Reklama

Reklama

Walk All Over Me

  • Austrálie Walk All Over Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Alberta (Leelee Sobieski) utekla z malého městečka do nového života ve velkoměstě. Vyhledala jedinou osobu, kterou ve městě zná - Celene (Tricia Helfer), její bývalou chůvu, která nyní, jak se ukáže, pracuje ve svém bytě jako domina na plný úvazek. Alberta, upnutá na peníze, se rozhodne vypůjčit si její identitu a shrábnout tak její výdělek, který činí 300 dolarů za hodinu. Její první klient Paul (Jacob Tierney) není takový, jaký čekala a jejich "rande" se přesouvá do jeho bytu, kde je čeká jeden velký problém ... (ČSFD)

(více)

Recenze (19)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Leelee Sobieski ještě před tím než se vdala si střihla roli dominy, aby věděla, zda jí úloha manželky bude vyhovovat. Jako Leelee je k sežrání ať už s bičíkem nebo bez něj, ale tady hrála fakt takovou pipinku co čeká na zob až mě z tohoho bolelo podpaždí. Samotnej film je spíš taková blbinka co se jakože hodně zamotává, aby jsme s napětím čekali na to jak se to celý vymotá a kupodivu to docela to fungovalo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Leelee Sobieski je jednoduše skvělá. Celou dobu jsem jí tak nějak sledoval jedním očkem, ale tohle je první film, kde získala hlavní roli a byla ve filmu prakticky v každé minutě. Tak si jí člověk musel všimnout, protože je krásná a hrozně hezky se na to trdlo, které hraje, kouká. Příběh už je docela bláznivina, ale když by to šlo, klidně bych k němu přidal i prvky komedie, protože tenhle film se jinak ani brát nedá. Pokud máte rád herečky a libujete si v Leelee, tak je tenhle film povinnost, protože tam ještě s kolegyní hraje dominu a hraje ji zatraceně skvěle. Ten armádní obleček jí vysloveně sluší! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budu ti podlahou. Tvou podlahou. Můžeš po mě chodit, jak po koberci." Submisivní choutky nemám, takže kdyby mi nějaká slečna ve vysokých kozačkách začala rozkazovat, abych jí dělal psa, tak jí za to nezaplatím 300 dolarů za hodinu, ale rovnou ji pokoušu. To však nic nemění na tom, že pro slečny v latexu má mé oko jistou slabost a to je taky jediný důvod, proč jsem se na tento snímek podíval. Já i mé oko jsme však byli oklamáni, protože nemehlo Alberta mě svými přehmaty neustále štvalo a jeho pokusy o dominanci zaváněly trapností. Tak alespoň naštvaná Celene a nahý Spencer mě pobavili, ale jinak ta gangsterská historka stála spíše za odzívnutí. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Walk All Over Me obohacuje klasické žánrové schéma hledání ukradených peněz o skutečnost, že hlavní hrdinka se z nedostatku finančních prostředků vydává za dominu. Dost vtipná a vkusná komediálně thrillerová záležitost baví taky díky věčně vykuleným očím Leelee Sobieski, které latex a velké výstřihy zjevně sluší. :o) 70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět Leelee Sobieski v těsném korzetu, má šanci, ale jinak je to pouze průměrný thriller, o tom, jak se naivní holka do průseru dostane. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco zábavná vec, ak pristúpite na "no-brain" hru..Nemá význam riešiť zmysluplnosť deja, konanie postáv a čokoľvek iné, je to film na úrovni televíznej zábavy...ale oceňujem tú zámernú nadsázku a uvoľnenosť... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uloupené prachy, partička lehce pošahaných gangsterů, jedna domina a její kámoška pokladní, co si na večer latexovou živnost tak trochu vypůjčí. A taky je tu jeden hodně submisivní pán. S touhle žánrovou jednohubkou nebyl ten nejmenší problém. Všechno do sebe zapadalo jak ve švýcarských hodinkách, partička dobře napsaných postav byla správně ulítlá a herectvo bylo bez výjimky na vysoké úrovni. No a Leelee Sobieski mě tím svým výstřihem zvedala krevní tlak. Už by se taky mohla někdy odhalit. 75% ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Lehce nekonvenční počin přeplněný zajímavými postavičkami, které se chovají podle předem neurčených vzorců, takže z toho nakonec vyleze neskutečně příjemná pakárna v tom nejlepším slova smyslu. Příběh o ovládaní jedněch lidí druhými je vykreslen ve všech možných kategoriích: silný ovládá slabého, inteligentní hloupého, svéprávný nesvéprávného, sexuálně nadřazený svého podřazeného. Celkový feeling je originální a velice záživný bez hluchých míst. Navíc Leelee Sobieski její PŘEDNOSTI nikdy neslušely víc než zde, a to přímo v latexovém kostýmku… ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

45%. Slabě zahráno ze všech stran. Scénář je děravý jak cedník, všechny postavy se chovají hodně nelogicky. Kdo se téší, že uvidí nějaké dominy v akci, tak se nedočká. Zobrazení pár kožených pomůcek, trošku latexového prádla a jednoho štěkajícího ubožáka, je opravdu žalostné. Celá věc s dominou působí jako laciný ftip. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Podívná směsice žánrů, které nikdy nejsou úplně dobré - u komediálních fází jsem se moc nenasmál a dramatické postrádaly skutečnou hloubku. Nicméně jsem se bavil po většinu času slušně a imponuje mi, že se film nesnižuje ke klišé. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Leelee Sobieski v roli dominy je rozkošná. První půl hodina filmu, která je vysloveně komediální je naprosto dokonalá. Zejména ze scény, kde Leelee Sobieski dělá své první a velmi nesmělé krůčky coby domina, jsem nemohl spustit oči. Další děj filmu už je spíše klasická kriminálka, která přesto, že rozhodně nelze zařadit do středního proudu, svým provedením padá do šedi průměru. Celkově to vidím tak na 70%, což je po velmi slibném začátku docela škoda. ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

A tak prečo nie? Dám 3 zvjozdy, lebo som sa miestami vážne seriózne pochechtával. Je to debilina ako hrom, ani komédia, ani thriller ani dráma, ale... napriek tomu to na istej úrovni akosi funguje. Zabával som sa najmä na interakciách "bratov gangsterov". Alberta (Leelee) ma miestami svojou "teliatkovosťou" vyslovene srala, ale zasa sa na ňu dobre pozeralo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ale jo, čekal jsem větší blbost. Tady se nemůže člověk moc zamýšlet nad smysluplností děje, ale jako taková lehce detektivní komedie/parodie to nečekaně docela funguje. Alberta (Leelee Sobieski) po útěku z nějakého zapadákova vyhledá bývalou chůvu Celene (Tricia Helfer), která se kdoví proč živí jako domina. Alberta je tím zpočátku trochu překvapená, ale že by se jí počínání Celene nějak příčilo, se úplně říct nedá, tak ji nenapadne nic lepšího, než se s vidinou rychlého výdělku nasoukat do jejího oblečku, který je jí teda trochu fest, hlavně v jistých partiích asi tak na půli cesty mezi spodním koncem žeber a klíční kostí a vydávat se za ní a na dominu si zahrát taky. Zpočátku jí to jde dost nesměle (ale moc hezky se na to kouká) a pak se první "rande s otrokem" nějak zvrtne a potom už to jede tak nějak samospádem v podobě honby za ukradeným půl milionem dolarů - tedy kanadských. Myslím, že jak Leelee Sobieski, tak i Tricia Helfer si to docela užívaly. Vznikla z toho taková lehká oddychová podívaná za poctivé tři*. A tak nějak nevím, jestli Tricia Helfer byla víc k sežrání jako domina, zdravotní sestra nebo strážník:). P.S.: Leelee Sobieski jsem doteď neznal. Jsem sám, komu docela silně připomíná Chloë Sevigny?:) ()

jafuska odpad!

všechny recenze uživatele

nudný film, atmosféra podivná, holka byla dost podivná, pro mě těnto film není,ale komu se líbí tento žánr, proč ne. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Absurdní film o ženské, která je tak blbá, že tykev vedle ní je něco jako chytřejší brácha Einsteina. Ostatní postavy jsou na tom lépe. Ale jen o malý kousek. A není to žádný z žánrů zde uvedených. Je to komedie, která ale není zábavná ani směšná. ⬇️ 12% ()

PunyHumanNo2 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za výstř... ne ani tu si to nezaslouží. Film příliš nepobaví, úsměv se vám na tváři objeví leda máte-li zálibu v gangsterech trpících fobií z pánského přirození nebo v blondýnkách oděných do uniformy ušité ve východním bloku. A pokud se vám líbí Leelee, tak i In the Name of the King je lepší volba. ()

Reklama

Reklama