Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bill oplatí Sookie laskavost tím, že ji zachrání před pomstou Rattraysů a zhojí její rány vlastní krví. Dívčiny smysly se tím posílí. Poté, co je Bill pozván domů a setká se s Jasonem a s rodinou, stráví se Sookie noc. Skončí spolu v jeho zchátralém příbytku, kde se Bill ubrání prvotnímu upířímu pudu. Později, když se dívka k Billovi vrací, je uvítána houfem jeho krvežíznivých kamarádů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Sookie je zbita a zkopaná od Rattraysů, ale Bill ji dokáže pomoci. Feťáky zabije, a jí samotné, velmi, snad i smrtelně zraněné, dá napít své vlastní krve. Od té doby, co jí ji dal, cítí vše mnohem intenzivněji. Sám Bill se jí svěří, že ji dokáže na dálku vycítit, a že bude více rozvášněná. Upír také půjde na návštěvu k Sookie, a střetne se jak s její milou babičkou, tak i drzým bratrem a kamarádkou Tarou. Sookiin bratr Jason je obviněn z vraždy upíří prostitutky, ale nakonec zůstává nevinný. Bill se ubrání své touze vysát Sookie. Ta ho totiž z touhy políbí, a tím rozvášní. Je zabit reverend odporující uznávání upírů. Při návštěvě Billa se Sookie seznámí se třemi upíry. 95 procent. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší než prvý diel ale v pohode. na začiatok uvidíme fajn útok na dvoch zmrdov, potom zoznamovačka s našim vampírom a záver kde sa ukazuje, že zrejme šéfka upírov v senáte je pekná kurva. Ale teoreticky to môžu byť aj ľudia ktorý maskujú útoky aby to vyzeralo, že sú to upíry. Šak uvidíme. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama