Reklama

Reklama

Když se na Zemi narodí děťátko a prvně se zasměje, tak se v Hvězdné roklince v Zemi Nezemi narodí víla. Novorozená víla dostane jméno Zvonilka a je předurčena být všeumělkou, která dokáže spravit vše, co je rozbité. Zvonilka si ale svého talentu neváží. Obdivuje totiž víly, které ovládají živly a jako jediné mohou navštívit svět lidí. Její touhu po lidském světě zneužije Větrnice, která ji pošle zkrotit splašené bodláky. Zvonilka přitom neúmyslně zničí všechny přípravy na jaro. Aby vše napravila, tak použije svůj talent a sestrojí stroj na výrobu jara a do jeho obsluhy zapojí všechny obyvatele Hvězdné roklinky. Za odměnu, že zachránila jaro, jí královna Země Nezemě dovolí vypravit se do světa lidí... (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Veru, vcera som pozeral, v celku nahodne, ale musim povedat, pacilo sa mi to. Je to take klasicke, disneyovske. Uceleny pribeh, atmosfera aj scenar ci animacia. Aj nenasilna pointa ci preslovy. Pokojna a pekna rozpravka. Sice do polovice viac-menej v ocakavani cohosi viac, nez len ako sa vsetko nedari. Trosku prekvapilo, ako sa Cililing vie az v horlivosti rozculit a veci doslova pokazit, no potom to slo pekne. Malo je takychto rozpravok. Ale nastastie sa este najdu. 4 x *

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Jedno absolutně nechápu...proč je na ČSFD zvyk hodnotit pohádky pro nejmenší špunty podle dospěláckých kritérií? Lidi, kurník šopa, nepřijdete si trapně?

Reklama

Reklama