Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Adam Smallbone (Tom Hollander) je anglikánský vikář, přeložený z ospalé venkovské fary do kostela sv. Spasitele v centru východního Londýna. Být dobrým moderním městským vikářem dá pořádnou práci. Jeho žena Alex (Olivia Colman) se snaží být trpělivá a být mu oporou. Má však svoji vlastní kariéru a není tak tradičním příkladem obyčejné vikářovy ženy. Návštěvnost Adamova kostela není zrovna veliká, což se snaží změnit všemi možnými způsoby. Všichni jsou zde vítáni. Adam nedokáže nikoho odmítnout. Ani když mu někdo viditelně lže nebo prostě jen věčně s něčím otravuje. (embee)

(více)

Recenze (5)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak píše embee - vikář, který může kouřit, opít se a mluvit sprostě, to je slušný příslib. Viděl jsem jen první díl, dá se mu slušně rozumět i bez titulků, ale některé hlášky mi uniknou, takže na další si počkám... ()

noiseaux 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě musím říct, že mi to příjde jako dobrý nápad takto vykreslit vikáře - bez kolárku by nikdo nepoznal, že se nějak liší od ostatních - dopřává si všeho jako ostatní "smrtelníci". Pro zatím 4* a určitě budu pokračovat v dalším sledování. Dobrá podívaná na relax. ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

K s2e6: Aricidiákon je načapán na hruškách. Tedy přesněji řečeno se svým přítelem Richardem (James Purefoy), kterak si společně vybírají postel. To by mu mohlo při postupu v kariéře poněkud uškodit, leč mě to potěšilo. Miluju hostující hvězdy v seriálech :-) A tenhle seriál s nimi nešetří. ()

embee 

všechny recenze uživatele

Vikář, který se rád napije, kouří, neváhá navštívit třeba i pánský klub a občas mluví i sprostě (jen si předtím pro jistotu sundá svůj kolárek), vám prostě musí být sympatický. I když jeho bohoslužby navštěvuje jen pár skalních "fanoušků", do jeho kostela se vždy rádi vrátíte. ()

Reklama

Reklama