Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Hustý.Těžký film,který přesto velmi lehce plynul.Ashton překvapil(příjemně) dobrým hereckým výkonem,jeho postavu jsem mu uvěřil.Konec trochu tradiční,určitě je někde i režisérská nebo scénáristova verze. ()

bicyklista 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher to zahrál úžasně, hrál přesně tu postavu, kterou měl ztvárnit, nic víc, nic míň a naprosto dokonale. Film má překvapivý závěr, už jsem myslel, že to skončilo zase špatně, ale ... Super, milý, vážný film a přitom ne slátanina hrající na city víc než je nutné a snesitelné :-) ()

bastabasta 

všechny recenze uživatele

Jak už tady bylo řečeno, film měl velký potenciál, ale zůstal tak trochu na půli cesty. Hlavně, co se týče herců. Ashton se sice snažil, ale nedokázal se s rolí úplně sžít. Michelle sice odvedla profesionální práci, ale nějak jsem ji ten "těžký život " nevěřil, snad za to může i její typové zařazení. I tak jsem po skončení filmu, díky slušnému scénáři, nějakou dobu o něm přemýšlel, takže potud v pořádku, ale mohlo to dopadnout líp. ()

Reklama

Reklama