Reklama

Reklama

Recenze (34)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Das ist aber quatsch! Musim říct, že nad tímhle surrealistickým a nade všechno esenciálně neftipným seriálem jsem se chvílemi řezal víc jak u pravého IT Crowdu. Ale přesto si to nic jiného než odpad nezaslouží. Nikdy nezapomenu na ten absolutně zabitý a nepochopený vtip s olízáním prstů a zvonícím telefonem. Na ty tupě zírající neherce (především Mosse). Na tu lahodně znějící němčinu, snažící se zachytit tu suchou dikci originálu (neúspěšně, nutno podotknout). A tady se dozvídám, že už to zrušili... Velká škoda. Vedle amerického Red Dwarfa další nedoceněný kult. Věřím, že se mě vnuci zeptají: "A dědečku, vy jste skutečně viděl ten ztracený a nikdy nenalezený skopčácký IT Corwd, o němž všichni tolik vykládají, ale nikdy nikdo ho neviděl a někteří, zejména Fritz s Hansem ho považují za hrubou anti-germanistickou propagandu vymyšlenou závistivými Slovany a Anglosasy?" ... Inu, chlapci, viděl. Viděl. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik minut, ale stačilo mi to. I kdybych to neviděl vůbec, tak by mi bylo jasný, jak to dopadne - odpad! a nikdy více! ()

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně. Viděl jsem hodnocení 100% na ČSFD, viděl jsem filmy Eda Wooda i Zdeňka Trošky. Ještě nikdy jsem ale neviděl čistou nulu. Až dodnes. Ještě nikdy jsem neviděl takový odpad, jako tenhle pokus o seriál. Má to jedinou výhodu - nemusíte umět ani slovo německy, ale pokud znáte dialogy z původního a nedostižného IT Crowd, nepotřebujete ani titulky. Jen si budete trhat vlasy hrůzou, jak špatně se dá točit. ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Konzervované peklo, které když jednou otevřete, nikdy už se nezbavíte té pachuti. Všemu nasazuje korunu parafráze postavy Mosse, zde Gabriela - ten se tak snaží být ultra prkenný, až se chce člověku zvracet. To si vážně mysleli, že dokáže kdokoliv na světě předvést alespoň z desetiny tolik, co všestranně zaměřený Richard Ayoade?! No... očividně mysleli. Bohužel při tom nemysleli. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se nad pytlíkem na zvracení ještě nikdy nesmál. Tak dokonale příšerně věrná kopie originálu se jen tak nevidí. ()

Carlossss odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle?? Němci nikdy neměli smysl pro humor, ale že jsou takoví mamrdi... to jsem teda netušil. Americký Red Dwarf je proti německému IT Crowd Kmotr. ()

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Společně s oběma světovými válkami a jódlujícími Gertrúdami asi to nejodpudivější, co Němci světu provedli. ()

Agoran odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: neuvěřitelné... Ti němci jsou prostě geniální! Doporučuji zhlédnout po zkouknutí původního seriálu jako studijní materiál německé kultury:) ()

Zbyisek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je šok! Nedokážu posoudit, jak bychom na to nahlíželi, kdyby toto byl originál, každopádně už jen za to nehorázné zkopírování si to odpad zaslouží. ()

lakikaki odpad!

všechny recenze uživatele

Udeľovaniu odpad!-u sa snažím vyhýbať ako sa len dá, ale v tomto prípade nemôžem inak. Nemci vzali jeden z mála vtipných a kvalitných sitcomov súčasnosti, The IT Crowd a skopírovali ÚPLNE VŠETKO - scenár si zrejme len preložili do nemčiny a o réžii nemôže byť ani reči, scény sú totiž presnou kópiou pôvodného seriálu. Dobre, to by sa možno dalo zniesť, keby to bolo aspoň vtipné, ale tieto prekopírované scény vtipné nie sú ani náhodou a každú situáciu, ktorá je zábavná už len svojou myšlienkou, zabíjajú herci, ktorí jednak otrasne prehrávajú a jednak sú maximálne debilní už na prvý pohľad. Jedna vec je ale na tomto "výtvore" dobrá - seriál bol kvôli nízkej sledovanosti a sťažnostiam fanúšikov pôvodného The IT Crowd zrušený. Dúfam, že sa tento shit teraz smaží v televíznom pekle. | http://youtube.com/watch?v=Q9RLaKUiiqk | http://youtube.com/watch?v=GiAqfGSDDLQ ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji moc uživateli lakikaki. Opravdu jsem nevěřil svým očím, přátelé. Tento německý remake IT Crowd okamžitě zařazuji do TOP 10 odpadů ve svém profilu. To by mě zajímalo, jestli si na SAT 1 fakt mysleli, že plagiátorstvím nejvyššího stupně dosáhnou úspěchu. Mimochodem, ty okopírované scény jsou ještě k tomu neskutečně blbě natočené jednak technicky (Němci využívali statických kamer narozdíl od Britů), tak herecky. První díl a hloupé napodobování Chrise O´Dowda a Chrise Morrise (vrchol všeho v oné ukázce) jsem ještě vydržel. Pustil jsem si druhý díl a ten jsem nedokoukal. V tu chvíli nechybělo málo, abych se při scéně s novým číslem pohotovosti nepozvracel! Není překvapením, že Němci změnou původního čísla vtip zavraždili. No, řeknu vám, že třeba takoví Policajti z předměstí, kteří u nás měli suplovat žánr sitcomu, jsou proti tomuhle vysoce kvalitní seriál. Pro mě definice odpadu. A odpusťte mi, že se nad tímto takhle rozepisuji a rozčiluji, vím, že to je jako plakat nad rozlitým mlékem, ale tohle je neodpustitelné. A to řadím originál mezi ty slabší sitcomy. ()

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhorších, nejtrapnějších, nejnevtipnějších, nejubožejších řídkých stolic, které kdy filmový průmysl vytlačil. Ono se vlastně ani nic jiného nedalo čekat. Točí to němci jako doslovný remake typicky britsky ujetého sitcomu. I ten nejhorší Odpad! je tak vlastně pro tenhle shit výhra. ()

Reklama

Reklama