Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ochromená Sookie hledá útočiště před přáteli, kteří se staví proti ní, i před hlasy v sousedství. Jason, který se oboří na svou sestru i na Andyho, bojuje s příznaky návyku na V juice. Tara se brání sblížení se svou matkou Lettie Mae, která se chce zbavit svých vnitřních démonů a potřebuje dceřinu pomoc. Sam a Tara utvoří spojenectví při společném hledání "něčeho skutečného". (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Koná se pohřeb Sookiiné babičky. Sama Sookie je velmi zdrcená z jejího úmrtí, a prožívá sužující období. Díky Billovi krvi, jež v ní koluje, si upír dokáže ihned uvědomit, když se jí něco děje, a proto, ve chvíli, kdy volá ze snu jeho jméno, za ní ihned přijde. I přesto si ale od ní udržuje slibovaný odstup, a tak téměř všechen čas stráví se svým šéfem Samem. Sookie už nedokáže kontrolovat svůj vnitřní dar, a tak se raději rozhodne být sama. Jason se zbavuje návyku na upíří krev, ale moc se mu to nedaří. Přivede na pohřeb babičky nenáviděného strýce, a ztratí dávku krve, na níž se stal závislý. Šerif a jeho kolega vyšetřují podezřelé. Tara neodpouští matce, ale nakonec si ji najde. Rozhodne se milovat se se Samem. Stejně tak nešťastný Jason opět propadne sexuálním touhám. Sookie v noci provede nečekané rozhodnutí a plná vnitřní touhy zajde za Billem. Dovolí mu, aby se z ní napil, a stráví s ním svoji první sexuální noc. 95 - 100 procent. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taká epizódka ktorá dejom vpred veľmi nepohla ale objavil sa nový rodinný príslušník, zistili sme, že Jason je asi v prdeli a ten záver bol síce fajn erotický ale mohli si odpustiť tých záverečných cca 5 sekúnd. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama