Reklama

Reklama

Dobrodružná plavba

  • Itálie La Leggenda Del Titanic
Itálie / USA / Španělsko, 1999, 82 min

Obsahy(1)

Elizabeth se se svým otcem a nevlastní matkou plaví na palubě krásné lodi. Mezi dalšími pasažéry je i baron, který se všemožně snaží dosáhnout toho, aby si ho Elizabeth vzala. Nejde mu ovšem o ni, ale jen o to, aby mu její otec povolil lov velryb. Elizabeth se tedy spojí s delfíny, kteří nechtějí dopustit, aby někdo velrybám ublížil. Další, kdo Elizabeth pomůže překazit baronovy plány, budou hodné námořní myšky a všichni psi, kteří jsou na palubě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Moc hezký oddechový animák plný srandy a zábavy. Nepostrádá to děj. Zážitek Vám zpříjemní dvě roztomilé myšky i fakt, že to je tak trochu kratší Titanic v animované verzi a se šťastným koncem. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tahle blbina mi příjde místy zábavnější než Cameronův jedenáctioscarový Titanic. Záhada potopení Titanicu konečně odhalena:-) Může za to žraločí gang, který to dokázal prostřednictvím obrovské chobotnice s miniaturním mozečkem. Moje dvouletá dcerka tento film miluje. Vlastně je to jediný film, co ji zajímá. Ještě neumí mluvit a dost toho nechápe, ale něco magického na tomto filmu ji přitahuje a já ji musím pořád vysvětlovat, že se nemůže dívat tak moc na televizi. Krteček a jiné animáky pro nejmenší ji nudí a tohle chce každý den. Za mého prcka tedy 5, za mě 3. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia ešte ako-tak ujde, aj keď 3D-animácie provu lode, kostola a mostu pôsobia oproti 2D nezlučiteľne a aj neprirodzene. Príbeh je však strašná bieda. To ani nie je detská naivnosť, ale rovno stupídnosť, rovnaká, ako komunikácia ľudí zo zvieratami, niektorých oblečených (myši, žraloky s čiapkou) a niektorých zasa nie (psy, delfíny). A tie dialógy, prestrihy a vypointovania jednotlivých scén - niečo hrozné. O nude nehovoriac. Porovnateľné s ďalším talianskym animovaným šplechom - Titanicom. ()

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ Dabing České znění: Robin Pařík , Vojtěch Hájek , Lucie Trníková , Martin Janouš , Jaroslav Horák , Petr Oliva , Jolana Smyčková , Tomáš Racek , Adam Mišík , Andrea Nováková , Zbyšek Pantůček , Bohuslav Kalva , Dalimil Klapka , Martin Stránský , Ladislav Cigánek ☆☆ Překlad: Michaela Hudecová ☆ Výroba : Zdeňka Balcarová ☆ Zvuk: Martin Porubský ☆ Produkce: Milan Soták ☆ Úprava dialogu a režie českého znění : Hana Krtičková ☆ Pro Vapet Production vyrobila Saga TV, s.r.o v roce 2008. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama