Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu hlavní hrdinky, která je jakožto šlapka a bordel mamá až směšně nevěrohodná. Neznámá Katherine Waterson se s tou svou usedlou imagií do role prostě vůbec nehodila. Špatné zvolení herců je právě tou největší chybou filmu, zpracování pak také není dvakrát zajímavé. Co kromě tématu prostituce ale potěší je určitě konec, kdy ta kráva dostala co proto. Takže za pocit zadostiučinění dávám 3*. :)) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ukázkový příklad toho, jak se i přes dobrý námět může film stát naprostou kravinou (když to řeknu slušně). Začátek vypadal nadějně, ale to co se z toho vyklubalo...to je prostě demence o ničem. Většinu filmu jsem se nudila, ale kvůli nápadu- ze kterého by se dal vymyslet dobrý děj- dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Na Babysitters jsem narazil úplnou náhodou a po zhlédnutí mohu říci, že toho nelituji. Má to odvážnou a originální zápletku, slušné herce i scénář*. Ano, scénář je s hvězdičkou, protože bohužel funguje pouze do dvou třetin, závěr je podle mého nezvládnutý. Čekal jsem trochu dramatičtější vyvrcholení, celkové vyznění snímku je velice slabé a působí nereálně.(Každý máme svůj tajný život - ale dělat z organizovaného šlapání jen takovou boční tajnůstku, na kterou se bude vzpomínat?). Je tu ale i přesto dost silných scén, a ty 3* si to zaslouží. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jedeme do pekla ??" - "Jo !!" Holky na hlídání přes veškerou tak trochu upocenou snahu, ne těch děvčátek, ale duchovního otce filmu, režiséra a scénáristy Davida Rosse, za velmi průměrnou záležitost, což nutně vzhledem k síle tématu zamrzí, s ohromným množstvím nesmírně nesympatickým postav, o hercích ani nemluvě, když Ross rozhodně diváka netrápí pohledem na nereálné umělohmotné barbíny, i když Katherine Waterston v roli Shirley Lyner je hodně sexy, prostě lolita, což tedy v důsledku vnímám rozhodně pozitivně, který svým námětem nedokáže nezaujmout, ovšem se svižně plynoucím dějem najednou paradoxně ztrácí dech, stále více a více nudí, v důsledku pouze klouže po povrchu, sem tam zlehka naťukne hlasitě se nabízející zvrat, nakonec však ten prvotní strach z prozrazení, který mohl lepší gradací udržet divákovu pozornost, prostě jen tak vyšumí do ztracena, aby ke konci, kdy už ztracený David Ross jasně ukazuje, že natočil jen drama pro teenagery, The Babysitters shořely jako papír.. Velmi dobrá kamera Michaela McDonougha, ten se rozhodně dost snaží, silně kontrastuje s nulovým soundtrackem Chada Fischera, který však o rok později hodně překvapil svojí hudbou k Blackovu Rockerovi, což jen dokládá, jak David Ross, který si vyloženě libuje v tématu vzájemné koexistence dospívajících děvčat, už svým scénářem k teenagerskému horůrku Lesy dost naznačuje, svoji šanci promrhal, a já už se tak jen při závěrečné pasáži modlím, aby ta malá mrcha Nadine, kterou si s chutí zahrála Halley Wegryn Gross, přeci jen přepadla přes okraj mostu a přizabila se, a přišel tak alespoň trochu důstojný posun, k ničemu převratnému však nedojde, a je po všem.. Velká škoda !! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dámy pozor, tahle hlídací agentura Vám nejen pohlídá děti, ale i sexuálně uspokojí Vašeho muže. Provokativní režijní prvotina Davida Rosse dá středoškolačkám návod jak si ke kapesnému přivydělat nějaké drobné vlastním tělem. Ale pozor, nesmí Vám to přerůst přes hlavu, jako hlavním hrdinkám tohoto dramatu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama