Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzrazení Sookieniných bolestných zážitků z dětství přiměje Billa k akci. Tara se sice tváří skepticky, ale souhlasí s tím, že matce zaplatí očistné vymítání démona. Jason, který pátrá po V juice, jede do Fangtasie, kde se setká s mladou dobrodružkou jménem Amy. A trio chlapíků si hodlá vynutit spravedlnost na partě upírů, kteří se střetli s Merlottem při hledání svého druha Billa. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď si navyknete na tú pomalosť tak postupne si všímate kvality seroša i bez nejakej extra akcie. Máme tu cool talk vo vani, zaujímavú Jasonovu linku, vyháňanie démona(dosť podarené) a podpaľačstvo ala GTA SA. Jo a celkom zaujímavý Samov beh. Síce nechápem čo sa deje ale verím, že postupne sa to rozuzlí, plus seroš ma začína baviť. Hej a vyradenie toho starého ujca bolo fajn. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Sookie s Billem prožijí svoji první sexuální noc a ta jí připadá jako to nejlepší, co kdy zažila. Celý den je šťastná, dokud se nestane obětí upírů, kteří přijdou k ní do baru. Bill jí sice zachrání, ale poté dobrovolně přejde na jejich stranu a spolu s nimi odejde. Z toho je Sookie zmatená, a tak se staví u něj doma. Do rána se však Billa nedočká. Jason neuspěje s žádostí zisku upíří krve u Laffayeta, a tak se vydá do upířího baru. Tam potká Amy, která mu ukáže nejenom své vědomosti o zážitcích z krve, ale i své tělo a nové vědomosti o účincích svůdné drogy. Tara jde s matkou k jakési čarodějnici, a ta údajně zničí démona v matčině těle. Odvážní muži provedou zřejmě úspěšný atentát na čtveřici upírů. Když jede ráno vyplašená Sookie k jejich domu, jsou z něj vynášeny čtyři rakve s neidentifikovatelnými ostatky těl. Je mezi nimi i Billovo? 100 procent. ()

Reklama

Reklama