Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Recenze (156)

Epco 

všechny recenze uživatele

N-tý klon Osudovej príťažlivosti. Jediné lákadlo sú tu herečky v hlavných úlohách pre jednych Ali Larter a pre druhych Beyoncé Knowles samozrejme ani jedna z nich nesiaha herecky Glenn Close ani po členky. Ale úprimne nikto to od nich ani nečakal. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Víc jak dvě hvězdy dát nemůžu, protože posledních asi tak čtyřicet minut už jsem přemýšlel nad nesmrtelností brouka... ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Idris Elba super, ale jinak šedivý průměr. Filmů s podobnou tématikou jsem už viděl tolik, že na ně mám přímo alergii. Vadí mi ta nereálnost a absurdita ve scénáři. Dvě hodiny se hlavní hrdina snaží neúspěšně vysvětlovat, že ho obtěžuje blázen, nikdo mu nevěří, blázen se mu bezproblémově vloupá do hotelového pokoje a přitom by stačilo všem ukázat e-mailovou komunikaci. Ach jo. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ucházející thriller, který ničím výrazným nepřekvapí a na druhou stranu ani neurazí. Film byl na můj vkus málo napínavý. Za vše taky mluví závěrečná scéna, kde obě rivalky podstupují vzájmený souboj, který podle mého názoru mohl být mnohem vyhrocenější. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Film mě dosti,co se děje týče překvapil.Filmy jako Základní instinkt moc nemusím,ale tenhle mě nezklamal,jelikož thrillerového děje je v tomto filmu poměrně dost. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Takhle v neděli odpoledne, venku zima, mráz a tma...doma teplo a poobědové kafe a Beyoncé chránící svou rodinu do krve. Co víc si přát od televizního thrilleru. Navíc to na konci děvčata vážně roztočí a dojde i na scénu s nesmrtelným psychopatem (tedy dokud nezasáhne lustr, jak velí pravidla). Jediné, co mě trápí už od Války Roseových je, z čeho vlastně Američané staví ty své domy. Ty propady z půdy do obyváku přece nemůžou být náhoda! ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Posedlá má dobrou atmosféru a vyniká i dobrou hudbou, což film pořádně utvrzuje a dodává na dramatičnosti. Musím také říct, že těží z dobrého hereckého výkonu Idrise Elby a Ali Larter. Idris hraje svou roli manažera dobře a Ali Larter se psychopatické kolegyně zhostila také na výbornou, čímž podle mě absolutně převýšila Beyoncé, která mě hodně štvala a do filmu se podle mě moc nehodila. Jen kvůli ní dávám Posedlé "pouze" čtyři hvězdičky. Film pěkně graduje s tím, jak Ali Larter začíná tlačit na pilu a dává Elbovi zabrat. I na podruhé velmi dobrá podívaná. ()

eoj 

všechny recenze uživatele

Za víc jak dvě hvězdy to nebylo. Ten černoch je sympaťák a to malý dítě taky hrálo vcelku dobře - jen bych čekal, že občas zabrečí. Po dvaceti minutách už tušíte, jak to zhruba všechno dopadne. Pokud nemáte následující hodinku a půl co dělat a máte unavený mozek, a nic lepšího v dané kategorii po ruce, pak asi jo. Jinak ne. Opakovat určitě nebudu. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Priemyselny standard, pekne americke tvaricky a kusok riadnej psychopatie, ktora sa teda fest vymkne spod kontroly. Kto ma chut na nieco take, je to naozaj dobra oddychovka. ()

Lonelybiker 

všechny recenze uživatele

Z počátku se Posedlá jevila všemi smysly jen jako průměrný film a nepochopil jsem Dereka, proč si neporadil se svojí situací trochu líp a hlavně dřív, ale druhá část filmu a především konec včetně souboje Beyoncé a Ali mě potěšil, je pěkně natočený a tak za mě dávám poctivé 4 hvězdy. ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Celkově dobré, dost dobré...ale proč ta Beyoncé!? Ona neumí zahrát ani spánek, aby to nevypadalo tragicky. Kdyby do té role umístili raději nějakou komparzistku, udělali by lépe. ()

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama