Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Recenze (133)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu. Dobrovolně se přiznávám, že absolutně nechápu, jak se na tomhle může něco někomu líbit. Mne z toho například hrozně rozbolela hlava. Argh ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Braindead konečne prekonaný? Čo do krvavosti, určite áno. Kriste na nebi, niečo také sa nevidí každý deň! Šikmooký sudca Dredd v minisukni a fishnetkách rúbe mutantov i polišov v smršti toho najbrutálnejšieho, najbizarnejšieho a najúchylnejšieho z Verhoevena, Barkera, Raimiho, Argenta, Tsukamota či Jacksona. Muž s odhryznutým penisom! Muž s gigantickým zmutovaným penisom! Žena, čo namiesto rozkračovania nôh otvára krokodíliu papuľu! Mutant s motorovou pílou vyrastajúcou priamo z tela! Guľomet strieľajúci odrezané ľudské ruky! Lietajúci poliš s pohonom na krvavé gejzíry! A uprostred toho ľadová kráľovná Eihi Shiina s rozkošným ambrélikom, ktorý si vystrie proti lejaku krvi z pahýľov chlapa, čo jej v metre siahol na riťku. WHAT?! THE?! FUCK?! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Velka skoda absencie momentov odlahcenia v kombinacii s premrstenou stopazou (takmer 2hodiny). Ovsem hlupe to nie je - uz len originalita niektorych scen a hlavne tie reklamne spoty a la "Hviezdna pechota" kdeco presne vystihuju z povahy dneska a ludi samotnych. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CHTĚLA BYCH SE STÁT POLICISTKOU, JAKO MŮJ TATÍNEK..... /// ,,Ruka“ je policajtka a lovkyně ,,inženýrů“ - nového druhu zločinců. Její umění a jemnou práci s motorovou pilou by obdivovali nejen v Texasu (i když katana je stále jistotou)..... ,,MY CHCEME KREV! HODNĚ KRVE! VÍC!!!“ - asi žadonili nešťastné děti tvůrců tohoto ,,dojemného detektivního“ snímku, ve kterém policie dělá maximum pro blaho občanů. Mrtvoly se vejdou do krabice od (větších) bot, zrak potěší několik ,,fujtablů“ a bránice polechtají hezké reklamy a morbidní písničky. Ale hlavně to však jsou KRVAVÉ LÁZNĚ, ze kterých by měl radost i Dexter. No a co. Nás baví třeba Tucker a Dale, a Japonci zase svůj černej humor utápěj v krvi. Jinak je to samozřejmě hovadina. Jednak ukousnutej ,,pták“ vypadá (určitě) jinak a hlavně – děj jen odvádí pozornost od divných triků a červený barvy. Vážně bych tu nebral vůbec nic (ani krokodýlí tlamu místu vagíny). VÍTEJTE VE SVĚTĚ INŽENÝRŮ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se stát inženýrem a nemuset studovat –(ale pozor, už je vás víc!). 2.) Zjistím co mají společný Charles Manson, James Jones a Maria Gonzales. 3.) Dlouho jsem nikoho neviděl letět na bazuce. 4.) Chci vidět největšího čuráka na světě (nelekej se, jednání z parlamentu vysílá čt24!). /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX odpad!

všechny recenze uživatele

Adept na nejhorší horor z Asie bez pochyb! Nekoukatelné, trapné, omšelé,nudné,banální zpracování,kde nefunguje vůbec nic! Málem jsem nudou zešílel a během 110 utrápených minut mi narostly 2 šedivé vlasy! 0% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nakonec se nejedná o takový zázrak, jak jsem myslel. Každopádně je to ultrakrvavé, cyberpunkové, fetišistické a neuvěřitelně bizardní splatter dílo. Tvůrčí tým se snažil, a skutečně se mu to povedlo, narvat do filmu snad všechna klasická japonská horrorová, explotation, samurajská, akční a cyberpunková témata. Takže se zde setkáme se scénami jako vystřiženými z klasik 70. let typu Lady Snowblood 1 (1973) a 2 (1974), dále klasického Tetsua (1988) a 964 Pinocchia (1991) až po různé klasické splatterové prvky, stříkance krve, rozšmelcovaná těla atd. Film do poloviny nemá ani výrazné tempo ani nějaký konkrétní děj, druhá část se pak zvrtne v ultrabrutální akční řežbu, která bohužel trpí špatnými a trapnými triky. Filmaři se také snažili o humor, zejména ve stylu Verhoevena či Fukasakova Battle Royale (2000), tedy neustálé brutální reklamy a spoty v TV, jak pro děti, tak celé rodiny apod. Jak vidíte, výše zmíněný výčet filmů a témat, která se v tomto filmu objevuje je tak vysoký, že člověk moc nechápe, co a jak z toho má vnímat... Prostě někdy méně znamená více a "Jak s pejskem a kočičkou vařili dort..." Každopádně - krásná hlavní herečka a perfektní hudební motiv! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ultimátní přehlídka snad úplně všeho, co jste kdy chtěli vidět na filmovém plátně, ale báli jste se na to jen pomyslet. A taky toho, co ste nikdy vidět nechtěli a ani ve snu by vás nenapadlo, že to vůbec může někoho napadnout. Mléčné žlázy stříkající kyselinu, metr a půl dlouhá ozubená vagína a bullet time s fuckujícími pahýly. A spousta krve, úchylného humoru, záměrného tvůrčího neumětelství a totální videobéčkový look i feeling - Ve správném prostředí a se správnými lidmi ultimátní zážitek. A Festival otrlého diváka tím správným prostředím rozhodně je. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný gore jatka a někde hluboko pod tim bizarní příběh o policistech, co loví inženýry-zabijáky, který nejenže vražděj fakt brutálně, ale ještě pokud je někdo zraní, tak se jim z toho místa stane nějaká big fucking gun, takže se člověk dočká takových šíleností jako motorovka místo ruky, místo péra obří pérodělo, krokodýlí tlama místo nohou a nebo oční kulomety a podobných nápadu je tady fakt extrémní množství a celý to působí fakt neskutečně bizarně, stejně jako vsuvky v podobě tv reklam na perfektní žiletky na podřezávání se, kde si to podřezávání zápěstí trojice dívek přímo radostně užívá a člověk by si to nejradši hned koupil. Prostě ten kdo chce vidět naprosto ujetej film ,kde se trhaj těla na cáry, rozsekávaj hlavy na hadry, ukousávaj všechny kočentiny, všude jsou samý střeva a asi tak +-50 miliard litrů krve, tak je tohle jasná volba. Já osobně vůbec nelituju, že sem to viděl, i když sem se občas nudil jako prase, ale za ten zážitek to stálo ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Japonská úchylárna s mnoha parádními nápady a se super hudbou.... jen škoda, že jsem se nebavil tak jak jsem očekával. Bizardní podívaná se mě po prvních minutách okoukala a závěrem mě začala silně nudit. Nebyl jsem znechucen zvráceností, ale dokážu si představit, že lidem se slabším žaludkem by se mohlo při sledování udělat nevolno... Příběh je triviální, což by tak nevadilo, kdyby film dosahoval kvalit prvních filmů P. Jacksona, mé hodnocení 2 hvězdičky... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Není to vtipné, není to strašidelné...tak co zbylo? Jen nechutná nuda..odporné scény a to vydržím lecos a příběh bez nápadu. Teda to s těma klíčkama se mi líbilo:) ale to je tak všechno. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hneď od začiatku mi spravila radosť výrazne hororovejšia atmosféra ako pri The Machine Girl. Hlavnej predstaviteľke to ohromne seklo a do úlohy sa výborne hodila. Taká porcia nevidených vecí čo nasledovala sa len tak nevidí. Užívatelia tu toho vypísali dosť no predsa nie všetko. Je tam toho skrátka požehnane a určite chcem pokračovanie. Čo najskôr. Na rade z kategórie gore japonských uleteností je ďalší projekt Yoshihiro Nishimura - Vampire Girl vs. Frankenstein Girl. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že tohle se buď líbí, jestli jde o správné slovo, nebo zkrátka nelíbí. Já jsem si tenhle klasický céčkový japan blázinec užil. Skvělá kamera, báječná hudba, spád a poctivé mechanické efekty, kdy nestačíte pod monitor dávat nové džbery na krev. Spousta skvělých nápadů - šnečí žena, krokodýlí žena, močící kůže a zmutovaný obří penis po předchozím ukousnutí. A to nemluvím o hrůze, když na vás lepá děva začne z prsních bradavek chrlit proudy kyseliny! Barevné ladění dá vzpomenout Argentovým filmům - červená, modrá...a také žlutá. A že i gore se dá natočit poeticky dokládá scéna, kdy z useknutých rukou stříká rudý déšť, zatímco dívka Ruka odchází s rudým deštníčkem nad hlavou - to vše ve zpomalených záběrech za doprovodu chytlavé hudby. Potěšil stylový s/m klub, kde to chvílemi vypadalo jako ve StarWars. A samozřejmě zábavné reklamy - Buď stylový s novým podřezávačem zápěstí! Ač je snímek úsměvný a místy černohumorný, občas zabrnká i na neveselou notu. Smrt si totiž nevybírá, a tak dojde i na dojemné scény. Jinak samozřejmě jedno z nosných témat zní: Pomsta je má! A chvílemi jsem měl pocit, jako bych sledoval Hvězdnou pěchotu, pak zase šílený klip od M. Mansona. Po dlouhé době jsem si zase užil japonský krvák přesně v té podobě, jak to mají mazlíčci rádi. Jen tenhle film není pro každého, spíše pro okrajové publikum. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Na jednom konci spektra násilí v kinematografii máme Večerníčka a na tom druhém ....... ehm, Tokyo Gore Police. Viděl jsem filmy jako Ichy The Killer a dávno zastávám názor, že řada japonských filmařů jsou úchylná a zvrácená hovada odkojená na softpornu, ale tohle je teprve šmakózní krvavá haluz par excellence. Příběh má být jakousi sociální kritikou a parodií očekávaných vyprávěcích postupů, což ale vůbec nikoho nezajímá a do popředí se cpe pouze nezřízená brutalita a morbidní nadsázka. Byť Nišimura vykrádá, co může, činí tak z ryzí lásky ke slavným dílům Verhoevena, Cronenberga a spol, a co víc, občas přijde s opravdu pikantním a zábavným nápadem. Většinou se ale jen docela nudně seká, hryže, střílí, řeže a trhá, a ve chvílích, kdy chce snímek zabrnkat na civilnější a vážnější notu, působí to stejně směšně jako chlapík střílející ze zmutovaného penisu. Že je to celkově retardovaná zhovadilost na entou s příšernými dialogy a humorem pro lehce duševně choré, o tom nelze pochybovat, ale za těch několik skvělých gore momentů a agresivní soundtrack nemůžu dát méně než 2*. Chce to být guilty pleasure, a pokud si divák při sledování obhájí vlastní pokleslost, je to skutečně větší sranda než Planeta teror od Rodrigueze. Měl jsem zvláštní příležitost vidět to v kině, tolik červené najednou už nikdy znovu neuvidím.. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pro mě hrozně rozporuplný film. Docela dost skvělých nápadů, ale i docela dost stupidních. Velmi slušný námět, ale nějakého pořádného děje minimum. Největším mínusem je pak přepálená délka, takže jsem se bohužel přes všechny ty brutality a nechutnosti stačil i občas nudit. Sympatický film, který je ale přes všechny své ujetosti překvapivě málo "cool". (6/10) ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Úchylárna! Ale skvělá! Aneb reklamy na žiletky s moderním designem a super ostrý meč rulez. Paraplíčko proti stříkající krvi má styl! HUDBA: Kou Nakagawa - no super, cool. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase o něco chytřejší. Průměrný japonec má v těle 30 litrů krve, soukromá policie je vynikající nápad, motorovou pilou se nenajíš, dětem je třeba místo ořezávátek s Hello kočičko kupovat podřezávátka v pastelových barvách, dokonce už vím, jak to vypadá, když se někdo ufuckuje k smrti a je mi jasné, že každý nipon inženýr je zmutovaná zrůda. Ale to jsem vlastně tušil. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Patříte do té silně minoritní skupinečky lidí (nikoliv úchylů, proč taky takový výraz?!), co má ráda asijské přestřelené šílenosti? Tak v Tokyo Gore Police najdete úplně všechno a ještě víc ve velmi moderním a stylovém hávu a s dostačujícím rozpočtem pro všechny efekty. Tenhle masakr je křízencem Tetsua se Speed Racerem, kde hostuje Evil Dead a Hvězdná pěchota. Ovšem pozor. Není ani zdaleka tak dobrý jako třeba cyberpunkový Tetsuo nebo Ash s motorovkou. Je to vykrádačka všemožných klišé a navíc má o 20 minut přestřelenou stopáž. Ale pro jednou se dají přimhouřit očka a zkousnout ten cirkus na efekt a hlavně si vychutnat i takový filmek. Takže směle do světa kde bazuka slouží jako dopravní prostředek, kde lidi po sobě střílejí z kanonu zabudovaném v mozku a v obřím penisu, kde se vysílají v televizi reklamy na břitvy podřezávačky, kde policajti mají jako pejsky ženy v latexu s amputovanýma končetinama... a takovým výčtem bizarností bych mohl pokračovat ještě dlouho. Věřte mi, opravdu mohl! :-) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Extrémně přehnaný splatterpunk předkládající jednu vyšinutost větší než druhou, ale k jatkám přetékajícím všemi tělními tekutinami nepřidává ani aspoň trochu zajímavý příběh, ani žádnou myšlenku, ani více než jen velmi malé množství opravdu vtipných momentů, takže je jeho sledování docela únavné. Nejen díky místy silně amatérskému natočení mi tak mnohokrát připomněl, že bezmyšlenkové porcování lidí je zábavné v krátkométrážním provedení (například Bagman - http://www.csfd.cz/film/228523-bagman-profession-meurtrier-le/), ale ne v dvouhodinovém celovečerním filmu. Díky aspoň za ty "Verhoevenovské" reklamy na žiletky či policii. 5/10 ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Není to film bez chyb, ale celé je to takový masakr (doslova), že nad nimi člověk velkoryse mávne cizí uťatou Rukou. Ruka je mimochodem rozkošná, reklamy na zaručeně kawaii podřezávací nožíky, dálkové popravy a chrabře vraždící policii (až mě napadá něco o demaskované tváři pomahačů a chráničů, heh) taktéž, i jiných zábavně úchylných nápadů je tu přehršel a krev stříká opravdu mnoha proudy, co si přát víc? ()

Reklama

Reklama