peklo. Lisa ( Ali Larter ) dokáže být neodbytná a Derek ( Idris Alba ) i Sharon ( Beyoncé Knowles ) si užijí její posedlost. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Noční můra všech ženatých mužů a splněný sen všech nezadaných. Zajímavě obsazený film s nevšedním dějem, který se ale ke konci až přehnaně moc snaží tlačit na thrillerovou pilu, čímž si kazí celkový dojem. Na druhou stranu kdo by nechtěl vidět, tak se rve Beyoncé s polonahou Ali Larter :)) ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Zlatá "Osudová přitažlivost". "Posedlá" je slabým odvarem s podobným námětem, ovšem s malou odchylkou. Idrisovi Beyoncé vždycky vyhoví :) + takového přímého muže by si asi každá ženská přála mít doma( i když v případě Douglase bych přivřela oči - každý přece někdy chybuje, a zamýšlet se nad tím nebudu, to by bylo nadlouho). Je ale vůbec možné, aby v něčím životě bylo všechno tak perfektní? Tak nenarušitelné? Douglas se v "Osudové přitažlivosti" mohl zbláznit, když se s ním Archerová dvakrát nemilovala. Tady se Ali Larter může zbláznit, že jí někdo, koho "miluje" od první chvíle, a kdyby to záleželo jen na ní, byli by spolu n a v ě k y, soustavně odmítá. A mě její zlost příjemně těší. Co se má co vtírat do spokojeného vztahu? Psychopat. Sice nádhernej, ale stále psychopat :). Film mě neurazil, ovšem ani příliš nenadchl. A i když Beyoncé má páru, čekala jsem větší nářez. ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, v rámci žánru šedý priemer. Obsadenie veľmi sympatické, Elba preukazuje svoj herecký potenciál. Ženské obsadenie dosť sexy, možno viac Beyoncé. 60% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ženská rvačka ako finále bola fajn..ale ináč nechápem čo na tomto thrilleri bolo také dobré, že bol veľmi úspešný v USA...mne to prišiel ako obyčajný thriller ktorý by bez problémov zapadol v TV ponuke, herecké výkony no neboli žiadne...podpriemerný "napínavý" thriller ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

No tywoe, tak tohle je fakt ze slabsich soudku. To se zase televizni reziser rozhodl natocit si regulerni film, vybral si material klisovity az na pudu a dal si bezesporu velkou praci s obsazenim co nejvetsich nehercu, protoze tohle byla skvadra k pohledani. Idris Elba je neskutecne trapny cernousek a uz ted se desim jak jeho pritomnost zprasi muj mega-ocekavany Prometheus. Ali Larter je sice pekna blondyna, ale jak je jiz u podobnych psycho charakteru zvykem prehrava az to hezke neni. No a Beyonce to je vylozene utrpeni, ktere s herectvim nema uz vubec nic spolecneho. Rad bych napsal neco ve stylu at se radsi drzi zpivani, ale jeji hudba je na tom podobne zoufale. 3/10 ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Posedlá" nedisponuje ničím, co už tady někdy ve filmu nebylo. Proč ne, každý hledá někde inspiraci. Idris Elba v roli Dereka, šťastně ženatého se Sharon (Beyoncé) má prostě smůlu. Jako náhradu za nemocného asistenta mu pracovní agentura přidělí atraktivní Lisu (Ali Larter). Ta od prvního setkání s Derekem nemyslí na nic jiného, než jak ho svést. Posedlost dívky nezná mezí...S "Posedlou" jsem prostě strávil skoro dvě hodiny až do předvídatelného finále. Škoda jen, že napětí není více stupňované. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Řemeslně špičkově udělaný výrobek, který má do kina nalákat hlavně 16 leté trubky, které toho zatím moc neviděly. Když měl premiéru Eastwoodův thriller Zahraj mi Misty nebo alespoň Osudová přitažlivost, hrály si tydle trdla v uhláku na horníka, takže se pak nejde divit, že se v americe houfně hrnou do kina a hlavouny studií tím opět utvrzují v tom, že netřeba originality, když stačí obkreslit znovu ty samé omalovánky. Jinak je vtipné, že třeba takový Základní instinkt 2 má tady 42%, zatímco tahle rutinní podívaná tu má 60%. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si nedali radši trojku, ale i tak to byla velmi sexy podívaná - hlavně závěrečná rvačka za to stála. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Posedlá by se spíš mělo jmenovat "Posedlá - verze pro černochy" - prachbídná Beyoncé Knowles (pravděpodobně získala roli jen díky tomu, koho si vzala za muže) a neznámá villain Ali Larter, vlastně i neznámý (tehdy) Idris Elba je trio, kolem kterého se točí celý "psychologický" film. Jak jsem již naznačil v úvodu - úspěšní afro-američtí manželé s dítětem a spokojeným životem jsou napadení psychopatickou blondýnou a musí čelit jejím pohotovým nástrahám. Možná proto, že nejsem afro-američan, mě tohle story rozhodně netankuje a Beyoncé je jalová, přestože je jinak před kamerou jako doma. Kdyby ta "zlá psychopatka" byla např. Halle Berry nebo Bianca Lawson, tak bych tomu filmu dal jednou tolik. Takhle ale na mě působí jako podporující rasové předsudky a stereotypy a navíc se ani nedozvíme, proč Lisa vlastně tolik prahne po černým šéfovi.. Jako proč? Prostě přijde záskok a okamžitě od prvního dne ho má zmapovanýho a přemýšlí, jak se mu dostat do kalhot.. jako WTF? :D ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Podprumerny film s tradicni kostrou pribehu a obehranym vyvrcholenim, neprinasi vubec nic noveho do prumerne hollywodske tvorby nevalne urovne. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vcelku průměrná variace na již 100x viděné,která se jakž takž rozjede až v poslední půl hodině a kde vám v paměti uvízne snad jen finální souboj Beyonce s Ali Larter...40% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sympaticka Ali Larter sa konecne posunula sź Final Destination a Rezident Ivlu i do pozeratelnych vod. Som dlho rozmysla, ci je to ona, a  bola. Pribeh je tuctovy, Elba tam pasoval, mal nadherne baby a zarobilo to na seba zas fajne. Takze zas z financneho uhla pohladu velmi dobry film  : 74 % ()

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama