Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento akční thriller se odehrává v Bělehradě, Chicagu a Kosovu a popisuje komplikovaný vztah dvou vzájemně odcizených bratrů. Ke dramatické akci dojde, když se jeden voják vydá do Ameriky hledat svého dlouho nezvěstného bratra a nemá tušení, že jeho bratr má možná klíč k ničivé zbrani, kterou vyvinul jejich otec a o kterou teď usilují teroristé. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná záležitost. Konečně se mi povedlo ten film sehnat a zkouknout. O Dacascose mi až tak nešlo byl jsem zvědavý hlavně na svého oblíbence ze Srbského filmu Sergeje Trifunoviče. Brent Huff překvapivě slušná režie i na akci se dá dívat a nekazí to ten kokotský neherec Něvski a to se rozhodně taky cení.65% ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka na úrovni filmov jedného nemenovaného ruského neherca na N. Je tam kopa exhviezd, ale nikto z nich nič nepredvedie. K tomu to vyzerá hnusne. Obraz je do siva bez poriadnych farieb. Toto je takt len pre otrlého diváka. 0/10. ()

Tazlandia 

všechny recenze uživatele

Právě teď na filmbox extra HD. Ujde to, ale nějak mi tam nesedí ten Madsen a mladá verze Dwayna. Trojka jen za tu bývalou jugosku. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama