Reklama

Reklama

Egbert Sousé je opilec a notorický povaleč, který nesnáší svůj život a práci. Většinu života tráví po hospodách, nejčastěji je k nalezení v Black Pussy Cat. Rozhodně je to lepší než být doma ve společnosti netečné manželky a nesnášenlivé tchýně. Nešťastnou náhodou se připlete k bankovní loupeži a překazí ji. Ředitel banky ho za odměnu zaměstná jako strážného. Egbert tu práci nenávidí a zvesela se dál opíjí. Banka je znovu přepadena. Egbert opět loupež neúmyslně zcela náhodou překazí. Zdá se, že jeho smůla nebere konce. (topr harley)

(více)

Recenze (9)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

To, co tady hlasově a pohybově předvádí W.C Fields je vrchol komediálního herectví. Jeho pan "Suzé" je nezapomenutelný. Must see. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"It's a Gift" se mi rozhodně líbilo více, ale Fieldsovi se prostě nemůže vzít, že je to prostě správný blázen a je pro srandu ochoten udělat cokoli. Jeho situační i slovní humor jsou prostě výborné a místy vás nadchne tím, co dokáže říct, navíc s jakou tváří to říká. Není to rozhodně zábava pro každého, ale pokud vás jednou tenhle tlouštík upoutá, už vás nepustí. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto filmu říct? Pár vtipných momentů z něj dobrou komedii neudělá a pan "Suzé" mi byl nesympatický už od začátku. Skoro jediné u čeho jsem se opravdu zasmál byla finální honička a hlavně gag s výkopem. Jinak nic zvláštního. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

W. C. Fields mi asi nikdy úplně nesedne. Jeho způsob humoru je přece jen už léta vyčpělý a díky tomu se počet zdařilých gagů dá spočítat na prstech jedné ruky. ()

Auvajs 

všechny recenze uživatele

Věčně opilý W. C. Fields byl asi zajímavá persona. Většinou prý hrál víceméně sám sebe. (Což je na tom ta největší prdel.) Co se týče humoru, tak půlka gagů mě minula, tu druhou však celkem oceňuji. Když už jsem se zasmál, tak pořádně. Zakončeno velkolepou automobilovou honičkou, proti které jsou bondovky hadr:D /// Was I in here last night, and did I spend a $20 bill? -Yeah! Oh boy! What a load that is off my mind. I thought I'd lost it! ~~~ 57% ()

Reklama

Reklama