Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Recenze (156)

bobin 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavý film , který sleduje postupnou a promyšlenou akci k získání vyhlédnutého muže psychopatickou dívkou . Vše postupně graduje , když se do problému razantně vloží manželka hrdiny . Nenechte se odradit pomalým rozjezdem zápletky, budete odměněni . ()

aggatka 

všechny recenze uživatele

priemerny dobre natočený film...len tá Beyoncé by mala radšej ostať pri speve :-) a Ali bola úúžasná ako vždy. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Je to takový hloupoučký, jednoduchý film, který se snaží přiblížit k vynikajícím filmům s Douglasem v 90.letech, ale má k tomu na míle daleko. Ali Larter je pěkná a dokonce i docela dobře hraje, ale problém je, že její postava je opravdu hloupá a ubohá. Idris Elba vynikající, bez něj by to byl opravdu děsnej brak, ostatní postavy tu jsou k ničemu. Nefunguje ani vygradování děje, ve scénáři se nenašlo místo pro neočekávaný konečný zvrat či nějakou zásadní změnu v příběhu, která by diváka překvapila a zaujala. Celkově je příběh ohromně čitelný. 40% ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších amerických nereálných a řádně vyumělkovaných blbostí, které tak rádi dávají v televizi. On jí ten černoch nedokázal vykopnout už po prvním ataku na záchodě, no pak to takhle dopadá. Označení "thriller" je myšleno vážně? ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

No... zápletka je předvídatelná a máte pocit, že víte, že dojde k finální konfrontaci... a ta je opravdu luxusní scénou. Pravda... u ženských rvaček by se čekalo více zákeřnosti a škubání za vlasy, ale nikdo nemůže riskovat, že by Beyoncé ulítka paruka :) Každopádně, dobrý film s celkem nasíracím příběhem, jak se muži prostě nevěří :) ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Další film, jehož děj stojí na nesmyslném chování postav. (Kdyby se chovaly normálně, nemohl by se děj vůbec odvíjet.) ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Taký normálny klon príbehu o dojašenej obdivovateľke dákeho ženáča, ktorá rukou manželky dopadne veľmi nepekne, tentoraz v rámci dodržiavania rasovej znášanlivosti v čiernom vydaní, tu už je ťažko vymyslieť niečo nové, a predsa sa tí čudesní ľudkovia do toho púšťajú s vierou, že predsa len to moje bude čímsi svojské, no, ani toto nebolo, ale nesklamalo, dostal som to, čo som čakal, len keby ešte tú Beyoncé vymenili za hocijakú inú, takže 55%. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Trošku nevyrovnaný film - na jedné straně skvělá Ali Larter, která to zahrála tak, že ve skutečnosti by se chlap asi neubránil - na druhou stranu strašná Beyoncé (ono hrát ve filmu, kde nestačí být je sexy chce větší nadání než které je potřeba do klipů, kde stačí natřásat zadkem). Taky Idris Elba mě nějak nevzal. Námět je zase naopak slušný a v určitých situacích jsem si fakt nedovedl představit jak bych se zachoval. Škoda, mohlo to být za ****. ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Ani vyloženě dobré, ani vyloženě špatné. Jen prostě průměrné. To je drama Steva Shilla, které sledovat nebolí, nenudí a dívat se na něj po dobu nějakých 100 minut rozhodně dá. A taková Ali Larter se do něj skvěle hodí a pasuje narozdíl od zpěvačky i příležitostné herečky Beyoncé. Jinak aspekty jako kamera, hudba, režie jsou nevýrazné - nezaujmou, ale ani neurazí. A to by se vlastně dalo říci i o samotném filmu. Pokud od Posedlé čekáte jen chvilkové pobavení, neměla by zklamat. Původně jsem chtěl dát 3*, ale závěrečný souboj je opravdu nevídaně směšný. Takže za 2* a procentuálně nějakých 40-50%. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Obkukane tema, ale vyborne zahrate. Do toho pekna a emocialna hudba a zazitok je zaruceny. Az na jeden umely zadrhel, prizmurenim jedneho oka aj v celku uveritelne. ()

kelet 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, dobre natočený thriller o chorej žene, ktorá svojím správaním terorizuje jednu rodinu. Príbeh je pútavý od začiatku až do konca, postavy sú dobre zahrané a záporná je veľmi presvedčivá. Počas filmu som naozaj rozmýšľal čo by človek mohol robiť aby v pokoji vyriešil problém takto posadnutého človeka, ktorý ignoruje všetko čo sa mu snažíte vysvetliť a ide si len za svojim. Nie je to najlepší film, ale určite vykúka z priemeru a bol pre mňa príjemným prekvapením. Hodnotenie: 70% ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Ta nejčernější noční můra se stává realitou. Strašlivější než Fredy Kruger, brutálnější než Jason, šílenější než Chuckie. Ano, přichází nadržená superkunda. Dej si pozor nebo vleze do postele i tobě!!! ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Hlavním a jediným pozitivem tohoto otřepaného námětů je to, že sem nenacpali mrtvou chůvu, instalatéra a pošťáka. Bromem nacpaný Derek byl ale držák. Napětí nula, zvraty nula, vše předvídatelné. Prostě průměr. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Prehravajici Beyonce z toho asi touzila udelat cernossky ladeny trhak, kazdopadne prave to prehravani tomu ubralo dost na urovni, coz zavrsila kocici bitka. Trosku lepsi zpracovani aby se zvedly prodeje security systemu do domu aspon. ()

panic25 

všechny recenze uživatele

taky jsem se na to těšil ale dost mě zklamal, jediné dobré je snad ta zavěrečná scéna jak se obě kočky perou jinak propadák, podle traileru dobré, realita hrozná ()

dextrush 

všechny recenze uživatele

Priemerný triler, možno priemerná dráma. Rozhodne nie horor, ani krimi. Musím mimoriadne vyzdvihnúť výkon Ali Larter, ktorá mrchy a psychopatky proste hrať vie! Ako v Heroes, tak aj teraz predviedla pekné psycho divadielko. Škoda, že sa jej výkon, rovnako ako Idrisa Elbu, úplne stratil v klišovitosti filmu. Ja osobne som Beyoncé nikdy nepočul rozprávať. Preto ma to trochu zaskočilo. Vlastne nič neočakávane, prízvukom akoby vypadla zo seriálu Everybody hates Chris, no nebolo to až take "ghetto". Inak klišovitejšia postava vo filme hádam ani nebola. ()

VanThomass 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi dobře koukatelný film. Hlavní trio se opravdu povedlo, Idris Elba a Byoncé se k sobě náramně hodí a Ali Later co by dotěrná a posedlá kolegyně Dereka (Idris Elba) si svoje odehrála také dobře. Ano jedná se o přímočarý snímek bez větších zápletek a záhadností, ale jako celek působí velmi dobře, ač občas klišé střídá klišé. A závěr v podání obou hlavních hrdinek se opravdu povedl. ()

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama