Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malému kung fu géniovi je teprve sedm let. Přesto mu zbývá už jen jediná zkouška. Když ji složí, stane se skutečným mistrem a může vyučovat šaolinské bojové umění. Jenže jeho poslední soupeř je japonský samuraj, který před lety sešel z cesty. Může obstát malý chlapec proti dospělému muži? Vítězem bude ten z nich, který pochopí, v čem je opravdová síla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Větší kokotina se fakt jen tak nevidí!! Banda vymaštěnejch šikmovokejch mamrdů běhá po městě a vyvádí kraviny. Těžko říct, kdo z nich je víc napěst. Každopádně vede nejspíš titulní kung pako. Kdo proboha může platit za podobný sračky???! ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jak někoho napadlo natočit japonský film pro děti v hlavní roli s čínským chlapcem, co neumí japonsky fakt nevím, ale ok. Že se tam ke konci narve spousta laciných a hnusných digitálních triků, taky ok. Dětem se to může líbit. A ten zbytek? Vlastně všechno by mohlo být pohledem dětí ok, ale pro mě jako dospělého musím říct, znovu už ne prosím. Přesto, jsou daleko horší filmy, takže malým dětem, které baví bojové umění to s klidem pustit můžete. ()

smartynaf 

všechny recenze uživatele

...dětem se to líbí, nevím kde to vzaly. Otázka je, zda to pro ne není nebezpečné! Mno horší než teletubbies, nebo nekonečný příběh 3 to není. To maji úplně zakázané. :-) ()

Reklama

Reklama