Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závěr upírské ságy. Sookie zvažuje svou budoucnost s Billem i bez Billa. Eric a Pam se pouští do nového podnikání, zatímco Sarah musí čelit důsledkům svých činů. Sam si užívá nový život a Andy získá nečeké dědictví. (HBO Europe)

Recenze (3)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi milé a pekné zakončenie Pravej Krvi. Každá postava dostala svoj finish a pri tak veľkom množstve postáv dopadol skvelo. Skalným fanúšikom to muselo pekne brnkať na city pri Billovi a Sookie. Ja osobne som spočiatku veľmi seriál neobľuboval ale pri nejakej 3 sérii si ma získal a začal som mať túto bandu z Bon Temps naozaj rád. U mňa celkovo seriál teda za 5* a bude chýbať. ()

kkomtu odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série se kompletně vymkla kontrole. V seriálu už v podstatě není žádný hlavní záporák, takže poslední série je jen a pouze o nastavení, srovnání a uzavření vztahů mezi jednotlivými postavami. Tohle ovšem velmi naráží na to, že postavy až tak zajímavé nejsou a během seriálu mi prostě k srdci moc nepřirostli. Každý další díl je tedy čím dál tím větší utrpení což graduje posledním dílem, který je vyloženě odpad!. Pokud si chcete ušetřit hodinu svého života, tak si prostě přečtěte recenzi od Tom10000 a máte hotovo. Celkově ale seriálu dávám vysoké hodnocení. Seriál mě velmi zaujal svou originalitou a zejména ze začátku i kvalitním zpracováním. Série 7 byla chyba a nikdy neměla vzniknout. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. a poslední díl 7. série, tudíž celého seriálu. Bill požádá Sookie, aby ho zabila svojí vlastní mocí, a tím se osvobodila od svých schopností. Sookie však odmítne. Bill se tedy rozhodne zůstat u sebe doma. Tam spatří Jessicu a Hoyta, a požádá právě jeho, aby si Jess vzal za ženu. Ač je to pro upíří dívku těžké, nakonec souhlasí a zdělí mu, že chce svatbu ještě ten den. Svědkem Jessicy je tedy Sookie a Hoyta Jason. Oddává Andy, k oltáři vede nevěstu sám Bill. Ten ještě před svatbou sdělí Andymu, že je dědicem jeho domu, a může ho budoucím manželům pronajímat. Následně už jen čeká na odpověď od Sookie. Ta ho nakonec bude chtít zabít na hřbitově v jeho vlastním hrobě. Po váhání se ale rozhodne ponechat si své schopnosti, a když už si Bill přeje zemřít, probodne ho kůlem. Tak se nakonec i stane a Bill umírá. Eric dokázal zachránit Pamel a zabít všechny příslušníky Jakuzy, včetně ředitele. Pohled do budoucnosti nám dává najevo, že Jessica zůstala s Hoytem, Jason s Bridgett, díky Sookiiné radě, a i sama Sookie si našla manžela a čeká dítě. Eric s Pamel mezitím dělají reklamu na Novokrev a ve Fantazii sama Pamel prodává krev Sáry. A mimochodem, i Laffayette zůstal s Jamesem. 80 - 85 procent, docela ucházející zakončení. Mohlo být lepší, ale hlavně díky Billovi se nemile pokazilo. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama