Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Drama, které jsem v pohodě zkouknul a určitě nezklamalo. Možná mi připadalo chvilkami jen zbytečně protahované. Michelle Pfeiffer byla výborná a ani "kuře" Kutcher nebyl nejhorší, i když do role by se možná hodil jiný typ herce. Film má co říct a jako prvotina Hollandera to není špatné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemam rad Ashtona Kacera, to ako dopredu. A film bol priserne nudny, dejova linia umela, herecke vykony slabe ... ani sympatacka Michelle Pfeiffer nedokazala film vytiahnut. Priemer : 50 % ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Božská Michelle a čudák Ashton.Mohli sme byť svedkami drámy s prímesov lásky dvoch vekovo rozdielnych ľudí,ktorých cesty pretnú ich vlastné rodinné tragédie.Ashton herecky nevýrazný oproti podstatne skúsenejšej a staršej Michelle(ako i v snímke,tak i v súkromnom.živote).Perfektná téma lásky staršej ženy k mladšiemu mužovi (moja obľúbená),no jeho prevedenie sa už tak perfektne nejaví.Tvrdenie,že by to medzi nimi iskrilo ako blázon,nemôže byť ani reči.A záverečné silené zdramatizovanie z nechceným HappyEndom mu vynieslo slabšie 3 hviezdy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane,že shlédnu film,kterej bych při horšim obsazení ani vidět nechtěl.Nevim,ale asi mám nějaký druh retardace,ale takovejhle film mě vyloženě nudí.Jo,je to našlapaný citem,je to ze života,je to dobře zahraný,ale ne každej na tom ulítavá.Ale ohodnotim to.Z vlastní zkušenosti vim,že i takovej druh filmu se dá natočit zábavněji,než tohle!takže 50%. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Mě nějak nepřekvapil Ashton Kutcher jaký dokáže být herec, přišlo mi, že to je odehrané na úrovni ostatních jeho filmů. Nic zázračného ani tragického. Jinak celkem dobré drama, s Michelle P. bych si dal taky říct. 70% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Považujem tento film za dobrý. Herectvo bolo vynikajúce a dej bol realistický. Niektorí si mysleli, že vzťah medzi Michelle Pfeiffer a Ashtonom Kutcherom bol kvôli vekovému rozdielu zvláštny alebo strašidelný. To je absurdné. Nie je nič zlé na tom, keď sa staršie ženy zaľúbia do mladšieho muža. 6/10 ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Začnu od dřeva. Kutcher je sice kluk jako buk, ale jako herec fakt prkno. Tedy proč jej obsazují do role, která vyžaduje silné emoce a opravdový herecký projev? Osobně netuším, ale přišla mi dost vtipná ta nezastíraná óda na Kutcherův vzhled těmi všemi záběry na jeho kukuče a obnažené části těla. Budiž, já jsem se přes jeho „výkon“ přenesl a můžu říct, že Personal effects je jako drama obstojné, snad jen trochu nevyvážené. Protože ¾ snímku jede krom pár vypjatých momentů tak na půl plynu, až jsem se málem nudil. Bohudík pak se začalo hrát na tu správnou dramatickou strunu, až jsem byl z té emoční facky úplně u vytržení a nezbývalo mi nic jiného, než postavám přát aby k nim osud byl milostivý…a po dlouhé době jsem dychtil po nefalšovaném šťastném konci. 70% ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s dobrým hereckým obsazením. Trochu smutný děj tedy, ale ukazuje nám, že někdy společné neštěstí dokáže spojit i zcela rozdílné lidi různého věku. Michelle zde opět vypadá úžasně a zase nezklamala :) ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Pro Ashtona Kutchera to byla hoooooodně těžká role. Dost se sní pral a bylo to i na něm vidět. Na tu postavu by se hodil spíše vyzrálejší a zkušenější Matt Damon. Prvních 30 minut jsem se docela nudil, však ono se taky nebylo na co dívat. Mladý Andrew pouze posiloval a běhal mezi soudem a občerstvením, kde v převleku kuřete nabízel hambáče. Až potom, co se začal rozvíjet vztah Ashtona a Michelle se na to "drama" dalo docela koukat. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Vzájemných objetí a setkání po tragických událostech jsme se dočkali už v několika snímcích. Tento v podstatě ničím nevyniká a režisér se zbytečně snažil o depresivnější vyznění pomocí rušivých berliček, jako je oddalování a přibližování obrazu atd. Navíc poprvé uvidíte, že Kutcher svou roli vůbec nezvládl, i když ke konci přišlo jakési zlepšení a důvěryhodnost. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdybych si v TV programu nepřečetl, o čem to bude, bylo by to asi snesitelnější. Vědět ale předem vyústění celého filmu, to je fakt na zabití. Člověk čeká zajímavé drama a místo toho dostane love story na pozadí tragické události. Kačera sem frkli asi jen proto, že má postelové zkušenosti s takhle starýma modelama. S nějakým schopnějším hercem by to bylo rozhodně lepší, protože ženské obsazení se už ani zlepšit nedalo (Kathy Bates stejně neměla co hrát). ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Film je uveden jako drama, ale osobně bych ho označil za horor. Hlavním zdrojem mého upřímného zděšení byl Ashton Kutcher, který se snaží se zaťatými zuby (a to doslova) ztvárnit postavu oplývající bohatým vnitřním životem. Celou tu hrůzu doplňovala babičkoidní Michelle Pfeiffer, se kterou náš prkenný hrdina navázal vztah. Producenti zřejmě měli za to, že život s postarší Moorovou Kutchera dostatečně kvalifikoval pro tuto roli a rovněž vyšli vstříct diváckému hyenismu, který si dodatečně propojí fikci s realitou a příběh tak dostane pikantní příchuť obživlých stránek Blesku. Další zářez na pažbu producentů, kteří vzali věci za správný konec a potopili slušný scénář. Na tomhle hřbitově už hnije pěkná řádka mrtvol. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Walter (Ashton Kutcher) se nechce s násilnou smrtí své sestry, a tak se vrací do rodného městečka, aby podpořil svoji matku a neteř při soudním sporu s vrahem. Na psychologickém sezení pozůstalých po obětích násilných činů poznává Lindu (Michelle Pfeiffer), jejíž manžel byl také zavražděn. Ač je od sebe dělí celá generace (Lindin syn je téměř stejně starý jako Walter), začínají mít k sobě až nebezpečně blízko ... Rozhodně nemůžu řict, že by film neměl co nabídnout. Jenže celé je to takové ošemetné - Ashtonovi jeho "smutek" nevěřím ani co by se za nehet vešlo - prostě ho mám zafixovaného jako playboye balícího mladé dívenky, a ne postarší dámy - ačkoliv, kdo jiný než Ashton Kutcher by měl vědět, jak na starší dámy zapůsobit, že ano. Na druhé straně Michelle Pfeiffer je ve své roli více než skvělá a hlavně na ní není ten věk skoro vůbec vidět. Prostě se nyní nějak nejsem schopen rozhodnout, jestli se mi tento film vlastně líbil nebo nelíbil, proto volím cestu zlatého středu.. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Film na hranici kýče (či spíše za ní). Jenomže: A) Život je mnohdy skutečně (nebo zdánlivě) nespravedlivý. B) Člověk chce být většinou hodný a normální. C) I když se snaží sebevíc, někdy to prostě nevychází. (2,5*) ()

Reklama

Reklama