Reklama

Reklama

Uvězněni v čase

Trailer

Héctor a jeho žena Clara se přestěhovali do nového venkovského domu. Jednoho večera Héctorův dalekohled zachytí v blízkém lesíku obraz nahé dívky. Když po tajemném přízraku začne pátrat, je napaden mužem, jehož obličej skrývá zakrvácený obvaz. Na smrt vyděšený nachází útočiště v tajemné budově, která stála v cestě jeho zběsilému útěku nočním lesem. Netuší, že vstoupil do míst, kde se tajně experimentuje s časem. Když se vrací domů, vidí na zahradě svoji ženu a v otevřeném okně... sám sebe. V časové smyčce, do které byl nedopatřením lapen, se roztáčí série katastrof, které budou mít pro jeho další život nedozírné následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (316)

Allein4 

všechny recenze uživatele

Geniální španělský počin. Velmi napínavé, nápadité, i když trochu přdvídatelné. Karra Elejalde je velmi zajímavý herec. ()

Corwinus 

všechny recenze uživatele

Aj ked myslienka nebola zla prevedenie uz bolo zle. Ako sa toto mohlo ocitnut medzi horormi to netusim. V podstate v prvej 20min sa dozviem celu pointu film a hodinu cakam kedy to skonci ze co ak pride nejake prekvapenie na zaver a nic... ()

brkerez 

všechny recenze uživatele

absolutně nechápu zdejší čtyřhvězdičková hodnocení, já sem to do konce nevydržel. Atmosféra funguje, ale děj je v detailech a chování postav tak neskutečně hloupý, že pro mě postrádal jakoukoli uvěřitelnost, nevěřil sem, že by se v reálu takhle mohl odehrát, všechno se děje účelově, křečovitě, nereálně. NÁSLEDUJOU SPOILERY - první podezření sem začal mít, když "hrdina" hned z kraje zdrhá před zafačovaným sebou a kontroluje situaci dalekohledem. V takový situaci by nikdo dalekohled nepoužil, nikdo by si takhle v nebezpečí nesnižoval zorný pole, bylo to tam jen kvůli tomu, aby tam mohla přeběhnout děsivá šmouha a my se mohli bát. A takhle to šlo pořád dokola - hrdina si do bezpečnýho úkrytu prorazí díru cihlou místo toho aby hledal nějakej vchod, když ho honí zafačovanej, leží na cestě na zemi a čeká místo úprku, vleze do nějaký kádě s kdovíčim, kam ho naláká fousatej magor s tim, že se tam může schovat (když ho předtim zafačovanej viděl přes okno), pak samozřejmě chce jet vysvětlit domu ženě, že je z budoucnosti nebo zabít druhýho já, nabourá (jasně) a když už si ránu na čele zaváže tak aby vypadal jako strašák z pole tak slečno co ho zachraňuje je s tim uplně v pohodě... tady někde sem to pomalu vzdal, už se to nedalo vydržet, dávám 2 hvězdičky za atmosféru, jinak shit ()

DeLonge 

všechny recenze uživatele

Sláva! Konečně film o cestování v čase, který je prosťounký jak přijímačky na zvláštní školu. Dokonce takovým způsobem, že jsem ho i já (natvrdloň obecný) pochopil na první dobrou. Muck, muck. Ano správně, právě jsem si políbil své bicáky. Jinak teda film je v podstatě fajn. Děj je promyšlený a celkem hezky zpracovaný. Hodně mě potěšila kamera. Ale co mě vůbec nepotěšilo, byl hlavní hrdina. No hrdina, to jsem přehnal. Spíš hlavní maník. Jo, to je to správné slovo. Héctor je takový přestárlý skautík v tesilkách a prazvláštním pulovru. S inteligencí opakovaně použité vložky a pohybově nadaný jako handicapovaný akrobat. Vždy má po ruce svůj oblíbený dalekohled, na kterém se málem uškrtí, když mlsně sleduje tenisové dvorce lepé děvy. Nejraději by si s ní rozdal nějaký ten match (ostatně já taky), jenže se ……. Tak a dost. To už by byl brojler. Takže se nenechte ovlivnit mým čistě osobním, zaujatým a zkorumpovaným popisem tohoto debílka a mrkněte na film. Opravdu stojí za to. ()

mircxxx 

všechny recenze uživatele

Na filmech o "cestování v čase" se dá pokazit mnoho. Obecně mají daleko větší wow efekt skoky o delší časový úsek, ale tady to taky funguje. Stopáž naprosto vyhovující a navíc je to španělské. To mi umožňuje přimhouřit oči nad určitým chováním postav. ()

vojacekr 

všechny recenze uživatele

Mohlo to mít nějaký bizarní konec, něco, kolem čeho ten film celou dobu chodil, ale nebylo to tam. Být to sofistikovaný plán čísla 4, aby umlčel všechny, nebo experimentální klony toho vědce, hodnotil bych víc. Takhle to byl "jen" dobrý film o cestování časem. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestování v čase, mám rád, tenhle byl možná až moc předvídatelný, ale příjemně zabavil. Člověk se až podiví co se stane když člověk pozoruje dalekohledem. ()

madline24 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příspěvek k tématu cestování časem. Nic objevného, ale film má aspoň spád. A při jeho sledování jsem myslela na to, že si člověk často v životě říká, jak se to všechno mohlo tak hrozně po...kazit - tohle byl dokonalý příklad, jak se na jednu špatnou událost nabalují další. Vidět film je dobré už proto, že si člověk uvědomí, že někdo druhý je na tom ještě hůř :) ()

Jumper636 

všechny recenze uživatele

NEVIM. Dobrý jedině, když to roztlačíš z kopce necháš jet a neřešíš kde je řadící páka, pedály a volant.. Takže děravý. A navíc klišé.. ()

in flames 

všechny recenze uživatele

filmové spracovanie nie je práve Áčkové, ale námet a scénar je natoľko zaujímavý a utkvel mi v pamäti (v čase :) že menje ako by podľa mojich pocitov nefér. ()

kormoran 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to obrovské překvapení. Postavy, které nevypadly z hollywoodského filmu, příběh sice zdánlivě jednoduchý, ale právě díky tomu obsahuje minimum logických děr. Prostě kvalitní sci-fi, které pro realizaci nepotřebovalo roční rozpočet malého státu. ()

Booman 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomíná jak jsem jsem nedávno zakopl v bytě o židli kterou pravděpodobně narafičilo moje čtvrté já do cesty mému druhému já, které se úzkostlivě snažilo najít klíče od auta, které jsem nemohl najít když jsem nutně potřeboval vyrazit do práce o něco dřív, protože mé třetí já zapomnělo koupit česnek na bramboráky. Počkat to moc nedává smysl. Nevadí to ani tenhle film. Hm, možná bych to mohl zfilmovat. ()

zmirix 

všechny recenze uživatele

Tento film mne velmi mile překvapil částečně i proto,že jsem mnoho neočekával ale hlavně tím,že cestování v čase je zde zahaleno do obyčejného nenápadného kabátu a vlastně jsem ani nevěděl,že se bude jednat o pohyb v čase. Na rozdíl od většiny lidí zde jsem měl pocit,že to celkově logicky zapadalo i když jsme o tom doma ještě dlouho polemizovali v podstatě jsme nedošli k ničemu co by nesedělo.Určitě nejzajímavější film o pohybu v čase oděný do podoby nenápadného thrilleru.Příběh ve filmu je tak divný ,že by se to snad i mohlo stát. Chronologicky je časová smyčka v tomto filmu geniální.100% ()

Reklama

Reklama