Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chcete vyhrát pět milionů dolarů v nové reality show? Stačí málo. Jen vzít do ruky zbraň, přiložit ji k hlavě, natáhnout kohoutek, stisknout spoušť... a přežít. V hlavních rolích Eva Mendesová a David Krumholtz.  Dobrá reality show je ta, která dokáže diváka pohltit a vyždímat z něj i ty nejvíce utajované emoce, o nichž ani on sám neměl potuchy. Jenže nekonfliktní témata, která by dokázala oslovit stále otrlejší publikum, pomalu docházejí. A proto se ředitelka televize ABN Katy Courbetová a její podřízený, dokumentarista Rex, rozhodnou přijít s natolik drsným nápadem, že před ním celý svět padne na zadek. Jejich nová soutěž se jmenuje Přežij! a její vítěz v ní může získat až pět milionů dolarů. Pokud se toho tedy dožije. Celý projekt totiž není nic jiného než ruská ruleta s nabitou zbraní. Úřady proti uvedení pořadu pochopitelně protestují, Katy dělá, co může, aby je udolala, a Rex všechno zachycuje na kameru, přičemž stejně jako po studiu brouzdá i životy soutěžících a jen s kroucením hlavou poznává, jaké důvody mohou vést člověka k tomu, aby před kamerou dobrovolně vsadil svůj krk. Hlavních rolí se v drsném komediálním dramatu, které v roce 2007 natočil dvěma Oscary oceněný dokumentarista Bill Guttentag, ujali Eva Mendesová a David Krumholtz. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jako kdyby se před každým kolem bubínek roztočil tak by to bylo zajímavější. Škoda že se tam Katie jakož první soutěžící jen mihla.

enocka

enocka (hodnocení, recenze)

Prepla som to vcera, ked uz islo v podstate do tuheho. Najprv som nechapala, co sa to deje. Co je to za reality show. Aj ked nabijali zbran, nechcela som verit tomu, ze to je naozajstna gulka a ze ti ludia hraju o zivot. Bolo to pre mna nepochopitelne. Tak som len pozerala s otvorenou hubou. A bolo mi z toho zle... Preto davam odpad! Ano, bol to "len" film ale niekedy su filmy prognosticke ... a ja sa bojim ze pri takomto druhu zabavy raz skoncime. Dufam, ze nas iba podcenujem.....

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Strašné... keby tam nehrala Eva tak by som to určite nedopozeral. Inak blbosť ako sa patrí. :(

Aceboris

Aceboris (hodnocení, recenze)

Tak tento, film do polovice, uplne nula bodov.. Kecanie o sledovanosti, napady na svysenie sledovanosti, nic ,moc.. Zabava zacne az ku koncu filmu kde nastupuju uz dotycni na popravu gulkou do hlavy, tam nechyba napatie, v niektorych chvilach som si myslel, ze pozeram fakt nejaku reality sou... Slusne az na tu morbidnu myslienku...

Ťapka

Ťapka (hodnocení, recenze)

Slušná satira na démon sledovanosti. Kdybych den předtím neviděla Kill with me, asi bych dala míň, takhle mi to dohromady pěkně zaklaplo. Svět, ve kterém nemůžete v TV vidět nahotu, ale smrt člověka klidně, popsal už Forman ve LF. Chtěla bych napsat, že to takhle daleko nedojde, ale nevím, nevím, jestli bych se neprojevila jako úplná naivka, viz youtube. Dobré vedlejší postavy - právník, který vnitřně nesouhlasí, ale chce si urvat svůj kus slávy na tzv. obraně svobody slova, dokumentarista, který se jeví jako slušný chlapík s dojemnýma očima Erica Bany, ale ve skutečnosti jen jak ta hyena vysekává kapitál na ujeté hlavní hrdince, hrdinný farmář, sůl země, němocné děcko, milující manželka, půda mých předků a tyhle kecy, který se na konci rozpláče a jeden si říká vida, zkrátka slušný chlapík, jenže najednou se ukáže, že brečí štěstím - je naživu a má pět mega! Jen si mohli ušetřit závěrečnou sebereflexi hlavní hrdinky, měla si ten úspěch pěkně užít. Dávám víc, než si to zaslouží, ale já se bavila.

bady5

bady5 (hodnocení, recenze)

Eva ten film nezachranila....Ani pekna Jewel...cely film nuda a ta kamara je hrozna

Zuzink@

Zuzink@ (hodnocení, recenze)

Začátek byl děsně utahanej a nudnej.. až když začal pořad, začalo mě to opravdu bavit..ale to bylo asi 10 minut před koncem.. Ty 2 hvězdičky jsou jen za ten konec.

Reklama

Reklama