Reklama

Reklama

Uvězněni v čase

Trailer

Héctor a jeho žena Clara se přestěhovali do nového venkovského domu. Jednoho večera Héctorův dalekohled zachytí v blízkém lesíku obraz nahé dívky. Když po tajemném přízraku začne pátrat, je napaden mužem, jehož obličej skrývá zakrvácený obvaz. Na smrt vyděšený nachází útočiště v tajemné budově, která stála v cestě jeho zběsilému útěku nočním lesem. Netuší, že vstoupil do míst, kde se tajně experimentuje s časem. Když se vrací domů, vidí na zahradě svoji ženu a v otevřeném okně... sám sebe. V časové smyčce, do které byl nedopatřením lapen, se roztáčí série katastrof, které budou mít pro jeho další život nedozírné následky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica naplňuje naše predpoklady, kto je kto a čo sa kedy stane a zisťujeme, že sme mali pravdu. Potom sa ale film zauzluje a pripravuje nečakané zvraty, aby sme si na konci povedali, že sme ho síce v rámci pochopili, ale pokiaľ by sme chceli vedieť všetko do bodky, bez grafov by sme sa nezaobišli. Film ma totálne pohltil v každej svojej minúte, a aj svojej relatívnej amatérčine. Nápad je ale nápad a tento film je taký jednoduchší Primer, tentokrát ale aj pre ľudí s menším IQ ako 200. Asi takto nejak si predstavujem nápady študentov réžie a scenáristiky na VŠMU. Je zaujímavé, že dnes, po takmer dekáde už film ako príliš originálny nepôsobí, v nízkorozpočtovej tvorbe sa s podobnými námetmi roztrhlo vrece a ja som iba rád. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kvalitní časová zamotávačka, která dobře funguje i přes mix všech možných žánrů včetně hororu. Rozhodně stojí za vidění. Jediný, co mi trochu vadilo, byla snadná předvídatelnost, díky které jsem se ochudil o pár překvapení. (screeny) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání! Autoři zřejmě zhlédli skvělou Polákovu sci-fi komedii Zítra vstanu a opařím se čajem a rozhodli se udělat vlastní verzi v temnějším hávu. A zatímco se hrdina české komedie snaží zachraňovat, zdejší chce likvidovat. Španělsko bývalo líhní gotických horrorů, v poslední době se jim daří zejména v oblasti krváků. Tohle je však zcela mimo a divák v závěru ubitý kolotočem opakujících se scén toužebně očekává závěrečné titulky. I Alfonso Cuarón v HP a vězeň z Azkabanu věděl, že pobíhání v čase nemůže trvat celý film (pravda, věděla to již Rowlingová). N.Vigolando své síly přecenil, a jednu hvězdu si tak zaslouží jen Blondie... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to film o vrahoch čo pomocou prístroja zmiznú v čase ako som si po prečítaní názvu myslel. Napriek tomu je to film neskutočne napínavý pri ktorom som sa nenudil ani omylom ale pekne sledoval ako to do seba všetko zapadne a to si píšte že to zapadne (vďaka tomu absurdnému chovaniu sa postáv, ktoré mi dosť vadilo). ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Spoilers, spoilers everywhere! :-D Hm, Nacho si napsal příběh, kterej do sebe logicky skvěle zapadá (samozřejmě když nebereme v potaz samotnej vznik paradoxu), ale nedává smysl. Héctor se na začátku chová jako idiot, jeho schopnost ošetřovat zranění je naprosto fenomenální a ta krásná holčina je nějaká divná. Nesympatickej stupidní Héctor se do cestování časem začne zamotávat a se svým intelektem bůhví jak začne splétat šílený konstrukce, ve kterejch se bez problémů orientuje. Celý to prostě nedává smysl. Holčina se začne bavit někde u silnice v lese se zafáčovaným Héctorem? Neuteče od něj, když je pár metrů od ní jen s nůžkami? A když pak uteče, tak si stoupne kousek opodál, aby ji našel? Asi se taky praštila do hlavy. Celý se to zamotává, několikrát zopakuje a závěr sem už nějak nepobral. Nápad zajímavej, atmosféra super, ale s přibývajícím opakováním toho samýho a překombinováním příběhu sem se začal ukrutně nudit. Hezky se to na sebe vrství, ale předvídatelnost zůstává. A vůbec, poprvé se spousta věcí stala jen aby se stala a příběh se mohl začít odvíjet? Proč tam vůbec poprvý šel, i když si to na sebe tak hezky narafičil? Celej film mi unikala motivace postav dělat to co dělaly. A nakonec tam zůstali všichni tři Héctorové a mrtvola. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film měl soutěžní premiéru v roce 2007 na Filmovém festivalu Fantastic v USA. Získal zde hned tři ceny, a to za nejlepší kameru, Cenu poroty a třetí místo v Ceně diváků. (Terva)

Reklama

Reklama