Reklama

Reklama

Recenze (34)

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Němci se za svou historii dopustili třech fatálních historických zločinů. Dvakrát ještě ve 20. století když se chtěli porozhlédnout po světě po levnějším a lepším pivu, tedy 1. světová válka (Velká válka) a 2. světová válka. Tou třetí obludností je kopie IT crowd. Dokonce i Hitler se musí obracet v hrobě (v jeho případě se musí spíš přesýpat jak přesýpací hodiny). Jediná věc mě na tomto díle překvapila a sice to že všichni představitelé nejsou číňani. Protože to by bylo jediné vysvětlení proč někdo stvořil něco tak nechutně a obludně vykradeného a okopírovaného. Bože jak můžou němci nadávat na asijskou produkci kopírující jejich BMW a Mercedesy, kdy jsou sami schopni takového výronu debility. Neomluvitelné a nepochopitelné jak mohli natočit dokonce i druhý díl..... ()

Rommeo odpad!

všechny recenze uživatele

Když Ramesse zpustošil Sýrii tak to byla nehoda ale tohle? To je opravdu zhýralost. Nevím koho napadlo vzít dokonalý anglický seriál plný anglického humoru a nekonvertovat ho bez jakékoli obměny do tohoto německého ,,domu hrůzy“. V německém podání se vytrácí jak postavy,vtip a zápletky tak i celistvost a nedostižnost IT Crowd. ()

Reklama

lakikaki odpad!

všechny recenze uživatele

Udeľovaniu odpad!-u sa snažím vyhýbať ako sa len dá, ale v tomto prípade nemôžem inak. Nemci vzali jeden z mála vtipných a kvalitných sitcomov súčasnosti, The IT Crowd a skopírovali ÚPLNE VŠETKO - scenár si zrejme len preložili do nemčiny a o réžii nemôže byť ani reči, scény sú totiž presnou kópiou pôvodného seriálu. Dobre, to by sa možno dalo zniesť, keby to bolo aspoň vtipné, ale tieto prekopírované scény vtipné nie sú ani náhodou a každú situáciu, ktorá je zábavná už len svojou myšlienkou, zabíjajú herci, ktorí jednak otrasne prehrávajú a jednak sú maximálne debilní už na prvý pohľad. Jedna vec je ale na tomto "výtvore" dobrá - seriál bol kvôli nízkej sledovanosti a sťažnostiam fanúšikov pôvodného The IT Crowd zrušený. Dúfam, že sa tento shit teraz smaží v televíznom pekle. | http://youtube.com/watch?v=Q9RLaKUiiqk | http://youtube.com/watch?v=GiAqfGSDDLQ ()

shadower odpad!

všechny recenze uživatele

Pokuď bych někdy měl něco označit jako synonymum filmového/seriálového odpadu, tak to bude tato napodobenina. Viděl jsem už toho hodně z produkce sat1, ale na tohle jsem rozhodně připraven nebyl. Něco tak trapného a bez špetky humoru jsem ještě neviděl (Troškovým filmům se vyhýbám velkým obloukem). Alespoň, že sami němci byli tak soudní a ten "seriál" odstřelili. ()

Hellbilly odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne trápna doslovná napodobenina pôvodného seriálu, o ktorej už písať je utrpenie...IT Crowd je úžasne zábavný seriál, lenže keď doslovne skopírujete jeho scenár a dosadíte do neho bandu tupých nemeckých polien, ktoré vyzerajú k uzúfaniu debilne, nevedia hrať, nemajú ani páru čo je práca s hlasom alebo gestikulácia, a len tam stoja, čučia doblba a snažia sa nepodarene imitovať postavy z originálu, tak z toho vznikne vec pre ktorú je smiešne tragické slabé slovo... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama