Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Recenze (156)

cab 

všechny recenze uživatele

Proc proboha s eroticko-elektrizujiciho-thrilleru se musi podle hollywoodske sablony natocit pristupny filmecek, aby ho pochopila i ta nejjednoduseji smyslejici nana a nedaval smysl me, protoze mi nestacily prsty na jedne ruce, abych spocital zachvevy meho tela nad ubirajicim se smerem celeho veledila, ktere slo sledovat jenom kvuli sexbombe s hlasem slavice, ale ne herecce (Beyonce)?! 35% ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

104 minut kvalitního filmu, který vás udrží v napětí. Film má dobrou gradaci a ač nemám rád Beyoncé, musím říct, že v tomhle filmu mi nevadila, a řekl bych, že obsazení bylo kvalitní. Ali Larter svou roli dovedla k dokonalosti a já z ní nemohl zpustit oči. Já se bavil. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se připojím k té pozitivní naladěné půlce, která filmu odpustila ten ryze televizní syndrom. Co se týče zápletky, tak je okoukaná a neoriginální, ale zároveň si myslím, že se ubírá lehce jinde, než ostatní filmy s psychopatickou zamilovanou krasavicí a taky se musí uznat, že celý tento žánr ještě není tak vyčpělý, jak jsem si myslel. Byly místa, kdy jsem byl hodně napjatý. Závěrečná bitva je celkem povedená. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěl kouknout asi jenom kvůli dlouhým a krásným nohám A. Larter. A to jsem teda vedle nešlápl, protože A. Larter svou krásou vůbec nešetří. Ale to nebylo jediné, co jsem trefil. Tento film totiž není vůbec špatný - naopak! Celá trojice hlavních protagonistů to hraje opravdu dobře a psycho-scény s Ali fakt mají sílu. Závěr mi přišel trochu shazující, ale tak co se dá dělat. Dobrý námět, nevím, proč by se to nemohlo stát komukoliv z nás... Dobrý film a já byl moc spokojený! ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Marně jsem čekala na něco nečekaného ..a dočkala jsem se jen opravdu toho, co jsem od začátku čekala..průhledný už od začátku, mega škoda ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Thrillerů o diskriminaci a obtěžování mužů je asi tak málo, jako v reálném životě takových situací. O to víc je "šokující" dění ve filmu. Hlavní hrdina je učebnicový vzorný manžel, kterému se, chudáčkovi malinkému, děje tak hrozná věc, že se po něm sápe cizí baba a chudáček hlavní hrdina nechce a jen čekáte, kdy z toho bude milostná aférka a začne své manželce zahejbat. Jenže, co se neděje, Ali Larter je psycho se vším všudy a hlavní hrdina opravdu patří do toho 0.0000000001% šikanovaných, obtěžovaných mužů. V momentě kdy mi tohle došlo, ve mně vřely pocity vraždění a mučení (hlavní záporačky). A ejhle, ona ta svině, co rozvrací manželství nakonec dostala co si zasloužila, takže satisfakce akorát. Herecké výkony nic moc, v podstatě nešlo o co stát, hudba nebo snad exteriéry / interiéry - ničím film nenadchnul, ale originální, málo viděný scénář si zaslouží vyšší hodnocení. 80% ()

agass 

všechny recenze uživatele

Místo posedlá by se to klidně mohlo jmenovat vymaštěná. Idrise mám docela rád a takovou píču jsem mu fakt nepřál. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný thriller, dobrý děj a skvělé herecké výkony. To co mě trochu mrzí je naprosto očekávaný a klišovitý konec, škoda. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Nie je to trhák, ale mne sa to páčilo. Možno trošinku nadsadené, nedá sa hovoriť o super kvalite, ale ak máte práve na takéto niečo náladu, tak do toho.. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima 50%. Asi po půl hodině jsem uvažoval, že to vypnu, absolutně mě to nebavilo. Ale mé prokletí je, když něco rozkoukám, tak musím vědět, jak to dopadne. Takže jsem dál trpěl. Ale potom se to trošku rozjelo a finálních asi 20 minut bylo fakt super. Každopádně jako celkem je to slabota. Chybí tomu napětí, trošku více psychologie, je to takové plytké. Nešlo to moc do hloubky. Prostě takové nijaké. Nebýt té poslední dvacetiminutovky, asi by to bylo za 2 hvězdičky. Musím pochválit výkon Ali Larter - nejen, že se na ni pěkně kouká, ale ten její vyšinutý výraz byl fakt super. Jinak nuda! Howgh! ()

krusty2 odpad!

všechny recenze uživatele

......naivne,stupidne,urazlive a obcas aj hrozne herecky zvladnute. Tak 10 az 20 rokov dozadu by to mozno bol obrovsky hit,ale nie pre mna. Myslim si ze aspon nominacia ,alebo vyhra pre Beyonce ista.Myslim tym Zlatu Malinu. Chudak rejza za take obsadenie a scenar.Aspon jedna herecka svetla stranka tu je:Idris Elba. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(23.7.2009 DVDRip) skade nabrali to ze horror? priemerny thriller s dobrymi dvoma hlavnymi hercami.sice nie raz uz videny namet, ale s Ali Larter sa na to pozeralo veeelmi dobre.ona proste vie hrat zvodne mrchy.na zaciatku chybalo: inspirovane nie skutocnostami , ale heroes :-) . nic extra od toho necakajte, iba filmik na jeden nenarocny vecer. 50% ()

bolan 

všechny recenze uživatele

V rukou Polanskiho a zcela jiným výběrem hlavních postav by to mohla být slušná jízda, takhle je to navoněný čajíček, který dostatečně zabaví televizního diváka. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Ano, je to již několikátá variace na stejné téma a pokud chcete objevovat něco nového "Posedlou" vynechejte.. Pokud se však chcete nezávazně pobavit, přistoupíte na tuto hru, tak tento snímek pro vás nebude zklamáním. Ostatně koukat se na krásnou Beyonce v roli matky, která to "řešení" vezme do vlastních rukou, je vcelku příjemné.. ()

ashtangi 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film. Herci přesně sedí do svých rolí. Ali je odporná mrcha :-) Děj má spád, prostě se mi to opravdu líbilo. + Naprosto skvělá rvačka na konci. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Priemerný thriller akých bolo na túto tému natočených už pomerne dosť.Film pôsobil trošku nerealisticky v niektorých momentoch...princíp náhody bol príliš často ( epidémia chrípky hehe ). Ali Larter v úlohe vyšinutej ženy ktorá silou mocou chce muža Idris Elba ktorý je ale štastne ženatý ... bude to pomerne často vo filme aj dookola omieľať .... doma má Beyoncé ktorá sa určite nebude tváriť nadšením zo záskoku v práci jej manžela. Finálny súboj ukazuje kvalitu amerických domov a ručne stručne v podaní dvoch krásnych dám. ()

edie sedgwic odpad!

všechny recenze uživatele

Sialenych psychopatiek snaziacich sa o ziskanie manzela niekoho ineho tu uz teda bolo, len v ziadnom z nich nehrala Beyonce, preto nejaky r'n'b milujuci producent pustil zilou a tak vznikol tento supernudny, banalny, neoriginalny, smiesny atd thriller (???). Mohli radsej poslat peniaze detom do Afriky. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychothriller, výborný námět, herecké výkony, kamera, režie, perfektní závěrečný souboj. Zkrátka film, jak má být. ()

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama