Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Je to klidne drama, kde se dejou veci tak, jak je zivot nastrazi...a kdyz si uvedomite, ze by kazdy mohl napsat film podle smutne udalosti, co se mu prihodi, film by ztratil svoje kouzlo jako takovy. Ale to bylo jenom na zamysleni, protoze jinak se na to koukat da hlavne diky Pfeiffer i Kutcherovi. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10 ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Linda, která přišla o manžela, matka nezvládajíc svého hluchoněmého syna. A oproti ní Walter, kterému zavraždili sestru. Moc hezké, strhující drama. ()

Sgt.Pepper 

všechny recenze uživatele

V poklidném tempu za přítomnosti temné atmosféry a vlhkého počasí nám David Hollander předkládá své drama..příběh o dvou vraždách a několika svatbách..příběh není tuctový, sice trochu bez akce, ale mě oslovil..po Butterfly effect jsem se do Kutchera zrovna nezamiloval, o to víc mě uspokojil nyní..Michelle po třetí v řadě svede mladého kluka, už se těším na nějaký jiný úkol..překvapivá spokojenost.. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Filmy pochmurné, šedivé, chladné - moje nejoblíbenější. Možná, že film neměl takový spád jak bych si představoval, občas to na mě působylo moc pomale, něco tomu chybělo. Atmosféra byla skvělá. No, od Ashtona Kutchera jsem zvyklí na jiné typy filmu i když takový osudový dotek taky trochu vybočuje. Mě se líbil, jak zahrál, určitě bych si na něj nevsadil, ale on to prostě dal. Michelle Pfeiffer....co k ní dodat, furt je to kost a dost jí žeru. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Drama o lidech se všemi dobrými i špatnými vlastnostmi. Míša už stárne a její krásná tvář vadne. Naštěstí herecké výkony nevadnou a jsou skvělé a chůze Tondy Kačera byla super. Už jen za tu chůzi dávám pět. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Bohužel přespříliš dějových podivností a náhod. Jinak je to celkem milý film, poklidné drama, kde se opravdu hezky kouká na Michelle Pfeiffer, která asi nezklame nikdy. Sluší jí to moc. Vlastně jsem celý film sledoval jen kvůli ní a obě hvězdy jsou tedy určeny pouze pro tuto dámu. Jinak výběr herců, až na pár výjimek (Kathy Bates), nebyl úplně šťastný. Asi to jako celek brzy vyšumí z hlavy. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami a nakonec dal plný počet. Jednak fandím podobným námětům, které nejdou tak vztříc divákovi a pak se mi také líbilo samotné ztvárnění filmu. Bylo to syrové, použitím kamery, prostředím, málomluvností postav, podzimnímu počasí ... Je mi vlastně trochu líto těch, co je to nezasáhlo a myslí si, že jde o nudný a přehlédnutelný snímek. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dráma je fajn, ale nudná dráma - o dvojici, z ktorej jedna osoba je kura a zmoknuté k tomu..neoslovilo ma to, skôr hrozne nudilo. Bolo to také, akoby neucelené, také o ničom. A to som sa prinútila dopozerať to do konca. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Také jsem čekala romantický příběh, ale dočkala se jsem se slušného dramatu. Je to k nevíře, ale tohle je první film s Ashtonem Kutcherem, který jsem dosud viděla. Jeho herecký výkon mě neobyčejně zaujal. Možná proto, že jsem ho dosud nikdy neviděla hrát, že neznám údajně slabší filmy, ve kterých hrál, že mě celkem míjely zprávy z bulváru o jeho vztahu s Demi Moore. Je zajímavé, u kolika uživatelů tato Kutcherova minulost dokázala viditelně ovlivnit názor na tento film, a hlavně na jeho herecký výkon. Kdyby se mi chtělo spočítat, kolikrát je tato skutečnost zmíněna z celkového počtu komentářů, asi by to bylo velké procento. Já si naopak myslím, že svoji postavu zahrál opravdu dobře. Jeho Walter měl být nemluvný a uzavřený, jeho pocity vyjádřil pouhými pohledy, mimikou obličeje, tichým pláčem. Bylo to věrohodnější, než dramatická gesta a hysterické výlevy, které by byly určitě divácky vděčnější. Celý příběh byl velmi uvěřitelný, jednotlivé postavy i prostředí, jen jsem se po jeho skončení trochu zamyslela nad tím, jak se asi bude osud těch dvou odvíjet dál... Zajímavé komentáře: DJ Kritik, Efreeti. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

Marsello 

všechny recenze uživatele

Pfeiffer sa mi páči vždy a vždy ju vidím v poslednej dobe s mladými hercami. Je to snáď zámer, alebo ako? Na matku vek už má, ale tak nevyzerá. Zvládnuť výchovu dieťaťa, čo si čo- to prežilo, je ťažké na jednu ženu, a keď sa naskytne jeden mladík, schopný sa o túto úlohu podeliť, tak prečo nie. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Že Michelle Pfeiffer aj v 50ke dokáže zamotať chlapom hlavy, mňa nevynímajúc :) je známa vec. Ashton Kutcher sa tiež snažil. Celé to bolo výborné, prakticky bez hluchých miest. Taká malá americká realita bez huňatého psa a dokonalých rodičov. Kathy Bates si struhla bočnú rolu, kde nemala veľa možností sa prejaviť. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Odedneška můžeme Ashtona Kutchera považovat za skutečného profesionála. Pro autenticitu své role už herci udělaly mnohé - Renée Zellweger přibrala 10 kilogramů, Daniel Day-Lewis trávil své osobní volno na invalidním vozíku, Dustin Hoffman pracoval s autistickými pacienty, Anthony Hopkins navštěvoval vězení a soudní procesy, ale jenom Ashton si kvůli dokonalému ztvárnění mladíka majícího vztah se staří ženou (Michelle Pfeiffer) nastěhoval do ložnice o patnáct let starší Demi Moore :D „to sú veci, které cením“ ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Michelle Pfeiffer tu já dost můžu a Kutcher mi nevadí ba naopak...takže herecky jsem se na to těšil a i když jsem věděl že je to drama tak ten název mi přišel spíš že to bude nějaký romanták, ale neee opravdu se z toho vyklubalo dost kvalitní drama z koncem ktrý asi nikdo na začátku nečekal. Pro mě to jsou dobré 4* ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Konečně A. Kutcher v roli, kde má charakter. Mám ráda filmy u kterých téměř nedýchám. Tenhle je jeden z nich. Každá postava měla své vlastní kouzlo, všichni byli tak odlišní až byli vlastně úplně stejní. Konec byl pro mě překvapivý a přiznám se, že to se mnou tak zamávalo, že i ta slza ukápla.. 5* zcela oprávněně. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Ukázky slibovaly zajímavou romanci s tématem hodným filmového zpracování, ale film mi nabídl jen prázdné pohledy Ashtona Kutchera (mám ho ráda, ale tady se moc nepředvedl) a Michelle Pfeiffer, která s ním tak trochu manipulovala. Občas mě to nudilo, občas jsem se trochu vžila do kůže herců, a nebýt toho konce, který mě dojal, byly by to za 2*. Mohlo tu být trošičku víc nadhledu a humoru, ten jsem dost postrádala. ()

PetrH. 

všechny recenze uživatele

Tento příběh byl krásný, trochu mrazivý, trochu smutný,ale hlavně hodně zajímavý.Výborný filmový zážitek. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Drama s rozhodně odvážným námětem vyrovnávání se s následky násilné smrti bližního svého ve dou rozdílných rodinách. To, že Michelle nemá problémy s dramatickými rolemi není potřeba dlouho okecávat a je jako vždy krásně posmutnělá, ale musím uznat, že i Ashton se tentokrát snažil a v mých očích poměrně povedeně. Přesto to nestačí na víc než lepší průmer, chtělo to víc emocí, víc dramatických scén o smiřování se s realitou, víc zapracovat na rozplétání obou vražd - i za ten podmanivý hudební doprovod dávám - 70 % ()

Reklama

Reklama