Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

choze 

všechny recenze uživatele

Že jsou americké středoškolačky vychcané všehoschopné kurvy je díky řadě drzých, cynických a politicky nekorektních, ale aspoň pro mě nepříliš zábavných filmů známá věc. Tenhle jejich nejnovější přírůstek má slibně našlápnuto, ale výsledek je unylý až otravný a celá ta situace a poněkud rychlý vývoj uťápnuté hrdinky krajně nevěrohodné. A takový to mohl být pěkný thriller. Jó, na americkém předměstí tam to žije. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu hlavní hrdinky, která je jakožto šlapka a bordel mamá až směšně nevěrohodná. Neznámá Katherine Waterson se s tou svou usedlou imagií do role prostě vůbec nehodila. Špatné zvolení herců je právě tou největší chybou filmu, zpracování pak také není dvakrát zajímavé. Co kromě tématu prostituce ale potěší je určitě konec, kdy ta kráva dostala co proto. Takže za pocit zadostiučinění dávám 3*. :)) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak fádne, nezaujímavo s priemerne spracovať tak potenciálny, silný a nabitý námet je hriech, dokonca aj s neznámymi hercami a ako televízny thriller to mohlo byť dobré, keby sa režisér a scenárista nebál; pre milovníkov teen prsíčok možno na pár miestach zaujímavé, pre milovníkov dobrých filmov však "nikoliv"; ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Sexuálne horúci film? Asi len pre tých, čo majú plný prehliadač záložiek na teen stránky. Silný námet, slabé spracovanie. Dievčatá veľmi rýchlo pochopili, o čom to celé je :( Ale keď si chceš predsa zarobiť na výšku... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sex za prachy si středoškolačky s pevnými ňadry prostě užívají. Jiné téma tady nevidím a s americkou středoškolačkou bych teda radši nešel. ----- Hodně zvláštní film, který působí jako náborový propagační snímek pro holky, které si při hlídání dětí chtějí přivydělat sexem.   O ničem jiném to totiž skutečně není. Středoškolačky s pevnými ňadry zjistí, že přivydělávat si jako babysitter, tedy holka na hlídání dětí nenese tolik a není u toho tolik zábavy, jako když u toho posléze (samozřejmě když už děti spí) provozují sex s tatínkem. A holky si to prostě užívají a ještě za to dostanou prachy, no nejděte do toho.   Takže se omlouvám, ale tato krátká recenze bude skutečně hodně krátká, protože k tomuhle dílku těžko něco říct, asi podobně jako ke Kameňákům, které z filmového hlediska taky prostě posuzovat nejde. Nejde tu o kameru, nasvícení, herecké výkony, střih, hudbu... Ale jako u Kameňáků jde jen o pobavení mas, tady jde o zábavu jen trochu jiného kalibru. Disk načne otravný protipirátský trailer, upoutávky na filmy Síla odvahy, Nebezpečný cíl a Nestyda, v menu najdeme dalších 5 upoutávek, ale jinak nic dalšího. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby se použily vice sexy holky a lepši hratelnost celého příběhu nějaká ta hvězda by přibyla ale tohle bylo cele až moc prkenite , středoškolačky co jsi chcou vydělat peníze pomoci sexu a nakonec jim to vše přerusta přes hlavu, aš jim doslova hrabe, cele až moc nemotorne. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Holky na hlídání aneb co se děje na americkém předměstí. Úvodní zápletku snad očekával každý, kdo se podíval na plakát k filmu. Ovšem dramatické prvky tento snímek opravdu nemá. Nejhorší na celém filmu jsou dialogy. Ať se na mě prosím nikdo nezlobí, když řeknu, že lepší dialogy by napsala moje pětiletá ségra. Navíc každý jednotlivý herec je krajně nesympatický a tak výběr herců stojí za pendrek. Veškeré poselství, které film má tak přijde absolutně vniveč. Drama bez dramatu. (38 %) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekala a hodně mě to překvapilo. Hned mě to vtáhlo do děje a všechno jsem to dost prožívala. Zaujala mě hlavní hrdinka. Byla taková tajemná a to se mi líbilo. Film úplně na 80% to není, ale 70% určitě. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jedeme do pekla ??" - "Jo !!" Holky na hlídání přes veškerou tak trochu upocenou snahu, ne těch děvčátek, ale duchovního otce filmu, režiséra a scénáristy Davida Rosse, za velmi průměrnou záležitost, což nutně vzhledem k síle tématu zamrzí, s ohromným množstvím nesmírně nesympatickým postav, o hercích ani nemluvě, když Ross rozhodně diváka netrápí pohledem na nereálné umělohmotné barbíny, i když Katherine Waterston v roli Shirley Lyner je hodně sexy, prostě lolita, což tedy v důsledku vnímám rozhodně pozitivně, který svým námětem nedokáže nezaujmout, ovšem se svižně plynoucím dějem najednou paradoxně ztrácí dech, stále více a více nudí, v důsledku pouze klouže po povrchu, sem tam zlehka naťukne hlasitě se nabízející zvrat, nakonec však ten prvotní strach z prozrazení, který mohl lepší gradací udržet divákovu pozornost, prostě jen tak vyšumí do ztracena, aby ke konci, kdy už ztracený David Ross jasně ukazuje, že natočil jen drama pro teenagery, The Babysitters shořely jako papír.. Velmi dobrá kamera Michaela McDonougha, ten se rozhodně dost snaží, silně kontrastuje s nulovým soundtrackem Chada Fischera, který však o rok později hodně překvapil svojí hudbou k Blackovu Rockerovi, což jen dokládá, jak David Ross, který si vyloženě libuje v tématu vzájemné koexistence dospívajících děvčat, už svým scénářem k teenagerskému horůrku Lesy dost naznačuje, svoji šanci promrhal, a já už se tak jen při závěrečné pasáži modlím, aby ta malá mrcha Nadine, kterou si s chutí zahrála Halley Wegryn Gross, přeci jen přepadla přes okraj mostu a přizabila se, a přišel tak alespoň trochu důstojný posun, k ničemu převratnému však nedojde, a je po všem.. Velká škoda !! ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Na Babysitters jsem narazil úplnou náhodou a po zhlédnutí mohu říci, že toho nelituji. Má to odvážnou a originální zápletku, slušné herce i scénář*. Ano, scénář je s hvězdičkou, protože bohužel funguje pouze do dvou třetin, závěr je podle mého nezvládnutý. Čekal jsem trochu dramatičtější vyvrcholení, celkové vyznění snímku je velice slabé a působí nereálně.(Každý máme svůj tajný život - ale dělat z organizovaného šlapání jen takovou boční tajnůstku, na kterou se bude vzpomínat?). Je tu ale i přesto dost silných scén, a ty 3* si to zaslouží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale zpracování je vcelku fádní. Katherine Waterston sice nevypadá špatně, ale tahle role ji vzhledem k jejímu zjevu šedé myši moc nesedí. John Leguizamo je výbornej, vedlejší role nejsou zlé a dokonce se tam mihne i Alexandra Daddario. Ale děj jako takový působí nevěrohodně a čekal jsem asi o něco víc. Pokud pominu úsměvnou pointu, tak konec vyšumí dost do ztracena. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jedno sa musí nechať...hneď ma to zaujalo svojim nápadom...a film mal svižný dej a rýchlo to uplynulo...dobrý jednoduchý a nie tak sexy ako sa hovorí film ()

italka63 

všechny recenze uživatele

To se vezme typická výše IQ mladých, rádoby hezkých Američanek a řečeno -protřepat, nemíchat - a se zdviženým obočím se to dá sledovat. Pánové se chovají, tak jako je předpokládáno a holky rozjedou byznys.Kdepak jen tak hlídání dětí... Ale konec dost nereálný -tak si tak visíte ve hlavou dolů ve vzduchu, kámošky vás drží....a pro jednu závěrečný šok:-) A přesto se to dalo zkouknout:-) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

No fíha zažiť toto v skutočnom živote tak všetky postavy by potrebovali poriadny preplex a hlavná hrdinka Shriley kludne aj po holom zadku. Aby sa vďaka jednému "nezáväznému" sexu stala mladou pasáčkou no silné káva. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

"Šikovný" návod, jak si v době ekonomické krize založit "živnost", přibrat "partnery", rozjet "firmu", vypořádat se s nekalou "konkurencí"...a nakonec dospět k (přinejmenším) morální kocovině, protože ať se na to díváme z kterékoli strany, o nic jiného než o popásání spolužaček nejde. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

No nebolo to bohviečo.Chýbalo to mu niečo čomu sa hovorí vyvrcholenie (filmu samozrejme :D).Snaha bola ale to tentokrát nestačilo.Človek nemal čas pri sledovaní ani sa nad ničím zamyslieť lebo film smeroval k rýchlemu koncu. ()

Reklama

Reklama