Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Tento fil je hroznej. Neskutečně. Díky němu získáva pojem "trikově nabité akční sci-fi" zcela nový rozměr. Pět hvězdiček si rozhodně zaslouží, neboť jsme se již dlouho takto nepobavili. Jeden nesmysl za druhým, tu a tam jeden opakovaný záběr, dinosauří triky jako od Zemana a originální herecké výstupy ala Power Rangers. Prostě paráda. ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Co?.....Kdo?............Proč? Tak tyhle pocity jsem měl během filmu. Už na začátku jsem dostal málem srdeční zástavu když jsem zahlédl slovo Asylum. První půlhodinu se jenom žvaní. Furt se tam vysvětluje kvantová fyzika, červí díra a podobný sračky. Poté se dozvíme, že za II. světové války vymysleli Američané stroj času a přenesli několik vědců do Druhohor, aby si pak následně položili jednu nepodstatnou otázku: "No jo, ale jak je dostaneme zpátky?" Naštěstí pokrok nezastavíš a tak se v blízké budoucnosti (ve které se používá technika z II. světové) shromáždí skupinka tupců a psychopatů (mariňáci) na záchranu do minulosti. Po průchodu pralesem se najednou ozve BUM! a 10 metrů od našich hrdinů stojí Brontosaurus. Víc k tomu nemám co dodat. První setkání s raptory vypadá takto: Mariňák uvidí v dálce raptora a začne střílet naprázdno. Příjde druhý a poví, že to půjde omrknout. Udělá dva kroky, vystřelí naprázdno a prohlásí, že je to dobrý. Po dlouhé době ukrutného žvanění a setkání se s vědci se nám představí hlavní Dino. A to je ta nejhorší počítačová animace jakou jsem kdy viděl. Troufám si tvrdit, že je i horší než v Raptor Island, protože tam alespoń něco bylo vidět, ale tady se zjeví jen obrovská šmouha, která při došlapu roztřese obraz, takže je vidět úplný hov*o. Bylo by hříchem tvrdit, že je to 3D počítačová animace, protože tohle prostě bylo 2D!!!! Dino se skrz bránu času dostane do samotného velkoměsta a hned začne řádit. Ale nikdo o něm neví. Naši hrdinové před ním utíkají jako by běželi přespolňák a poté vymyslí geniální plán na zbavení se Dinosaura. Vezmou teleport a hoděj mu ho do huby. KONEC! Sbohem! PS: Je mi líto páni tvůrci, ale Raptor island jste i přes očividnou snahu v hlouposti nepřekonali. Tak snad příště. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama