Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (128)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jediné, co na tomto pokračování můžu ocenit, je fakt, že se tvůrci pokusili natočit horor, a ne dobrodružnou kravinu (narozdíl od Krvavé orchideje). Bohužel jim to hrubě nevyšlo a vznikla tak spíš nechtěná komedie (a i když několi scén mělo jistý potenciál, využít se ho nepodařilo). David Hasselhoff zde odvádí svůj špatný standard a vyvolává otázku, proč se vtipy dělají jenom na Chucka Norrise, on by si je chudák, zasloužil taky. Samotný had je příšerný, horší CGI se vidí málokdy. Několikrát jsem měl dokonce pocit, že když se pohyboval (zkrouceně), šla jeho přední část reálně proti ocasu (písemně se to špatně vyjadřuje, ale schválně, jestli si toho všimnete). Snímek má navíc i tu smůlu, že nemůže zaujmout atraktivním prostředím, neboť se, narozdíl od předchůdců, celý odehrává v obyčejném lese mírného pásma. Třetí Anaconda je tak pro mne, i přes nulová očekávání, docela zklamáním. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

som dúfal že to bude aspoň zábavné ale nič, potom som čakal na Hasselhoffa ale ten sa objaví až v druhej polovici filmu a aj tak dostane len málo priestoru na to aby mohol aspoň tak pobaviť ako v Piraňa 3DD, takže škoda času, kópia scénok z filmov Predátor či Votrelci, otras /0%/ ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

asi mám zlomenou nohu... ááá... já si chtěla zlomit vaz při téhle DĚSIVÉ podívané.. nesnáším hady!! nesnáším digitálně špatně vypadající hady!! něco mi říká, že ten film taky nesnáším :-) [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Kokteil zvaný Anakonda : Silvester 2008 + Olmeca + Ender + Tommy + Romča + The Hot Chicken + René = veľký umelecký zážitok nahor klesá nadol stúpa. 0/10 P.S. Silvester bol za 10/10. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

FauntLeRoy si třikrát pohrál se Seagalem a přesedlal na ještě těžší monstrum. A dopadlo to příšerně. Všechny animal horors stojí a padají s tím, jak vypadá jejich hlavní představitel. Vytvořit dvacetimetrovou anakondu není jako sehnat Stevenovi doubla, že pane režisére?? A proč se alespoň tvůrci nedrželi znaků skutečné anakondy?? Tahle ta propichuje lidi ocasem, chrčí jako Predátor na lovu a z tlamy jí čouhají půlmetrové zuby. Peníze na hada prostě nebyly, i když herecké prkno značky David Hasselhoff pořídil rejža za babku. Když už jsem u těch herců, obsazení nám vykvetlo v ukázkově přehrávající hromadu pitomců, kteří mluví stupidními větami a střílí slepými náboji. Co tu máme dál?? Seriálové stmívání scén (nesnáším), opakující se již použité záběry (při nahánění anakondy, to nesnáším maximálně) a pak jsou tu i dva výbuchy a hlavně krvavé scény. Anakonda trhá hlavy nebo rovnou žere celé lidi, ale díky laciným efektům to působí prostě směšně. Nejvtipnější je záběr na konci, kdy had uchopí toho ukecanýho černocha a drží ho rádoby ve smyčce a přitom není vůbec kolem něj omotaný napevno... Na začátku jsem si myslel, že by to mohla být alespoň trochu zábava, ale postupem času se to spíš blížilo k výtvorům Asylumu nebo zhovadilosti Varan vs Kobra. Avšak pozor, LeRoy chystá i čtyřku a já se na ní už teď ukrutně těším:) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Překladatelé se zase vyřádili na názvu a nyní nám předhazují Děti Anakondy. Zmrvený název jen poukazuje na podobné kvality tohoto díla. Aneb "Incredibly bad CGI Anaconda gore splash":) David Hasselhoff opustil svou "Pobřežní hlídku," aby se stal ostříleným lovcem hadů. Nyní ho čeká jeden vskutku gigantický problém, který musí vyřešit dříve, než bude pozdě. Zmutovaný had unikl na svobodu a likviduje vše živé. Tuto pomoc od něj potřebuje vědkyně Amanda, která si s hady trochu geneticky pohrála. Z těch, kdo této dvojce dělají společnost, stojí za zmínku týpek, jehož "hair stylist" se nejspíš inspiroval u Severuse Snapea:) Typicky béčková podívaná s extrémně špatnými efekty a provařenými klišé "Monster movies" typu "když budu na monstrózního hada střílet z pětačtyřicítky, určitě ho trefím." Naštěstí má film dynamický spád a slušnou akci, takže jsem se nenudila. Zaujala mě jedna scéna, kde se slečna vědkyně ocitla s Anakondou v němé konfrontaci tváří v tvář. "Sice nemám žádnej nóbl titul, ale jedno vím, na Zemi neexistuje had, co by napichoval lidi na ocas", "Druhová změna genů je ilegální." :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

I po snězení dortu, který zpatlali pejsek s kočičkou, nemohlo být tomu velkému zlému psovi tak špatně jako divákům, kteří prošli tímhle filmovým dnem. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Třetí Anakonda je (stejně jako ta druhá) jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle látce nesmírně sluší!! Na druhou stranu je to pitomě vtipné.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. No a v roku 2008 sa objavil diel s poradovým číslom tri - "Anakonda 3: Nová hrozba". Ten už však stojí tak najviac za jednu hviezdičku. * ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

po všech stránkách samozřejmě naprosto dokonalé! mič vyměnil červenej plovák za snajperku a opět zde dokázal svůj nekonečný talent. odpad! [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Hasselhoff? HASSELHOFF! Zas ne tak špatné,klišovité,tolikrát viděné a přesto to pobaví,jedna je za Crystal Allen stejně tak i ve čtyřce jedna hvězda patří jí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ani oba predošlé filmy, ale fakt som nečakal, že sa trojka prepadne do takto lacných vôd. Príšerné triky, príšerná logika. Sranda, že Hasselhoff aj napriek dementnosti scenára nie je až tyký neznesiteľný, ako som čakal... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná kravina ale zase jsem se zasmál u scén s Hasselholffem ale ty efekty! Fakt děs! Béčka mám rád a tohle bylo spíš céčko. Herci uděsní, příběh pěkná kravina snad jenom ta krev se mi tam líbila jako komedie by to bylo dobrý. Tohle je označeno jako horor..no to má do hororu ještě hodně daleko. Dvě hvezdy jedna za brutální scénky a druhá za Hasselhoffa který mě fakt rozesmál. A konec jsem tak trochu nepochopil. Jinak kravina ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli božskému Davidovi a on se z něj nakonec vyklubal záporák :-( Docela šlo poznat, že se to natáčelo v Rumunsku (teda doufám), když se tam celou dobu proháněli v ARU :D 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první scény, kdy had zabíjel v laboratoři, tak jsem si řekl, že by to zas tak špatné být nemuselo. Občas se dokonce objevily i scény, kdy had celkem slušně nabodával ocasem své oběti. Bohužel těchto okamžiků je velmi málo. Kromě děravého scénáře se dostavily i naprosto otřesné herecké výkony. S příchodem Davida Hasselhoffa to začala být katastrofa. Tento herec už dávno zapomněl na své role, kdy se projížděl v černém bouráku nebo proháněl v červených plavkách dívky po pláži. Tady se nestačil ani oholit a jeho výkon patřil k těm nejhorším. Stejně jako banda hypíků, kteří vypadali, že si šli zastřílet na zajíce a ne lovit dvacetimetrovou anakondu. Film má navíc spoustu nesrovnalostí. Hlavně co se počtu hadů týká. Na začátku utekla jedna anakonda, ke konci už byly dvě a navíc těhotné. Připadal jsem si jako při sledování Pythona 2. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten případ. Film má docela blbý příběh, hloupé scény, nijaké postavy, ujetou kameru, ještě ujetější scény, je levný, tuctový, ultrabrakový, herci jsou k smíchu, digitální triky nula nula nic. Kdybych se měl stát filmovým kritikem, strhám na tom filmu tykřka všechno. Jenže já se na něj díval hlavně jako filmový divák a jako filmového diváka mě to navzdory všemu výše napsanému bavilo. Kupodivu. Užil jsem si to, bavilo mě to, nenudilo. Proč? Po tom se mi pátrat nechce, jen tento fakt radostně přijímám. Protože jsem to nečekal. 2,5* ()

Reklama

Reklama