Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý film. Teda,... Kelly Macdonaldová je pořád moje nejmilejší herečka - hypnotizuje, táhne pozornost a tak. Taky věřím, že Palahniuk je solidní autor. Zdvojnásobit počet hvězdiček na dvě ale nemůžu. Fádní, šedá, nezajimavá adaptace. Pokud chce film šokovat, musí za svou věcí kráčet s jistou suverenitou. Křeč. Nesympatičtí herci. Rádoby skandální odhalení týkající se identity slečny Marshallové. Naprosto debilní poselství paní Manciniové. Poněkud odbitě naznačená spřízněnost těchto dvou žen. Defakto nesmysl. Prostě to nefunguje. A sex v kostele jsme všichni viděli v Californication. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako docela nezávislá čierna komédia..to ušlo..Sam Rockwell je to kvalitne užíval, a jeho výkone to bolo vidieť...ak zoberiem film ako celok..nepodarilo sa udržať jednotný smer..a z čiernej dobrej komédie...sme sa presunuli do smutnej drámy...čím sa moje hodnotenie automaticky zmenilo..ale kdo sa pobaviť nezávislým filmom..nech sa páči... ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Z rečí, lepšie povedané z humoru tohto príbehu mi sem- tam ...::::fúú::::... skoro zabehlo, ale to nechajme na mňa, že? Unikátnosť rozprávačského talentu, supervízia komiky, štipľavosť námetu a exhibicionizmus hereckého umu a navyše, ideálna stopáž hovoria za všetky hviezdičky /či zabehnuté slová/. Len tak ďalej, rejža! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl hodně filmů, ale zase jednou mě nějaký překvapil. Naprosto originální, vtipné a zároveň i dost odvážné, na americké poměry. Ideální role pro Rockwella, který je v takových postavičkách jako doma. Dokonce tentokrát jsem dal i velice povedený český dabing. "Muž přes palubu" ten se opravdu nezapomíná.....85% EDIT- další projekce jsou ještě lepší. Teď napotřetí už si všímám detailů. Ten film je geniální. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne, není to další Fight Club, ale bavil jsem se i přes skutečnost, že jsem z Palahniukových knížek nezahlédl ani obal nebo písmenko. Gregg má místy problémy se ztrátou tempa, ne každý vtip je opravdu vtipný a Viktorova povrchní nesympatičnost je do dobré poloviny problém, ač je to vlastně další cool hovádko s hlavou v pr_eli. Chleba se láme za polovinou, když přibývají trable, dostavují se pointy a Rockwell začne hrát na emocionální struny. Tady je Zalknutí vynikající. A při samotném konci (policejní výslech, líbačka v letadle) jsem měl malé nutkání jít na slabší čtyři. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objeví autor knižní předlohy Chuck Palahniuk, je to muž, sedící v závěru v letadle vedle Victora. (gjjm)
  • Natáčení trvalo tři týdny. (gjjm)
  • Film byl dokončen pouhé tři dny před prvním promítáním na festivalu Sundance. (gjjm)

Reklama

Reklama