Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Kde jsou liščí bráškové Fix a Foxi, tam se pořád něco děje. Jsou to tak trochu rošťáci, ale hlavně jsou to správní kluci. Každý den s nimi přináší další veselé dobrodružství nejen pro ně, ale i pro jejich kamarády. Užijte si s nimi legraci i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (4)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Toto som kedysi pozerával na TV Markíza vrámci programu KAKAO. Ešte že to vydal VAPET so slovenským dabingom na DVD, ktoré si určite pozriem. Snáď to nepredabovali ako pri Poslednom jednorožcovi. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Už v roce 2003 jsem měl chuť ten seriál ze zvědavosti vidět, i když jsem neměl celé roky možnost. Pak v 2007 jsem viděl jeden díl. Hudba a kresba mě zaujala, protože jsem očekával nějakou komedii. Když jsem potom přečetl na internetu, že komiksová verze seriálu byla obdobou komiksů Kačera Donalda (kreslili to stejní tvůrci i údajně pointa), tak jsem si v 2009 koupil jedno DVD s Fixem a Foxim. Ale... dějově je to spíš pro nejmenší, řídké, takové ohrané zápletky, navíc dabing hodně sterilní (a to nejsem až tak náročný na dabing), tak už jsem to nesledoval. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Fix a Foxiho mám spojených s mojím neskorším detstvom po desiatich rokoch môjho života, kedy sa zo mňa stával pomaly dospievajúci chalan. Nesadla mi táto rozprávka, nebola pekná animačne, dejovo, príbehovo, postavami, scenárom, hudbou, proste bola veľmi slabá a dosť zbytočná podľa mňa. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Taktiež som to pozeral na Markíze vrámci Kakaa ešte ako 7 ročný ... A už ako 7 ročného ma to nebavilo ... Bola to veľmi veľmi slabá rozprávka ... nebolo to vtipné, ani pekné, ani zábavné. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama