Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Už zase ten pocit prázdnoty. Opravdu je pozoruhodné sledovat lidské osudy, jak dokáží sbližovat ty, kteří si prošli podobnými situacemi a stáli před něčím, co nemohli ovlivnit. Tento příběh mluví o věci, která se jen tak z mysli nevymaže. Nabírá na intenzitě, když si připomeneme tento fakt. Navíc film je natočen tak, že z něj přímo čiší melancholie. Aneb když se smutek snoubí s bezmocí, vznikne Vzájemná objetí. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Kvalitní drama, které má vše co k tomu patř. Má i své kvality, které se mu nedají odepřít, ale já prostě nejsem moc velkej fanda těchto snímků, tedy ne, že bych byl odpůrcem dramat, ale mám raději ty kvalitní, které se prvoplánově nesnaží útočit na divákovy city a city akademiků. Jako vždy jsem po půl hodině utrpení začal dělat něco jiného a jen a jen poslouchal tlachy, které jsou tím zásádním pro tento druh filmů, ovšem zde jsou naprosto nijaké, a až šokující konec mě zaujal. Po herecké stránce zaujme především Michelle Pfeifer, Ashton Kutcher jako vždy a všude absolutně prkení, ikdyž mu nelze odepřít, že se s touto rolí popral jak nejlépe mohl, Kathy Bates je tu jen do počtu a nemá tolik prostoru jako Kutcher a Pfeiffer, což je škoda. Za zmínku stojí snad ještě slušná hudba. Ovšem tímto končí. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Film o vyrovnaní sa so stratou blízkeho človeka. O tom, čo sme stratili a nie a nie sa s tým vyrovnať. O tom, že najväčší smútok sa skrýva v spomienkach a neskonale bolí. Nesmierne ma rozosmiala scéna dobročinného predaja a konflikt medzi Kathy Bates a psychológom. Vtedy s vás skutočne opadne napätie a život frčí ďalej. Myšlienka z filmu: "Výsledok súdu, na mojom smútku nič nezmení" Akcia: ** Hudba: ** Dramatičnosť: **** Vtiahnutie do deja: **** Realita: **** Romantika: ** ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

film který ukazuje, jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka, Michelle Pfeiffer je dobrá herečka a většinu rolí zahraje s přehledem, bez větších chyb a ani tady nezklamala, je to dobrý film, ale je to spíš na odpoledne se podívat, než celovečerní film. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Spíše tři a půl. Příběh, který je paradoxně vyprávěn hluchoněmým synem jedné z postav. Je to velmi slušné drama, akorát mi k tomu chyběl lepší konec. Celý film jsem čekala, kdo je vrahem, ale nějak se to více motalo kolem psychického rozpoložení hlavních postav. Ale je fakt, že jsme u dramatu, ne u Kriminálky Miami, tak to přehlédnu, každopádně musím říct, že se mi herecký výkon Ashtona překvapivě líbil a mnohem lépe se mi na něho koukalo, než v jakékoliv jeho rádoby komedie. A Michelle? Na svůj věk fakt kost! ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Všechny postavy mají něco společné - šeď každodenního života se proplétá se ztrátou nejbližších a shnahou vyrovnat se s tím. Postupně zjistí, že cesta vede skrz vzájemnou oporu, útěchu, motivaci...ne přes nějaký úbohý seminář. Tenhle film mě dostal. Když se oprostím od předsudků k hraní Ashtona Kutchera a motivaci Pfeiffer svadět v každem filmu mladší muže zjištuji, že tohle komorní drama má výbornou atmosféru a úžasnou hudební linku, která se line napříč celým snímkem a dokonale dokresluje smutek a hořkost bez východska. Takhle Personal Effects dokáže působit po celou stopáž..za tu konzistenci uznávám jeho kvalitu! ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Jemne plynúci príbeh s drsným pozadím. Ak na to nemáte náladu, bude vás to nudiť. Kutchera by som oželel, Pfeifferovej som to uveril a Kathy Bates vychutnal. ()

Forum. 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to Ashton tak přehrával nebo jestli to byl skvělý herecký výkon. Ten flegmatický 24 letý muž mě místy hodně sral ale zároveň si mě místy získával. Michelle to tady hrozně sluší a vypadá fakt dobře. Problém je , že trochu nemá co hrát ale při pohledu a na vitální padesátnici mi to ani nevadilo. Dějová linka je dobrá a s příběhu je vykopané maximum. Hudba je taky zajímavá nic méně kdyby více gradovala tak by to byl super silný příběh ze života. Takhle je to jen zajímavý nápad na který se časem zapomene. 75% ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Tento film ani Kutcher nezachránil.Dokoukal jsem to kvůli němu, ale nudil jsem se.Žádné velké emoce, žádný extra příběh, nic co by jsme jinde neviděli.40% za konečnou bitku Kutchera s domnělým vrahem. ()

Iswet 

všechny recenze uživatele

Povedený film režiséra Davida Hollandera zabývající se bolestnou tématikou - smrt blízkého člověka. Perfektní Michelle Pfeiffer, jenž svou roli zvládla na jedničku. O Ashtonovi se toto říct nedá. Obsadit do jeho role někoho jiného, tak by to nebylo vůbec na škodu. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Malo by to byť extrémne citydrásajúce, chlapi tomu prispôsobili scenár, réžiu, kameru, vizuál, len na mňa to nejak nezabralo, aj keď neviem jednoznačne povedať, čo ma na tom rušilo najviac, ale určite nie Ashton, jasné, viem si predstaviť na jeho mieste lepšie typy, možno je to daň za jeho doterajšie zaškatuľkovanie v ľahších žánroch, ale s rolou bojoval a snažil sa, len tentokrát to akosi nevyšlo, takže 60%. ()

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele

Takový Titanic pro homosexuály. Čekal jsem většinu filmu, jak odněkud vytryskne gejzír hnědé lásky a porozumění. Rozuzlení díla ve stylu Lexe Barkera bylo nakonec taky takové polovičaté. ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Najviac trpia tí, čo ostanú.... Toto nie je priemerná silená fraška, ale ani vrchol emocionálneho zachytenia vnútornej drámy jedinca. Stojí za to pozrieť si túto drámu. Nie je to žiadne love story.75% ()

Spike86 

všechny recenze uživatele

Opravdu nečekaně pěkný film. Sice je tempo občas až moc pozvolné, ale je to dobře natočené a na mě to zapůsobilo. Citlivý komorní příběh o vyrovnávání se s odchodem blízkých a sblížení se s jinou osobou přes tyto společné trable. Závěr byl povedený a zvedl ještě moje výsledné hodnocení. Hudba také nebyla k zahození. 79% ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlela, jestli dát 2 nebo 3 hvězdičky...přestože jsem od toho čekala hodně, celkem mě to nudilo...ale konec mě utvrdil v tom, že 3 hvězdy :-) ()

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Příšerný film. Tohle může bavit snad jen někoho, koho potkal podobný osud jako hlavní představitele. Pravděpodobně ale ani takové lidi ne, protože realita bude podle mě úplně jiná, ač se film snaží vytvořit dojem realistického syrového pohledu na věc. Fakt hrůza. Nebudu dávat víc bodů jen kvůli respektu k zavažnosti řešeného problému. ()

awerto 

všechny recenze uživatele

Aj napriek herecky nie velmi schopnemu Kutcherovi, velmi dobra drama. Musim suhlasit s Bartom, ze grimasy, chodza alá mentalne postihnuty nepresvedcia o ziadnej vnutornej emocii. Michelle ako vzdy okuzlujuca s vyborne chytenym remeslom v rukach. Napriek prkennosti Kutchera - ktory bol najslabsim clankom filmu - som dal 4 hviezdicky. Pribeh je vykresleny dobrym okom, ktore neprikrasluje, ale zarezava tam, kde to ma boliet. ()

Reklama

Reklama