Reklama

Reklama

End After 9

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1966, 1 min

Režie:

George Maciunas

Obsahy(1)

Černobílý krátkometrážní film od zakladatele hnutí Fluxus. Téměř po celou dobu je na černém pozadí bíle napsané "End After 9". (zdeny99)

Recenze (46)

Toxie odpad!

všechny recenze uživatele

To nemůže být víc než odpad. Vždyť je to blbost a ten kdo v tomto hledá nějakou myšlenku, tak je snad šílenec jako sám autor. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Fakt nejsem fanoušek experimentálních nesmyslů, moderního umění neumění a podobných pi.. Ale tohle je cosi.. cosi fakt působivýho a vůbec netuším proč.. To měl být asi účel, a ikdyž nemůžu uvěřit, že to říkám, na mě to zafungovalo... ()

redalert21 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslel sem ze muze byt od Maciunase horsiho nez 1000Frames, ale End After 9 to dokazalo...no proste nic, nula, hruza, co to vlastne melo znamenat tyto "experimenty" fuj ()

kedluben odpad!

všechny recenze uživatele

uf tak to snad ne. nebo že by to byla ryze intelektuální záležitost, jejíž rozměr nejsem schopen, díky mé zjevné omezenosti, plně posoudit? jedná se snad o dílo bez hranic, které nás může utopit jako příval ryzího jsoucna? moje povrchnost zřejmě dokonale potopila můj smysl pro nefalšované umění. ()

glum88 

všechny recenze uživatele

Film který si vůbec na nic nehraje , žádná skrytá propaganda , žádný slibování že uvidíte nejlepší film roku a podobně , Maciunas slíbil konec před devátou a to taky splnil . K žánru bych prosil přiřadit -Komedie- protože sem se pobavil jako nikdy . Na ten první dojem po skončení nikdy nezapomenu . Co to kurva je ? Pustil jsem to ještě jednou a (POZOR SPOILER) kontroloval jestli mi třeba mezi problikávajícími čísly něco neuknilo , ale nic . ()

kyknos 

všechny recenze uživatele

Minimalistický snímek s téměř diskordiánskou pointou. Na původním médiu jistě působivější než na YouTube. ()

Reklama

Reklama