Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jóhann Jóhannsson: 1. Looking for Peyton ,2. Dutch ,3. Cabin Fever ,4. Playa del Sul ,5. Random Hearts (Love Theme) ,6. Phone Call Soliloquy ,7. The Folks Who Live on the Hill ,8. Keys ,9. Aqui en Miami ,10. Decisions ,11. Intimate Distance ,12. Passengers ,13. Personal Effects ,14. Seasonal Changes ,15. Closing In ,16. Good Thing ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Syrové a šedivé drama natočil jako svou celovečerní prvotinu podle vlastního scénáře David Hollander a jediné, co se tomu dá opravdu vytknout je herecké obsazení. Pro profesionálku M. Pfeiffer nemohl být problém takovou roli ztvárnit. Ovšem proč byl do role emocionálně (na svůj věk) nadmíru vyspělého Waltera "použit" takový herecký nedomrlec, jakým A. Kutcher bezesporu je, to nechápu. S rolí se opravdu popral, to se uznat musí. Role mu zabrat dala. Ale nejhorší na tom všem je, že ta námaha byla na něm vidět. Prakticky celý film můžete sledovat, jak se Kutcher s rolí pere, jak nedostatek emocionální vyspělosti a zkušeností kompenzuje různými trapnými hereckými pózami, grimasami a obličejovými křečemi. Pokud se někdo domníval, že reálný život po boku o 15 let starší ženy udělá z hereckého kojence muže z bohatou škálou hereckých zkušeností, tak se mýlil. Zajímavému námětu filmu tohle hodně uškodilo a celý film to prakticky zabilo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na povídku Mansion of the Hill Ricka Moodyho si asi nechám zajít chuť, neb to není příliš překládaný autor. Ale jsem ráda, že jsem si s filmem počkala. Příběh lidí, které dala dohromady zkušenost se smrtí blízké osoby, je silný psychologický zážitek. Je tedy dobré být v takovém rozpoložení, které vám dovolí se do příběhu ponořit bez předsudků. Žádné velkoměsto, žádné atrakce, jen malé herecké koncerty Michelle Pfeiffer, Ashtona Kutchera a Kathy Bates. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem romantiku, dostal jsem nečekaně krásný drama. Do filmu mě dostaly už první minuty a až do konce jsem vydržel skoro se zatajeným dechem (půlhodinu nuceného přerušení nechme stranou); myslím, že ta klidná podmanivost vážných věcí a jejich dokonalé ztvárnění je to, čím mě ten film tolik dostal. A jak to bývá zvykem, smysl toho všeho si musí každý domyslet sám, a to by bylo tak na šestou hvězdičku z pěti; v tomhle filmu nebyla žádná postava, která by se ke mně něčím nepřipoutala a to dokáží jen opravdu supr příběhy. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ashton prekvapivo nehrá žiadneho káčera, ale zmoknuté kura pred obchodom s rýchlym občerstvením. S ľahkosťou divákovi ukáže, že vzájomné objatia vie rozohrať aj s vyššími ročníkmi ako je jeho Demi a ten románik so staršou Lindou (Michelle Pfeiffer) mu divák zožerie. Ovšem to je tak asi všetko, ostatok vyfučí rýchlo z hlavy. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý film. Už je to dávno, čo som tak veľmi chcel, aby mal nejaký film šťastný koniec... Kutcher si opäť raz sympaticky uvedomuje, na čo stačí a jeho mlčanlivý hrdina je fajn. Pfeifer je fajn ako vždy, a to nie len preto, že ešte stále dobre vyzerá. Príbeh je zaujímavo a uveriteľne rozprávaný. Spomedzi filmov typu on má dvadsať, ona štyridsať – ktoré väčšinou tiež neboli zlé (SEXI 40, PRIME, SAMEC) vytŕčajú Vzájomné objatia aj preto, že sa snažia vypovedať aj čosi viac než len netradičný romantický príbeh... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale atmosféra dojímavého vyrovnávání se s náhlou ztrátou se tak nějak nevydařila. Kutcher tomu nepomohl, i když Pfeiffer se snaží. Když chce žena středního věku udělat ze svého dvacetiletého náhodného milence otce svému dospívajícímu postiženému synovi, je to spíš zoufalý než životanosný nápad. Kdyby to vycházelo z charakteru ženské hrdinky, mohlo to být vyjádřením její rozhozené psychiky. Jenomže se zdá, že to tvůrci mysleli zcela vážně. Což je průšvih. A taky je to příspěvek k debatě o držení zbraní. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Film s hodně vážným námětem - jak se člověk má vyrovnat se ztrátou blízkého, který navíc zemřel násilnou smrtí? Michelle Pfeiffer jako vždy velmi krásná a křehká, Ashton Kutcher - no, sice ho mám zařazeného v kategorii neherce, ale této role se kupodivu zhostil docela dobře. Role mladého kluka, který do svých dvacetičtyř let žil jenom studiem a zápasením a najednou zažívá poprvé velké emocionální otřesy (smrt sestry, vztah se starší ženou), mu docela sedla a to, jak se to v něm pere, bylo vidět hlavně v jeho očích. Osobně mě ale nejvíce zaujala Kathy Bates, její smutek mi dával hodně zabrat. Hollander si libuje v dlouhých a detailních záběrech (obličeje herců máme před sebou téměř přes celou obrazovku), Jóhansson sestavil výborný soundtrack, ale přesto to jako celek nevybočuje nad průměr. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

A PERSONAL EFFECT TO ME: toto bol veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi SLABÝ FILM. Chudák A.Kutcher, chce to fakt konečne rolu, v ktorej bude mať čo hrať, tu bol bohužiaľ (vlastnými slovami) "a fucking chicken". Nedá sa vedľa seba LEN TAK postaviť podobnými tragédiami poznamenané postavy a čakať, že to citovo zafunguje. Extrémny smútok zo straty milovanej osoby sa na diváka neprenesie tým, že sa o postave stále hovorí, chce to i trocha scenáristickej a dramaturgickej logiky - sledovať viacej život okolo seba (a viacej filmov). A tak ako jediné, čo u mňa zafungovalo bolo - POZOR SPOILER (úplne prvý, ktorý som kedy použil) - keď Linda po druhej spoločnej svadbe skočí po Walterovi a rozdajú si to v telocvični. Tu som fakt uveril, že to stálo za to! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pro tyto filmy co vám něco dají a zabývají se citlivými otázkami stojí za to točit (kvůli spoustě jiným by měla filmová studia radši poslat prostředky do afriky)Výborný Kutcher a Pfeiffer.75% a čtyři hvězdy. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Výborne natočená emocionálna dráma v ktorej prekvapujúco vedie Ashton Kutcher pred Michelle Pfeiffer...bol som prekvapený akí Ashton dokáže byť herec...je to silná dráma, ktorá sa jednoznačne oplatí vidieť... ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch ľudí stretávajúcich sa na základe okolností, ktoré ich hlboko zasiahli. Každý jeden herec odvádza perfektnú robotu. Na Kutchera mám v poslednej dobe šťastie a chalanisko sadol mi do noty. A Michelle Pfeiffer tu je jednoducho neskutočná, radosť pozerať. Absolútne ma to vtiahlo, bavilo a nechcel som, aby to skončilo. Aj vďaka vhodnej nálade na tento film dám plných päť hviezd. "Je to o čakaní na niekoho, o kom vieme, že sa už nikdy nevráti. O čase, ktorý strávime čakaním. A o tom, koho v tej dobe stretneme." ()

Reklama

Reklama