Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující vražda přivede Bon Temps do varu. Vztah Sookie a Billa prochází zkouškou, když dívka zjistí, že je předkem Jessicy a byl zapleten do smrti jejího strýce. Sam si vzpomíná na setkání s Maryann, když mu bylo sedmnáct. Jasonovi spadne do klína nečekaná výhra a dva nepřátelé zjistí, že sdílí tajemnou kobku a možná i stejný osud. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

franya69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii je pro mě začátek druhé těžké zklamání. Žádná akce, jediná vtipná hláška za celej díl, plno blbejch zbytečnejch kecůl a z vyhlášenýho zábavnýho prcátora se stal pánbíčkář... to mě poser, druhá hvězda byla za poslední scénu v kobce, jinak to bylo za jednu. Jestli se to brzy nevrátí do zajetých kolejí, tak s tím asi přestanu ztrácet čas. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Bill učí Jessicu, jak pít Syntikrev, a přitom má setkání se Sookie. Ta se dozví, že zemřel její prastrýc, jenž Sookie v dětství ubližoval. Peníze, jenž jí odkázal, dá raději Jasonovi. Ten vstoupil do církve Slunce, a ta mu zcela pozměnila vnímání života. Přeje si nastoupit i do kroužku pro přednášející. Sookie ale jméno církve zatají, přeci je, vyznává chránění lidí a smrt upírům. Sookie se seznamuje s Jessicou, a nakonec Billovi odpustí za to, že ji zabil. Jessica nakonec přeci jen může být zkrocena, ač stále touží po svobodě a pití lidské krve. Sookie se dozví, kdo zabil jejího strýčka. Byl jím Bill. I to mu ale, když se jí svěří, jak ji miluje, odpustí. Prožijí spolu další krásnou noc. Laffayete a jeden muž, kterého zná, jsou u Erica ve sklepení, kde pracují jako otroci. Zemřela i Miss Janette, a to je jak především pro matku Tary zničující zpráva. Sama Tara mezitím stále podstupuje léčbu u podivné paní. Sam ji moc dobře zná, mučila ho, když dospíval. 90 procent. ()

Reklama

Reklama